ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Planul urbanistic zonal - o provocare pentru piața de real estate din România

14 Iunie 2018   |   BizLawyer

În cadrul evenimentului au fost aduse în discuţie teme precum motive frecvente de anulare a planurilor de urbanism zonale, definirea zonei de reglementare a planului PUZ, consecințele neregularităților din documentația de urbanism, potențialele consecințe și sancțiuni.

 
 
Miercuri, 13 iunie, a avut loc seminarul „Greșeli frecvente în urbanism.Anularea planului de urbanism zonal”, organizat de casa de avocatură PeliFilip.

Organizarea coerentă din punct de vedere urbanistic reprezintă cheia dezvoltării unui oraș. De-a lungul timpului, legislația si jurisprudența au căutat răspunsuri pentru echilibrarea interesului public si a celui privat, precum și modalități în care dreptul de proprietate să fie asigurat în mod rezonabil pentru toți actorii implicați.

“Viitorul pieței noastre de real estate este în mâinile specialiştilor în urbanism şi ale dezvoltatorilor imobiliari de astăzi. Deciziile lor vor determina modul în care Bucureştiul și alte orașe din țară se vor poziţiona pe o scenă globală imobiliară tot mai competitivă. Dezvoltarea unui oraş care atrage investitori este în interesul tuturor, dar procesul trebuie gestionat în mod sustenabil şi responsabil. Ne-a bucurat interesul mediului de afaceri din România pentru această temă, iar seminarul a reprezentat un exercițiu de informare apreciat de specialiștii în real estate”, a declarat Oana Bădărău, coordonatoarea departamentului de Real Estate.


Gazdele evenimentului au fost Oana Bădărău, Partener PeliFilip, Ioana Waszkiewicz, Senior Associate PeliFilip și Mihaela Ispas, Senior Associate PeliFilip, iar invitata specială a fost arhitect dr. Florentina Iugan.

În cadrul evenimentului au fost aduse în discuţie teme precum motive frecvente de anulare a planurilor de urbanism zonale, definirea zonei de reglementare a planului PUZ, consecințele neregularităților din documentația de urbanism, potențialele consecințe și sancțiuni.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 37 / 154
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
(P) Technology is transforming the property industry – Find out more at SEE Property Forum (21 March 2019)
RTPR Allen & Overy își consolidează echipa de litigii. Alexandru Stănoiu se alătură firmei, în poziția de Counsel
LadyLawyer.ro | Doamnele avocat dețin o pondere importantă în cadrul D&B David și Baias. Portretele unor avocate de succes și lunga listă a proiectelor coordonate
LegiTeam: PeliFilip is looking for an Associate (Finance & Banking )
LegiTeam: VASS Lawyers is looking for Mid-level to Senior Attorney, Corporate & Employment
LadyLawyer.ro | Doamnele avocat de la Mușat & Asociații s-au remarcat în toate ariile de practică și au gestionat proiecte mari, asumându-și standarde de exigență și rigurozitate maxime. ”Profesia modelează persoanele care i se dedică și intensifică anumite trăsături în toți”
Schoenherr susține echipa de studenți la drept care va reprezenta România la Jessup 2019
Hotărâre definitivă obținută de NICULEASA LAW FIRM în fața ICCJ | Organele fiscale, obligate la plata unor daune interese de 2,8 mil. lei către clientul asistat. Instanța a clarificat și situația transferului administrativ al contribuabilului
Dentons, singura firmă de avocatură semnatară a Cartei Diversității din România, susține Apelul la Acțiune la nivel de CEO pentru Egalitatea de Gen
Conferință ICC la București, cu acces liber, pe 21 martie. Speakeri și teme puse în dezbatere
(P) SEE Property Forum (21 March 2019)
Noi recunoașteri internaționale pentru departamentul de litigii al Maravela|Asociații. Partenerul Ioan Roman este ‘Dispute resolution Star’ în clasamentul Benchmark Litigation Europe 2019
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...