ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Italienii Epta preiau Daas din România, furnizorul lor. Ce avocați au fost în tranzacție

12 Octombrie 2018   |   BizLawyer

Consultanţii care au susţinut operaţiunea au fost, pentru Epta, PwC şi David Si Baias (due diligence) şi Schoenherr (asistenţă juridică), iar DAAS a fost reprezentată de Radu şi Asociaţii SPRL.

Sursa: Photo by rawpixel on Unsplash

 
 
Epta SpA, grup internaţional specializat în industria de refrigerare comercială cu sediul în Milano, devine asociatul majoritar al Daas International Group, furnizor de echipamente de refrigerare comercială şi unul din principalii furnizori în industria HORECA, potrivit unui anunţ făcut vineri.

Mai exact, marţi seara, acţionarii celor două companii au semnat un contract prin care Epta preia 90% din Daas, iar restul rămâne în proprietare celor doi acţionari: Lucian Negroiu şi Daniel Mocanu, fiecare cu u pachet reprezentând câte 5%.

Anterior tranzacţiei, Daas era importatorul în România al Epta de peste 15 ani. „Scopul nostru este să livrăm proiecte la cheie în România”, a declarat Marco Nocivelli, preşedintele şi directorul general al Epta.


Încheierea acordului va avea loc în urma evaluărilor legale şi a emiterii unui aviz pozitiv de către Consiliul Concurenţei.
 
Daas a încheiat anul 2017 cu o cifră de afaceri de 40 de milioane de euro, având o echipă de 200 de specialişti, cu competenţe şi know how în engineering, project management, montaj şi aftersales service în industria de refrigerare comercială şi industrială, precum şi HORECA (Hoteluri-Restaurante-Catering). Compania are o experienţă de 25 ani pe piaţa din România şi pe pieţe externe, cum ar fi Germania, Austria, Grecia, Belgia, Coasta de Fildeş.

Epta SpA a obţinut o cifră de afaceri anul trecut de 888 de milioane de euro, cu 5.000 de angajaţi, 11 fabrici şi 40 de birouri de vânzare şi service la nivel mondial.

Consultanţii care au susţinut operaţiunea au fost, pentru Epta, PwC şi D&B David și Baias (due diligence) şi Schoenherr (asistenţă juridică), iar DAAS a fost reprezentată de Radu şi Asociaţii SPRL.

Potrivit informațiilor BizLawyer, echipa Schoenherr a fost coordonata de Monica Cojocaru (partner, Bucuresti; corporate/M&A) și Daniele Iacona (attorney at law, Bucuresti; corporate/M&A).

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 404 / 31250
 

Ascunde Reclama
 
 
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Popovici Nițu Stoica & Asociații recrutează
„The Lawyer European Awards 2019”: 4 firme cu activitate în România concurează pentru titlu la secțiunea ”Law Firm of the Year: Eastern Europe and the Balkans” | PNSA, singura firmă domestica din lista scurtă a premianților. ZRP concurează la titlul „European litigation team of the year”
Clifford Chance Badea atrage un nou avocat senior în practica de M&A Real Estate
Topul problemelor din industria Pharma, creionat de avocații D&B David și Baias. Proiectele uneia dintre cele mai performante echipe de pe piața locală
ELLINT, alianța internațională a firmelor de avocați specializate în dreptul muncii, se extinde în România. Suciu | The Employment Law a intrat în rețea
Promovări în conducerea Mușat & Asociații: Paul Buta, Iulian Popescu și Răzvan Stoicescu devin Deputy Managing Partners | Partenerul Octavian Popescu se retrage
Andreea Bende, promovată în calitate de Partener în cadrul NNDKP IP
LegiTeam: PeliFilip recrutează avocați pentru departamentul de Real-estate
bpv Grigorescu Ştefănică a asistat Molex SUA, în consolidarea prezenței sale pe piața din România. Colaborare cu Jones Day
PeliFilip a reprezentat cu succes Hidroelectrica într-un litigiu complex de dreptul muncii
Câți avocați au firmele de top în evidențele Baroului, la început de an. Plutonul fruntașilor și-a schimbat structura, iar tendința a fost de micșorare a efectivelor, în 2018
Problemele juridice cu care se confruntă clienții din sectorul farma, descrise de avocații STOICA & Asociații. O reglementare importantă în 2019 privește lista de medicamente de interes strategic pentru România
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...