ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Lidl intră pe piaţa din Serbia cu 16 magazine. Investiție de 205 mil. E

11 Octombrie 2018   |   AGERPRES

Anul acesta, economia Serbiei ar urma să înregistreze un avans de aproximativ 4%, datorită majorării consumului privat, a investiţiilor şi a exporturilor.

 
 
Lidl a deschis 16 unităţi în Belgrad şi în alte oraşe din Serbia, lansând şi în statul balcanic reţeaua de magazine de tip discount, transmite Reuters.

Grupul Lidl, care a inaugurat miercuri cinci magazine în Belgrad şi 11 în alte oraşe, a anunţat că până la sfârşitul anului va mai deschide şi alte unităţi în Serbia. Retailerul german, care face parte din grupul Schwarz, operează peste 10.000 de magazine în Europa.

Germania este un partener comercial cheie al Serbiei, care a importat anul trecut bunuri germane de peste două miliarde de euro, în timp ce din anul 2000 investiţiile Berlinului au depăşit suma de două miliarde de euro.

Preşedintele sârb Aleksandar Vucic a afirmat la inaugurarea unui magazin Lidl în Belgrad că ţara lui îi va asigura pe investitorii germani că primesc "cele mai bune condiţii".


Investiţia Lidl în Serbia se ridică la 205 milioane de euro iar în cele 16 magazine vor fi 1.553 de angajaţi, a informat compania germană.

Anul acesta, economia Serbiei ar urma să înregistreze un avans de aproximativ 4%, datorită majorării consumului privat, a investiţiilor şi a exporturilor.

Lidl este una dintre companiile de top de pe piaţa de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 30 de ţări din întreaga lume şi în prezent operează aproximativ 10.500 de magazine şi peste 150 de centre logistice în 28 de ţări la nivel mondial. În prezent, Lidl are aproximativ 260.000 de angajaţi, dintre care peste 5.500 în România, unde retailerul german are deschise peste 225 de magazine şi 4 centre logistice.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 1077 / 31913
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Reff & Associates is looking for Experienced Lawyer | Employment
LegiTeam: Reff & Associates is looking for Experienced Lawyer | Competition
Avocații fraților Micula bat Comisia Europeană la Curtea de Justiție a UE. Hotărârea arbitrală ce obligă statul să le plătească investitorilor suedezi reparații de 250 mil. usd poate fi executată
Cum se construiește o carieră de succes peste hotare. Exemplul Monicăi Mitrea, fondator Mitrea & Associés (Lausanne), avocatul care și-a propus să intensifice colaborarea dintre Elveția și România beneficiind de cunoașterea celor două culturi
LegiTeam: Wolf Theiss is looking for highly motivated lawyers - Banking & Finance | Competition | Corporate M&A | Employment
Proiectele de suflet ale avocaților | PNSA a clarificat situația juridică a Casei Enescu. Procesul de renovare poate fi finalizat, iar imobilul - inclus în proiecte culturale ambițioase
LegiTeam: NNDKP is recruiting lawyers with experience in Real Estate
LegiTeam: Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen is recruiting lawyer | Banking & Finance
Dentons primește opt distincții în cadrul galei Europe Women in Business Law Awards
MPR Partners | Maravela, Popescu & Roman a asistat Nederlandse MKB la achiziția companiei IT BusyMachines. Echipă de 9 avocați, coordonată de partenerii Alina Popescu și Dana Rădulescu, implicată în proiect
Alina Stăvaru devine Partener la RTPR Allen & Overy. Promovare din interior, o premieră pentru firma de avocați
Ţuca Zbârcea & Asociaţii scapă Federația de Fotbal de pretențiile de 300 mil. E ale clubului FC Craiova
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...