ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Reparaţiile la DN 1C încep în două sptămâni şi vor dura 60 de zile; antreprenorul suportă costurile

18 Mai 2018   |   Ioana Duta

"În urma discuţiilor, antreprenorul s-a angajat să prezinte săptămâna viitoare o soluţie pentru remedierea problemelor. Constructorul a efectuat deja foraje şi investigaţii pentru a determina cauzele degradărilor apărute pe acest drum naţional"

 
 
Reparaţiile pe DN 1C vor începe la sfârşitul lunii mai şi se vor extinde pe o perioadă de 60 de zile, iar antreprenorul va suporta costurile având în vedere că acest drum este în perioada de garanţie, a anunţat, vineri, Compania Naţională de Administrarea a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).


"Astăzi, 18.05.2018, directorul general al CNAIR SA, Narcis Neaga, a discutat la Cluj cu reprezentanţii FCC Construccioni SA despre deteriorările apărute recent pe DN 1C. În urma discuţiilor, antreprenorul s-a angajat să prezinte săptămâna viitoare o soluţie pentru remedierea problemelor. Constructorul a efectuat deja foraje şi investigaţii pentru a determina cauzele degradărilor apărute pe acest drum naţional", precizează CNAIR într-un comunicat.


Narcis Neaga se află vineri într-o inspecţie tehnică pe şantierele autostrăzii Sebeş - Turda pentru a verifica mobilizarea antreprenorilor şi stadiul lucrărilor pe loturile aflate în construcţie.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

  ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


   

  Ascunde Reclama
   
   

  POSTEAZA UN COMENTARIU


  Nume *
  Email (nu va fi publicat) *
  Comentariu *
  Cod de securitate*  * campuri obligatorii


  Articol 1800 / 31248
   

  Ascunde Reclama
   
   
   
   
  Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

    in curand...
  • SeeNews

   in curand...