ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

The Advisers a devenit parte integrantă a companiei de consultanţă Knight Frank

04 Iunie 2015   |   Mediafax

În cadrul noii identităţi corporatiste, compania, specializată în consultanţă pe piaţa de birouri, retail, proprietăţi industriale şi consultanţă în domeniul terenurilor, va continua să fie condusă de Horaţiu Florescu, sub numele de Knight Frank Romania.

 
 
The Advisers, lider în domeniul consultanţei pe piaţa de birouri din România, a devenit începând de joi parte integrantă a companiei de consultanţă Knight Frank, căreia îi va prelua numele.

Compania Knight Frank a intrat pe piaţa românească a proprietăţilor comerciale în mai 2009, formând o asociere cu The Advisers, condusă de Horaţiu Florescu, care are o experienţă de 17 ani în domeniul imobiliar.

The Advisers a tranzacţionat recent unele dintre cele mai mari acorduri de închiriere din acest an, extinderea Oracle în SkyTower, pe o suprafaţă de 10.400 de metri pătraţi, precum şi preînchirierea de către Genpact a până la 25.000 de metri pătraţi în Hermes Business Campus.

În cadrul noii identităţi corporatiste, compania, specializată în consultanţă pe piaţa de birouri, retail, proprietăţi industriale şi consultanţă în domeniul terenurilor, va continua să fie condusă de Horaţiu Florescu, sub numele de Knight Frank Romania.


În plus, compania adaugă în portofoliu şi servicii pe segmentul corporate residential, oferind consultanţă în tranzacţii companiilor, diplomaţilor şi proprietarilor de locuinţe, la standarde internaţionale.

"După şase ani de succes împreună, suntem încântaţi să devenim oficial Knight Frank Romania şi suntem nerăbdători să ne extindem prezenţa şi succesul pe piaţa imobiliară locală, sub conducerea lui Horaţiu Florescu. Avem încredere că brandul Knight Frank va continua să se dezvolte în România", a declarat Chris Bell, director general pentru Europa la Knight Frank.

Florescu a spus la rândul său că după şase ani de colaborare productivă a venit momentul ca parteneriatul cu Knight Frank să fie dezvoltat.

"Împreună vom continua să oferim toate serviciile personale, profesionale, expertiza şi cunoştinţele noastre cu care ne-am obişnuit clienţii, combinate cu accesul global şi viziunea internaţională", a arătat Florescu.

Knight Frank este cea mai mare companie independentă de consultanţă imobiliară la nivel mondial. Cu sediul la Londra, Knight Frank, împreună cu partenerul american Newmark Grubb Knight Frank, desfăşoară operaţiuni în 52 de ţări de pe şase continente, prin intermediul a 335 de birouri, având peste 12.000 de angajaţi.

În România, Knight Frank este lider pe piaţă pe segmentul de birouri. În 2015, Knight Frank Romania a încheiat tranzacţii pentru circa 65.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri, din care 57.000 de metri pătraţi pentru sectorul IT&C.

În raportul Bucharest Market Report al Knight Frank se arată că 2014 a fost cel mai de succes an pentru investiţii imobiliare în România după criza financiară mondială, ajungând la un nivel al investiţiilor de 1,15 miliarde de euro, iar pentru 2015 este aşteptată continuarea evoluţiei pozitive.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 83 / 87
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Mihai Popa, Deputy Managing Partner și Coordonator al Departamentului de Restructurare și Insolvență din cadrul Mușat & Asociații, lector în cadrul Conferinței Naționale de Insolvență
Încă un ‘chinese wall’: Stratulat Albulescu a asistat dezvoltatorul de solutii software Cyscale si fondul de investitii GapMinder cu privire la runda de finantare de tip Seed in valoare de 3 mil. E
Cum să-ți împlinești visul de a practica avocatura în propria firmă, înființată în afara granițelor | Rețeta succesului, în varianta Florentinei Marin, fondatoarea Marin & Pasalodos, din Barcelona. ‘Planul nostru este să ne dezvoltăm și să deschidem cabinete în alte orașe din Spania, România și în alte țări’, spune avocata
LMG Life Sciences Awards EMEA 2022: Mușat & Asociații, desemnată la Londra „Firma de avocatură a anului în Europa de Est”
Tendințele ultimelelor luni pe piața muncii, analizate de avocații firmei Băncilă, Diaconu și Asociații. De vorbă cu Anca Atanasiu (Managing Associate), depre marile provocări ale anului și mandatele primite de echipa de Dreptul muncii, pe care o coordonează. Volumul, diversitatea și complexitatea proiectelor au crescut continuu
Avocații ZRVP analizează proiectul de lege, aflat pe agenda Parlamentului, care transpune în legislația națională Directiva (UE) 2019 ̸ 1023 privind restructurarea și insolvența. De vorbă cu Andreea Macașoi (Managing Associate) și Stan Tîrnoveanu (Senior Partner), numit de Legal 500 ”un guru al insolvenței”, despre legislație și proiecte, conduita juridică inovativă a echipei și riscul crescut de insolvență în această perioadă
Șansa de a lucra într-o firmă ce oferă oportunități profesionale și instruire ”fără limite” | Cristina Tudoran, numită recent Counsel la Filip & Company: Acesta este, fără doar și poate, locul potrivit pentru dezvoltare profesională la nivel înalt. Tinerii au acces la educație continuă, iar cei care și-au început deja cariera își pot dezvolta rapid și armonios atuurile profesionale. Ce ne distinge însă cu adevărat este mediul de lucru relaxat, buna dispoziție din cadrul echipei și calitatea relațiilor interumane
BizLawyer îi prezintă pe cei mai buni absolvenți din generația lor | Cosmin-Teodor Cotos a finalizat acum trei ani studiile de licență cu media 9,79 și are azi propriul cabinet de avocatură. ”Esența și particularitățile dreptului m-au fascinat, iar profesorii și persoanele pe care le-am întâlnit în mediul universitar mi-au schimbat complet cursul vieții”, spune azi avocatul
POPESCU & ASOCIAȚII obține în instanță o soluție fără precedent, relevantă pentru economia circulară. Echipa de avocați a fost coordonată de Octavian POPESCU (Managing Partner) și Dana BIVOL (Partner)
MPR Partners câștigă, pentru clienții săi, două dispute cu pretenții de cca. 26 mil. €. Cum au lucrat avocații și ce soluții au obținut în dosarele Municipiul Bacău vs. CET și Getica vs. grupul Auchan
Tendințe noi și multiple provocări în piața muncii | Avocații RTPR au mandate multe, variate și complexe în practica de Employment, de la „stock option” plan-uri cu scheme simplificate ori cu adevărate tranzacții în care angajații devin co-investitori împreună cu acționarii majoritari, până la integrarea în activitate a refugiaților din Ucraina. Despre modul de lucru și factorii care diferențiază RTPR de ceilalți consultanți, într-o discuție cu partenerul Alina Stăvaru
LegiTeam | Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat definitiv (Litigii)
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...