ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Dentons a asistat Grupul Special de Investiţii Credit Suisse AG în finanțarea acordată Chimcomplex

24 Decembrie 2018   |   BizLawyer

Echipa Dentons a fost coordonată de Perry Zizzi, Romania Managing Partner și lider al practicii locale de Banking and Finance.

Perry Zizzi, Romania Managing Partner si lider al practicii locale de Banking and Finance

 
 
Echipe Dentons din mai multe jurisdicții au acordat asistență Grupului Special de Investiții Credit Suisse AG în finanțarea de 30 milioane de euro acordată Chimcomplex pentru achiziția unor active deținute de Oltchim. Valoarea totală a împrumuturilor este de 164 milioane de euro, VTB Bank acordând în paralel o altă finanțare în același scop. Ca urmare a achizițiilor efectuate, Chimcomplex devine una dintre cele mai importante companii producătoare de produse chimice din România.

Compania de stat Oltchim a intrat în insolvență la începutul anului 2013, iar vânzarea activelor companiei a avut loc conform planului de reorganizare, în cadrul unui proces complex de privatizare. În ceea ce privește tranzacția, Dentons a acordat consultanță într-o serie de aspecte complexe legate de restricțiile impuse vânzării în procedura insolvenței.


Tranzacția transfrontalieră a solicitat cooperarea echipelor din trei jurisdicții – România, Marea Britanie și Olanda. Echipa Dentons a fost coordonată de Perry Zizzi, Romania Managing Partner și lider al practicii locale de Banking and Finance.

Pe lângă acordarea împrumutului bancar, echipa Dentons a asistat clientul în anumite chestiuni cu privire la due diligence și structurarea tranzacției.

Echipa completă Dentons:
Bucharest: Perry Zizzi (Romania Managing Partner), Bogdan Papandopol (Partner), Claudiu Munteanu-Jipescu (Partner), Cristina Dăianu (Partner), Magdalena Răducanu (Managing Counsel), Septimiu Stoica (Of Counsel), Oana Ionașcu (Senior Associate), Răzvan Constantinescu (Associate), Cosmin Vasilescu (Associate)
London: Catherine Astruc (Partner) and Adam Jones (Senior Associate)
Amsterdam: Marcel Janssen (Partner), Jack Schrijver (Senior Associate), Gerard Koster (Associate)
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 378 / 31542
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Mihai Mareș, coordonator Mareș Danilescu Mareș, a devenit membru al Academiei Internaționale a Litigatorilor specializați în Infracțiuni Financiare. Colaborare cu profesioniști de top în materie de litigii
Rundă de promovări la Popovici Nițu Stoica & Asociații. Șapte avocați urcă în ierarhia firmei
The Lawyer European Awards 2019: Zamfirescu Racoți & Partners are cea mai bună echipă de litigii din Europa
Mandate complexe și variate în practica de Dreptul muncii de la Bondoc & Asociații. Mihaela Bondoc, Partener: Experiența în a lucra cu echipe pluridisciplinare este importantă când asiști clienții în restructurarea businessului
Dentons lansează “Ghidul de investiții în proiecte de energie regenerabilă in Europa”, ediția 2019
RTPR Allen & Overy își consolidează echipa de litigii. Alexandru Stănoiu se alătură firmei, în poziția de Counsel
Avocații Voinescu Lawyers obțin clasarea pentru una dintre societățile importante din domeniul pazei și protecției
LadyLawyer.ro | Doamnele avocat dețin o pondere importantă în cadrul D&B David și Baias. Portretele unor avocate de succes și lunga listă a proiectelor coordonate
LegiTeam: PeliFilip is looking for an Associate (Finance & Banking )
LegiTeam: VASS Lawyers is looking for Mid-level to Senior Attorney, Corporate & Employment
LadyLawyer.ro | Doamnele avocat de la Mușat & Asociații s-au remarcat în toate ariile de practică și au gestionat proiecte mari, asumându-și standarde de exigență și rigurozitate maxime. ”Profesia modelează persoanele care i se dedică și intensifică anumite trăsături în toți”
Hotărâre definitivă obținută de NICULEASA LAW FIRM în fața ICCJ | Organele fiscale, obligate la plata unor daune interese de 2,8 mil. lei către clientul asistat. Instanța a clarificat și situația transferului administrativ al contribuabilului
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...