ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Trei din cinci companii care acordă beneficii extrasalariale vor oferi tichete cadou de 8 Martie

12 Februarie 2018   |   Ioana Duta

În România, Edenred deserveşte peste 35.000 de companii-client şi un milion de utilizatori pentru tichete şi carduri de masă Ticket Restaurant, tichete cadou, carduri cadou, tichete de creşă, vouchere de vacanţă, tichete sociale, precum şi carduri preplătite pentru cheltuieli de afaceri.

 
 
Trei din cinci companii care acordă beneficii extrasalariale vor oferi în acest an tichete şi carduri cadou angajaţilor de 8 Martie, de Paşte, 1 Iunie sau de Crăciun, se arată într-un studiu al companiei Edenred.

Potrivit comunicatului, primele care se vor putea bucura de beneficii cu ocazii speciale sunt femeile, care reprezintă 53% din forţa de muncă a României. De 8 Martie, acestea pot primi de la angajatori tichete şi carduri cadou în valoare de 150 de lei, scutite integral de contribuţii sociale atât pentru companiile angajatoare, cât şi pentru salariate.

'De ocazii speciale, cum ar fi 8 Martie sau alte sărbători majore din an - Paşte, Crăciun, zile onomastice, aniversări şi sărbători profesionale, companiile aleg tichetele şi cardurile cadou, asigurându-se astfel că angajaţii primesc exact ce îşi doresc: un beneficiu care oferă libertate de alegere a cadoului dorit din cea mai variată reţea de comercianţi parteneri, combinat cu impactul emoţional, ca semn de apreciere şi recunoaştere din partea angajatorului', a declarat Dana Sîntejudean, director general Edenred România.


În România, Edenred deserveşte peste 35.000 de companii-client şi un milion de utilizatori pentru tichete şi carduri de masă Ticket Restaurant, tichete cadou, carduri cadou, tichete de creşă, vouchere de vacanţă, tichete sociale, precum şi carduri preplătite pentru cheltuieli de afaceri. Cu un volum emis de peste 20 de miliarde de euro anual la nivel mondial, Edenred este cel mai mare emitent de tichete şi carduri preplătite de beneficii extrasalariale atât în România, cât şi internaţional.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

  ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


   

  Ascunde Reclama
   
   

  POSTEAZA UN COMENTARIU


  Nume *
  Email (nu va fi publicat) *
  Comentariu *
  Cod de securitate*  * campuri obligatorii


  Articol 2039 / 30380
   

  Ascunde Reclama
   
   
   
  BREAKING NEWS
  ESENTIAL
   
  Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

    in curand...
  • SeeNews

   in curand...