ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Matthieu Pasquier, noul director executiv al Societe Generale European Business Services

09 Octombrie 2018   |   AGERPRES

Matthieu Pasquier îl înlocuieşte pe Philippe Garcet, care a contribuit în ultimii trei ani la transformarea SG EBS într-una dintre cele mai importante companii de outsourcing din România, având o dezvoltare constantă ce a determinat creşterea la un nivel de peste 1.500 de angajaţi în 7 ani.

 
 
Consiliul de Administraţie al Societe Generale l-a numit pe Matthieu Pasquier în funcţia de chief executive officer al Societe Generale European Business Services din data de 16 iulie 2018.

Conform unui comunicat remis, marţi, AGERPRES, în calitate de director executiv al SG EBS, Matthieu va prelua strategia Grupului de a continua creşterea semnificativă şi dezvoltarea companiei pe piaţa românească. Responsabilităţile sale vor include furnizarea de servicii excelente, oferirea de soluţii optimizate şi inovatoare pentru Grupul Societe Generale şi accelerarea extinderii companiei SG EBS.

Matthieu Pasquier îl înlocuieşte pe Philippe Garcet, care a contribuit în ultimii trei ani la transformarea SG EBS într-una dintre cele mai importante companii de outsourcing din România, având o dezvoltare constantă ce a determinat creşterea la un nivel de peste 1.500 de angajaţi în 7 ani.


"Sunt încântat să preiau acest rol important în Societe Generale. Voi folosi toate experienţele mele anterioare şi tot sprijinul necesar oferit de colegii mei pentru a continua strategia de transformare a Grupului. De asemenea, voi menţine activităţile de CSR ca fiind o prioritate pentru companie şi mă voi implica cât mai mult posibil deoarece cred cu tărie că responsabilitatea socială este o componentă obligatorie în dezvoltarea locală a unei companii ", a declarat Matthieu Pasquier, CEO al SG EBS.

Matthieu Pasquier va raporta direct către Sunil Shah, care a fost numit recent director global al centrelor de soluţii Societe Generale din India şi România.

Matthieu s-a alăturat grupului Societe Generale în 1991 în cadrul Departamentului de Inspecţie IT şi de atunci a avut diverse roluri de conducere în operaţiunile SGSS, acoperind perimetrele din Johannesburg, Nantes, Luxemburg şi India. Din 2014, Matthieu a fost head of SG GSC Chennai şi head of Operations SGSS pentru SG GSC.

Societe Generale European Business Services a fost fondată în 2011 ca centru de servicii pentru grupul Societe Generale. Compania oferă servicii profesionale de înaltă calitate în diverse domenii de activitate pentru entităţile Grupului din întreaga lume: finanţe/contabilitate, achiziţii, resurse umane şi IT.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 1098 / 31913
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Reff & Associates is looking for Experienced Lawyer | Employment
LegiTeam: Reff & Associates is looking for Experienced Lawyer | Competition
Avocații fraților Micula bat Comisia Europeană la Curtea de Justiție a UE. Hotărârea arbitrală ce obligă statul să le plătească investitorilor suedezi reparații de 250 mil. usd poate fi executată
Cum se construiește o carieră de succes peste hotare. Exemplul Monicăi Mitrea, fondator Mitrea & Associés (Lausanne), avocatul care și-a propus să intensifice colaborarea dintre Elveția și România beneficiind de cunoașterea celor două culturi
LegiTeam: Wolf Theiss is looking for highly motivated lawyers - Banking & Finance | Competition | Corporate M&A | Employment
Proiectele de suflet ale avocaților | PNSA a clarificat situația juridică a Casei Enescu. Procesul de renovare poate fi finalizat, iar imobilul - inclus în proiecte culturale ambițioase
LegiTeam: NNDKP is recruiting lawyers with experience in Real Estate
LegiTeam: Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen is recruiting lawyer | Banking & Finance
Dentons primește opt distincții în cadrul galei Europe Women in Business Law Awards
MPR Partners | Maravela, Popescu & Roman a asistat Nederlandse MKB la achiziția companiei IT BusyMachines. Echipă de 9 avocați, coordonată de partenerii Alina Popescu și Dana Rădulescu, implicată în proiect
Alina Stăvaru devine Partener la RTPR Allen & Overy. Promovare din interior, o premieră pentru firma de avocați
Ţuca Zbârcea & Asociaţii scapă Federația de Fotbal de pretențiile de 300 mil. E ale clubului FC Craiova
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...