ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Italienii Epta preiau Daas din România, furnizorul lor. Ce avocați au fost în tranzacție

12 Octombrie 2018   |   BizLawyer

Consultanţii care au susţinut operaţiunea au fost, pentru Epta, PwC şi David Si Baias (due diligence) şi Schoenherr (asistenţă juridică), iar DAAS a fost reprezentată de Radu şi Asociaţii SPRL.

Sursa: Photo by rawpixel on Unsplash

 
 
Epta SpA, grup internaţional specializat în industria de refrigerare comercială cu sediul în Milano, devine asociatul majoritar al Daas International Group, furnizor de echipamente de refrigerare comercială şi unul din principalii furnizori în industria HORECA, potrivit unui anunţ făcut vineri.

Mai exact, marţi seara, acţionarii celor două companii au semnat un contract prin care Epta preia 90% din Daas, iar restul rămâne în proprietare celor doi acţionari: Lucian Negroiu şi Daniel Mocanu, fiecare cu u pachet reprezentând câte 5%.

Anterior tranzacţiei, Daas era importatorul în România al Epta de peste 15 ani. „Scopul nostru este să livrăm proiecte la cheie în România”, a declarat Marco Nocivelli, preşedintele şi directorul general al Epta.


Încheierea acordului va avea loc în urma evaluărilor legale şi a emiterii unui aviz pozitiv de către Consiliul Concurenţei.
 
Daas a încheiat anul 2017 cu o cifră de afaceri de 40 de milioane de euro, având o echipă de 200 de specialişti, cu competenţe şi know how în engineering, project management, montaj şi aftersales service în industria de refrigerare comercială şi industrială, precum şi HORECA (Hoteluri-Restaurante-Catering). Compania are o experienţă de 25 ani pe piaţa din România şi pe pieţe externe, cum ar fi Germania, Austria, Grecia, Belgia, Coasta de Fildeş.

Epta SpA a obţinut o cifră de afaceri anul trecut de 888 de milioane de euro, cu 5.000 de angajaţi, 11 fabrici şi 40 de birouri de vânzare şi service la nivel mondial.

Consultanţii care au susţinut operaţiunea au fost, pentru Epta, PwC şi D&B David și Baias (due diligence) şi Schoenherr (asistenţă juridică), iar DAAS a fost reprezentată de Radu şi Asociaţii SPRL.

Potrivit informațiilor BizLawyer, echipa Schoenherr a fost coordonata de Monica Cojocaru (partner, Bucuresti; corporate/M&A) și Daniele Iacona (attorney at law, Bucuresti; corporate/M&A).

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 191 / 31037
 

Ascunde Reclama
 
 
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Instituțiile de credit trebuie să revizuiască documentația și fluxurile interne. Yolanda Ghiță-Blujdescu, Associate Clifford Chance Badea: MiFID II integrează noi prevederi privind tranzacționarea algoritmică și supravegherea acesteia
Victorie importantă pentru Maspex România, reprezentată de RTPR Allen & Overy, într-un litigiu cu Ministerul Energiei
Cristi Minculescu și colegii săi fac un pas important pentru recâștigarea dreptului de utilizare a mărcii ”IRIS”. Avocații de la Milcev Burbea SCA au obținut soluția favorabilă
LegiTeam: ZRP recrutează avocat definitiv pentru departamentul Litigii
Ce schimbări trebuie să facă actorii pieței financiare pentru a nu plăti o amendă de până la 10% din cifra de afaceri. Elementele de noutate, explicate de Alexandra Ovedenie, coordonatorul practicii de Banking, Finance & Capital Markets la Radu și Asociații SPRL
Cum lucrează avocații specializați în Dreptul Muncii de la Suciu | The Employment Law Firm. Tendințele pieței, analizate de Andreea Suciu, Managing Partener
LegiTeam: Experienced Lawyer (Environmental Law) - Reff & Associates
Avocații Zamfirescu Racoți & Partners și Tănăsescu Gavrilă & Asociații câștigă pentru România arbitrajul ICSID cu Alpiq
LegiTeam: Reff & Associates is looking for Senior Lawyer | Banking & Finance
Wolf Theiss, alături de Revetas în achiziționarea proiectului Marina în România. Ce avocați au lucrat la această tranzacție
Acțiunea fraților Sukyas, care cer României 909 mil. €, respinsă în prima instanță de un tribunal din SUA | Procesul continuă. Ce onorarii primesc firmele de avocați care apără statul
LegiTeam: Reff & Associates is looking for experienced lawyers (Litigation practice)
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...