ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Brandul LEMS a înregistrat o creştere a vânzărilor de 7% în nouă luni din 2017

22 Noiembrie 2017   |   Ioana Duta

Geografic, extinderea reţelei de magazine LEMS în acest an, s-a produs, în principal, în Transilvania, unde LEMS a deschis trei magazine la Satu Mare, Petroşani şi Baia Mare. În Moldova au fost deschise alte două (Tecuci şi Piatra Neamţ), iar în Muntenia alte două magazine, la Târgovişte şi Moreni.

 
 
Producătorul de mobilier LEMET a înregistrat o creştere de 7 la sută în primele nouă luni ale anului şi a investit 2,3 milioane lei în deschiderea a două noi magazine la Petroşani şi Tecuci, cu o suprafaţă totală de 2.300 metri pătraţi.

'La Petroşani, am investit un milion de lei într-un showroom LEMS de 800 metri pătraţi, iar la Tecuci 1,3 milioane de lei într-un magazin de 1.500 metri pătraţi, iar planurile de extindere nu se opresc aici. Ne dorim să ajungem cât mai aproape de români şi să atingem toate oraşele importante din ţară unde nu suntem încă prezenţi. Anul acesta, am depăşit numărul de magazine deschise în 2016. Am deschis 7 magazine, cu investiţii totale de 6,2 milioane de lei şi am ajuns la un total de 75.000 mp de suprafaţă de retail în toată ţara', arată Adrian Rizea, director comercial LEMS, într-un comunicat.


Geografic, extinderea reţelei de magazine LEMS în acest an, s-a produs, în principal, în Transilvania, unde LEMS a deschis trei magazine la Satu Mare, Petroşani şi Baia Mare. În Moldova au fost deschise alte două (Tecuci şi Piatra Neamţ), iar în Muntenia alte două magazine, la Târgovişte şi Moreni.

La 9 luni, LEMS a înregistrat o cifră de afaceri de 230,4 milioane lei, cu 7 procente mai mult decât aceeaşi perioadă a anului trecut. Investiţiile continue şi susţinute din ultimii ani în extinderea reţelei de magazine, soluţiile de finanţare în rate fără dobândă oferite clienţilor, faptul că 40% dintre clienţi se reîntorc în magazinele LEMS, noile configuraţii de mobilier intrate în portofoliul de produse LEMET la începutul anului, au stimulat vânzările în această perioadă a anului.

'Anul acesta, am înregistrat o creştere de 20% a achiziţiilor în rate în magazinele LEMS. Încercăm să oferim clienţilor noştri cele mai confortabile posiblităţi de achiziţie, astfel încât experienţa lor în magazinele LEMS să fie cât mai bună, de la primul pas pe are îl fac în showroom şi până la momentul în care mobila ajunge la ei acasă', a precizat Adrian Rizea.

Fabrica LEMET din Brebu a fost înfiinţată în 1991. Începând cu anul 2005, compania LEMET dezvoltă brandul de magazine LEMS pentru desfacerea produselor sale. În prezent, LEMS este cea mai extinsă reţea de magazine de mobilă din România. Cu peste 75 de showroomuri şi o suprafaţă totală de retail de aproximativ 75.000 mp, LEMS este prezent în toate oraşele mari din ţară.

În prezent, pe platforma LEMET de la Brebu şi în reţeaua LEMS, activează peste 1600 de angajaţi, iar halele de producţie şi depozitare ale fabricii LEMET din Brebu, Câmpina, acoperă o suprafaţă totală de 41.000 mp. De pe porţile fabricii LEMET ies, anual, aproximativ 150.000 kituri de mobilier. Liniile de producţie sunt complet automatizate şi bazate pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 3955 / 31548
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
KPMG Legal recrutează un nou avocat de litigii din Magic Circle
LadyLawyer.ro | Doamnele avocat domină efectivele Cliza Law Office. Succesul casei de avocatură, potențat de profesionalismul celor care, indiferent de gen, formează echipa
Mihai Mareș, coordonator Mareș Danilescu Mareș, a devenit membru al Academiei Internaționale a Litigatorilor specializați în Infracțiuni Financiare. Colaborare cu profesioniști de top în materie de litigii
The Lawyer European Awards 2019: Zamfirescu Racoți & Partners are cea mai bună echipă de litigii din Europa
Mandate complexe și variate în practica de Dreptul muncii de la Bondoc & Asociații. Mihaela Bondoc, Partener: Experiența în a lucra cu echipe pluridisciplinare este importantă când asiști clienții în restructurarea businessului
Dentons lansează “Ghidul de investiții în proiecte de energie regenerabilă in Europa”, ediția 2019
RTPR Allen & Overy își consolidează echipa de litigii. Alexandru Stănoiu se alătură firmei, în poziția de Counsel
LadyLawyer.ro | Doamnele avocat dețin o pondere importantă în cadrul D&B David și Baias. Portretele unor avocate de succes și lunga listă a proiectelor coordonate
LegiTeam: PeliFilip is looking for an Associate (Finance & Banking )
LegiTeam: VASS Lawyers is looking for Mid-level to Senior Attorney, Corporate & Employment
LadyLawyer.ro | Doamnele avocat de la Mușat & Asociații s-au remarcat în toate ariile de practică și au gestionat proiecte mari, asumându-și standarde de exigență și rigurozitate maxime. ”Profesia modelează persoanele care i se dedică și intensifică anumite trăsături în toți”
Hotărâre definitivă obținută de NICULEASA LAW FIRM în fața ICCJ | Organele fiscale, obligate la plata unor daune interese de 2,8 mil. lei către clientul asistat. Instanța a clarificat și situația transferului administrativ al contribuabilului
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...