ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Italienii Epta preiau Daas din România, furnizorul lor. Ce avocați au fost în tranzacție

12 Octombrie 2018   |   BizLawyer

Consultanţii care au susţinut operaţiunea au fost, pentru Epta, PwC şi David Si Baias (due diligence) şi Schoenherr (asistenţă juridică), iar DAAS a fost reprezentată de Radu şi Asociaţii SPRL.

Sursa: Photo by rawpixel on Unsplash

 
 
Epta SpA, grup internaţional specializat în industria de refrigerare comercială cu sediul în Milano, devine asociatul majoritar al Daas International Group, furnizor de echipamente de refrigerare comercială şi unul din principalii furnizori în industria HORECA, potrivit unui anunţ făcut vineri.

Mai exact, marţi seara, acţionarii celor două companii au semnat un contract prin care Epta preia 90% din Daas, iar restul rămâne în proprietare celor doi acţionari: Lucian Negroiu şi Daniel Mocanu, fiecare cu u pachet reprezentând câte 5%.

Anterior tranzacţiei, Daas era importatorul în România al Epta de peste 15 ani. „Scopul nostru este să livrăm proiecte la cheie în România”, a declarat Marco Nocivelli, preşedintele şi directorul general al Epta.


Încheierea acordului va avea loc în urma evaluărilor legale şi a emiterii unui aviz pozitiv de către Consiliul Concurenţei.
 
Daas a încheiat anul 2017 cu o cifră de afaceri de 40 de milioane de euro, având o echipă de 200 de specialişti, cu competenţe şi know how în engineering, project management, montaj şi aftersales service în industria de refrigerare comercială şi industrială, precum şi HORECA (Hoteluri-Restaurante-Catering). Compania are o experienţă de 25 ani pe piaţa din România şi pe pieţe externe, cum ar fi Germania, Austria, Grecia, Belgia, Coasta de Fildeş.

Epta SpA a obţinut o cifră de afaceri anul trecut de 888 de milioane de euro, cu 5.000 de angajaţi, 11 fabrici şi 40 de birouri de vânzare şi service la nivel mondial.

Consultanţii care au susţinut operaţiunea au fost, pentru Epta, PwC şi D&B David și Baias (due diligence) şi Schoenherr (asistenţă juridică), iar DAAS a fost reprezentată de Radu şi Asociaţii SPRL.

Potrivit informațiilor BizLawyer, echipa Schoenherr a fost coordonata de Monica Cojocaru (partner, Bucuresti; corporate/M&A) și Daniele Iacona (attorney at law, Bucuresti; corporate/M&A).

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 696 / 31542
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
The Lawyer European Awards 2019: Zamfirescu Racoți & Partners are cea mai bună echipă de litigii din Europa
Rundă de promovări la Popovici Nițu Stoica & Asociații. Șapte avocați urcă în ierarhia firmei
Mandate complexe și variate în practica de Dreptul muncii de la Bondoc & Asociații. Mihaela Bondoc, Partener: Experiența în a lucra cu echipe pluridisciplinare este importantă când asiști clienții în restructurarea businessului
Dentons lansează “Ghidul de investiții în proiecte de energie regenerabilă in Europa”, ediția 2019
RTPR Allen & Overy își consolidează echipa de litigii. Alexandru Stănoiu se alătură firmei, în poziția de Counsel
Avocații Voinescu Lawyers obțin clasarea pentru una dintre societățile importante din domeniul pazei și protecției
(P) Technology is transforming the property industry – Find out more at SEE Property Forum (21 March 2019)
LadyLawyer.ro | Doamnele avocat dețin o pondere importantă în cadrul D&B David și Baias. Portretele unor avocate de succes și lunga listă a proiectelor coordonate
LegiTeam: PeliFilip is looking for an Associate (Finance & Banking )
LegiTeam: VASS Lawyers is looking for Mid-level to Senior Attorney, Corporate & Employment
LadyLawyer.ro | Doamnele avocat de la Mușat & Asociații s-au remarcat în toate ariile de practică și au gestionat proiecte mari, asumându-și standarde de exigență și rigurozitate maxime. ”Profesia modelează persoanele care i se dedică și intensifică anumite trăsături în toți”
Schoenherr susține echipa de studenți la drept care va reprezenta România la Jessup 2019
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...