ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

NEPI Rockastle a inaugurat la Râmnicu Vâlcea mall-ul Shopping City, o investiţie de 40 de milioane de euro

07 Decembrie 2017   |   Ioana Duta

Shopping City Râmnicu Vâlcea este poziţionat pe malul râului Olt şi este construit pe un teren de aproximativ 12 hectare, oferind aproximativ 1.000 de locuri de parcare. Hipermarketul Carrefour din Râmnicu Vâlcea are o suprafaţă de 7.471 mp şi 300 de angajaţi

 
 
NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor imobiliar din Europa Centrală şi de Est, a inaugurat joi la Râmnicu Vâlcea mall-ul Shopping City, primul centru comercial full concept din regiune, cu o investiţie de 40 de milioane de euro, a anunţat compania.

Noul centru comercial cuprinde peste 70 de spaţii comerciale pentru toate categoriile de vârstă şi interese, pe o suprafaţă închiriabilă de 27.900 metri pătraţi, şi generează peste 700 locuri de muncă pentru judeţul Vâlcea.

Gradul de închiriere este de 97%, iar la momentul inaugurării spaţiile comerciale deschise vizitatorilor reprezintă 84%.

Oferta Shopping City Râmnicu Vâlcea include branduri internaţionale şi locale - modă şi accesorii, beauty, articole sportive, tehnologie, home&deco, jucării şi produse pentru copii. Mai mult, vizitatorii beneficiază de un food court extins şi spaţii multiple de divertisment - loc de joacă, cazino şi o terasă exterioară, cu vedere unică spre râul Olt, pentru petrecerea timpului liber şi evenimente.


Mixul de chiriaşi cuprinde New Yorker, Deichmann, Hervis, Altex, DM, Marionnaud, Jysk, Noriel, Top Shop, Various Brands, Bigotti, Gloria, Atmosphere, Marelbo, Paolo Botticelli, Benvenuti, English Home, Optiplaza, Anna Cori, Bijuteria Stil, Sport Vision, Orsay, Douglas, Gatta, Takko, Gerovital, Office Shoes, Optiblu, Meli Melo, Penti, Vitamix, Pro Beauty Shop, Splend'or, TUI, CCC, PEPCO, Sensiblu, Yves Rocher, Fresh Clean, Credit Amanet, IQ Box, Inmedio, RCS & RDS, Silka, Animax, Arsis, Cremeria Marco, Max Bet, Energy Kids, Zvon Café, Picior de Plai, Help Net, Contakt, KFC, Salad Box, Dabo Döner, Pizza Romana, Casa Românească şi Spartan.

În noul centru comercial, Carrefour a deschis primul hipermarket din Râmnicu Vâlcea şi a ajuns la 33 de magazine în acest format, la nivel naţional.

"Decizia de a investi în Râmnicu Vâlcea se datorează potenţialului semnificativ al întregii regiuni şi este o dovadă clară a angajamentului nostru de a dezvolta piaţa de retail din România. Shopping City Râmnicu Vâlcea nu este doar unul dintre cele mai importante centre comerciale din portofoliul companiei noastre, dar şi cel mai important mall din regiune, prin oferta comercială şi designul modern al clădirii', a declarat Sebastian Mahu, Head of Asset Management în cadrul NEPI Rockcastle.

Centrul comercial a investit în facilitarea accesului vizitatorilor prin montarea de sensuri giratorii şi prin construcţia unui drum de legătură cu patru benzi.

Shopping City Râmnicu Vâlcea este poziţionat pe malul râului Olt şi este construit pe un teren de aproximativ 12 hectare, oferind aproximativ 1.000 de locuri de parcare.

Hipermarketul Carrefour din Râmnicu Vâlcea are o suprafaţă de 7.471 mp şi 300 de angajaţi, a precizat Marius Vicol, directorul magazinului.

NEPI Rockcastle, companie listată la Bursa de Valori din Johannesburg şi la Euronext Amsterdam, cel mai mare investitor imobiliar de retail din Europa Centrală şi de Est după capitalizarea bursieră, investeşte în dezvoltarea activelor imobiliare din pieţe competitive din regiune, ocupând poziţii de top în ţări precum România, unde este cel mai mare deţinător de proprietăţi de retail, Polonia, Slovacia, Ungaria, Croaţia, Cehia, Serbia şi Bulgaria.

Portofoliul pe piaţa românească include Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, Shopping City Timişoara, City Park Constanţa, Ploieşti Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva şi alte centre comerciale. NEPI deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView, Aviatorilor 8 în Bucureşti, City Business Centre în Timişoara şi The Office în Cluj.

NEPI Rockcastle va deschide noi centre comerciale, la Târgu Mureş şi Satu Mare, şi are în plan proiecte de extindere ale unor centre din portofoliul său. De asemenea, Shopping City Râmnicu Vâlcea va fi extins cu un parc de retail.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 746 / 28491
 

Ascunde Reclama
 
 
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
O nouă firmă de avocați specializați în Real Estate se lansează pe piață
LegiTeam: Voicu & Filipescu is looking for lawyers
Promovare în echipa de banking & finance a Schoenherr. Adina Damaschin devine counsel
Cei mai buni avocați de fuziuni și achiziții din România. Clasamentul Chambers Global 2018
CMS a consiliat consorțiul Raiffeisen Bank S.A. - Swiss Capital S.A. în oferta publică și listarea la bursă a companiei Purcari Wineries PLC
RTPR Allen & Overy a asistat Purcari Wineries în legătură cu Oferta Publică Inițială
PNSA a asistat Unirii View în obținerea unei finanțări de 23 mil. €. Banii merg în dezvoltarea clădirii de 19 etaje
Hategan Attorneys obține în instanță o victorie importantă pentru industria de energie regenerabilă
Stratulat Albulescu își consolidează echipa de Banking & Finance prin cooptarea lui Costin Teodorovici ca Partener
Avocații Mușat & Asociații spun că piața avocaturii de business va suferi schimbări majore în următorii ani, legate în principal de evoluția tehnicii, a dreptului, dar și a nevoilor curente ale clienților. Firma a creat un cadru de cooperare directă la nivel global cu compania Facebook și mizează pe o creștere cu cel puțin 10-15% a volumului activității, anul acesta
Niculeasa Law Firm obține pentru General Leasing anularea măsurilor asiguratorii în cuantum de cca. 42 mil. lei, dispuse de Direcția Regională Antifraudă Fiscală
Mușat & Asociații, NNDKP și ZRP, pe lista scurtă a premianților MIP în domeniul proprietății intelectuale
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...