ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

O asociere de două firme a câştigat contractul pentru construcţia centurii Bârlad;oferta depăşeşte 132 milioane lei

09 August 2018   |   Ioana Duta

Semnarea contractului de achiziţie publică va fi posibilă după soluţionarea eventualelor contestaţii/plângeri formulate în cadrul procedurii de atribuire.

 
 
 Asocierea dintre companiile Tehnic Asist SRL şi Tass Infra Logistic SRL a câştigat licitaţia pentru construirea centurii municipiului Bârlad, cu o ofertă de preţ de 132 milioane de lei fără TVA, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii (CNAIR). 
 

"Astăzi, 9 august, a fost finalizat procesul de evaluare pentru ofertele depuse în cadrul procedurii de atribuire a contractului Proiectare şi Execuţie Varianta de Ocolire a Municipiului Bârlad" şi au fost transmise adresele de comunicare a rezultatului procedurii către toţi ofertanţii. Ofertantul desemnat câştigător este Asocierea SC Tehnic Asist SRL - SC Tass Infra Logistic SRL, având preţul de 132.050.652,68 Lei fără TVA şi un punctaj total de 100 de puncte, din care 60 de puncte pentru componenta financiară şi 40 de puncte pentru componenta tehnică", precizează CNAIR. 
 
Semnarea contractului de achiziţie publică va fi posibilă după soluţionarea eventualelor contestaţii/plângeri formulate în cadrul procedurii de atribuire. 
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

  ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


   

  Ascunde Reclama
   
   

  POSTEAZA UN COMENTARIU


  Nume *
  Email (nu va fi publicat) *
  Comentariu *
  Cod de securitate*  * campuri obligatorii


  Articol 34 / 30348
   

  Ascunde Reclama
   
   
   
  BREAKING NEWS
  ESENTIAL
  Reff & Associates - Senior Lawyer Banking & Finance
  LegiTeam: Voicu & Filipescu is looking for lawyers
  LegiTeam: Wolf Theiss is looking for lawyers
  LegiTeam: Maravela|Asociaţii is looking for a consultancy associate
  Cum lucrează echipa de concurență de la D&B David și Baias. O discuție cu Manuela Guia (Partener) despre “shadowing”, “fishing expeditions” și strategii de apărare (partea a II-a)
  Consiliul Concurenței folosește în investigații ‘procedura forensic’, o metodă de verificare demnă de FBI. Noile tendințe din această practică, analizate de Manuela Guia, Partener D&B David și Baias, unul dintre cei mai buni avocați de concurență de pe piața locală (partea I)
  Alexandru George Lazăr, partener IntLaw (Spania) și profesor al Universitații Pompeu Fabra, din Barcelona: Sunt în permanentă legătură cu România. Sper ca în viitorul apropiat să se concretizeze colaborări strategice cu case de avocatură românești
  Gabriela Dinu se alătură echipei de Dreptul Muncii a NNDKP
  Concurenţa a autorizat preluarea unor creanțe și bunuri imobile ale Alpha Bank de către Deutsche Bank, Anacap Financial Europe și APS Investments. Avocați de top în tranzacția de 360 mil. E
  Grupul german PHOENIX preia oficial Farmexim SA și lanțul de farmacii HelpNet Farma. Ce avocați au lucrat în tranzacția estimată la peste 100 mil. €
  Tranzacția de 73 mil. € prin care CMI preia posturile de radio din CEE ale grupului Lagardère a ajuns la final. O echipă multijurisdicțională Clifford Chance a asistat cumpărătorul | Vânzătorul a lucrat cu avocații Wolf Theiss
  Wolf Theiss își consolidează echipa de TMT și Protecția Datelor în România
   
  Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

    in curand...
  • SeeNews

   in curand...