ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Voicu & Filipescu își extinde echipa cu încă un avocat

08 Noiembrie 2018   |   BizLawyer

Noi poziții de avocați au fost create în cadrul firmei ca urmare a creșterii volumului de mandate din acest an.

Tania Hotca, Associate - Voicu & Filipescu

 
 
Tania Hotca se alătură Voicu & Filipescu pe poziția de Associate, contribuind astfel la extinderea echipei de avocați din cadrul firmei.

Tania Hotca a acumulat trei ani de experiență în avocatura de business, oferind consultanță pentru clienți locali și internaționali, în ceea ce privește aspecte de drept fiscal, precum reprezentarea societăților în fața autorităților fiscale inclusiv înregistrarea diverselor modificări în structura companiilor, dar și din sfera dreptului societăților comerciale și a dreptului muncii. Totodată, ea a facut parte din echipe care au acordat asistență clienților în investigații de due dilligence pe probleme juridice și fiscale și în cadrul unor inspecții ale autorităților.


Tania este absolventă a Facultății de Drept și a Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babes Bolyai totodată deținând o diplomă de master în Finanțe corporative - Asigurări, în cadrul aceleiași Universități. Este membră a Baroului București din anul 2015.

“Atragerea talentelor din mediul dinamic al avocaturii este continuă. Orice început este învaluit în entuziasm și speranță. Sunt convins că începutul Taniei alături de noi vă confirma în timp că schimbarea facută este benefică atât pentru ea, cât și pentru Voicu & Filipescu”, a declarat Daniel Voicu, partener fondator în cadrul firmei.

Voicu & Filipescu este una dintre cele mai importante societăți de avocatură de pe piața locală în privinţa cifrei de afaceri. În prezent, echipa firmei include peste 40 avocați, consultanți și angajați. Experienţa avocaţilor Voicu & Filipescu este recunoscută internaţional de ghiduri legale de renume precum Chambers and Partners, Legal500, IFLR1000.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 22 / 155
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
The Lawyer European Awards 2019: Zamfirescu Racoți & Partners are cea mai bună echipă de litigii din Europa
Rundă de promovări la Popovici Nițu Stoica & Asociații. Șapte avocați urcă în ierarhia firmei
Mandate complexe și variate în practica de Dreptul muncii de la Bondoc & Asociații. Mihaela Bondoc, Partener: Experiența în a lucra cu echipe pluridisciplinare este importantă când asiști clienții în restructurarea businessului
Dentons lansează “Ghidul de investiții în proiecte de energie regenerabilă in Europa”, ediția 2019
RTPR Allen & Overy își consolidează echipa de litigii. Alexandru Stănoiu se alătură firmei, în poziția de Counsel
Avocații Voinescu Lawyers obțin clasarea pentru una dintre societățile importante din domeniul pazei și protecției
(P) Technology is transforming the property industry – Find out more at SEE Property Forum (21 March 2019)
LadyLawyer.ro | Doamnele avocat dețin o pondere importantă în cadrul D&B David și Baias. Portretele unor avocate de succes și lunga listă a proiectelor coordonate
LegiTeam: PeliFilip is looking for an Associate (Finance & Banking )
LegiTeam: VASS Lawyers is looking for Mid-level to Senior Attorney, Corporate & Employment
LadyLawyer.ro | Doamnele avocat de la Mușat & Asociații s-au remarcat în toate ariile de practică și au gestionat proiecte mari, asumându-și standarde de exigență și rigurozitate maxime. ”Profesia modelează persoanele care i se dedică și intensifică anumite trăsături în toți”
Schoenherr susține echipa de studenți la drept care va reprezenta România la Jessup 2019
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...