ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Lemet investeşte trei milioane de lei în trei noi showroom-uri de mobilă în Oltenia

23 August 2016   |   Ioana Duta

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine Lem's pentru desfacerea produselor sale. Reţeaua Lem's are aproape 70.000 metri pătraţi de retail, pe platforma sa de la Brebu şi în reţeaua naţională de magazine activând peste 1.350 de angajaţi.

 
 
Producătorul de mobilă Lemet a deschis în această vară trei magazine Lem's în Oltenia, cu investiţii totale de 3,1 milioane lei, potrivit unui comunicat al companiei remis marţi.

Noul magazin din Craiova are o suprafaţă de 1.100 metri pătraţi şi a fost realizat cu o investiţie de 1,4 milioane lei. Magazinele din Horezu şi Râmnicu Vâlcea au necesitat investiţii totale de 1,7 milioane lei.

Lem's a lansat în această vară şi o nouă linie de dormitoare, gama Box, accesibile şi cu un design tineresc. După succesul înregistrat de gama de living-uri Box, prin care Lem's se adresează unui public tânăr, care apreciază culorile şi designul modern-minimalist, dar funcţional, linia Box completează gama de dormitoare Lem's şi propune o cromatică intensă şi combinaţii de galben, verde sau roşu cu tonuri neutre de crem, bej, alb sau negru.


Potrivit companiei, noile configuraţii de dormitoare Box se situează pe un segment de preţ accesibil, o configuraţie completă de mobilă Box pentru dormitor cu pat, şifonier şi noptiere putând fi achiziţionată începând cu 2.000 lei.

'Living-urile Box au devenit rapid top produse alese de clienţii Lem's, semn că publicul nostru îşi doreşte produse cu aer modern, culori vii şi modularitate care permite crearea unor configuraţii exact aşa cum îşi imaginează ei. Într-un an de la lansare, au ajuns să reprezinte 26% din comenzile de living din reţea. Ne aşteptăm ca şi în cazul dormitoarelor să vedem un feedback similar şi estimăm că în câteva luni acestea vor reprezenta aproximativ 20% din comenzile de dormitoare', a declarat Adrian Rizea, director comercial Lem's.

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine Lem's pentru desfacerea produselor sale. Reţeaua Lem's are aproape 70.000 metri pătraţi de retail, pe platforma sa de la Brebu şi în reţeaua naţională de magazine activând peste 1.350 de angajaţi.

Fabrica Lemet din Brebu a fost înfiinţată în 1991, halele de producţie şi depozitare acoperind o suprafaţă de peste 40.000 metri pătraţi. Capacitatea actuală anuală de prelucrare a fabricilor de mobilă Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri tip PAL, liniile de producţie fiind complet automatizate.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

  ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


   

  Ascunde Reclama
   
   

  POSTEAZA UN COMENTARIU


  Nume *
  Email (nu va fi publicat) *
  Comentariu *
  Cod de securitate*  * campuri obligatorii


  Articol 8851 / 31548
   

  Ascunde Reclama
   
  BREAKING NEWS
  ESENTIAL
  KPMG Legal recrutează un nou avocat de litigii din Magic Circle
  LadyLawyer.ro | Doamnele avocat domină efectivele Cliza Law Office. Succesul casei de avocatură, potențat de profesionalismul celor care, indiferent de gen, formează echipa
  Mihai Mareș, coordonator Mareș Danilescu Mareș, a devenit membru al Academiei Internaționale a Litigatorilor specializați în Infracțiuni Financiare. Colaborare cu profesioniști de top în materie de litigii
  The Lawyer European Awards 2019: Zamfirescu Racoți & Partners are cea mai bună echipă de litigii din Europa
  Mandate complexe și variate în practica de Dreptul muncii de la Bondoc & Asociații. Mihaela Bondoc, Partener: Experiența în a lucra cu echipe pluridisciplinare este importantă când asiști clienții în restructurarea businessului
  Dentons lansează “Ghidul de investiții în proiecte de energie regenerabilă in Europa”, ediția 2019
  RTPR Allen & Overy își consolidează echipa de litigii. Alexandru Stănoiu se alătură firmei, în poziția de Counsel
  LadyLawyer.ro | Doamnele avocat dețin o pondere importantă în cadrul D&B David și Baias. Portretele unor avocate de succes și lunga listă a proiectelor coordonate
  LegiTeam: PeliFilip is looking for an Associate (Finance & Banking )
  LegiTeam: VASS Lawyers is looking for Mid-level to Senior Attorney, Corporate & Employment
  LadyLawyer.ro | Doamnele avocat de la Mușat & Asociații s-au remarcat în toate ariile de practică și au gestionat proiecte mari, asumându-și standarde de exigență și rigurozitate maxime. ”Profesia modelează persoanele care i se dedică și intensifică anumite trăsături în toți”
  Hotărâre definitivă obținută de NICULEASA LAW FIRM în fața ICCJ | Organele fiscale, obligate la plata unor daune interese de 2,8 mil. lei către clientul asistat. Instanța a clarificat și situația transferului administrativ al contribuabilului
   
  Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

    in curand...
  • SeeNews

   in curand...