ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai ...

Alegerea de a se alătura echipei din care face parte nu a fost una întâmplătoare. Monica a știut de la ...

Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai ...

Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au ...

Care sunt aspectele pe care pun preț reprezentanții Schoenherr atunci când ...

Colegii noi sunt incluși automat în toate activitățile locale și internaționale din calendarul de ...

Ce firme au ales studenții aflați în fruntea listelor de absolvenți ai Facultății de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Alexandra Șipoteanu, una dintre premiantele anului 2021, care s-a alăturat echipei Stoica & Asociații: “Am pășit în carieră cu foarte mult entuziasm și cu o enormă dorință de a acumula cât mai multe cunoștințe teoretice și practice. Mediul colegial călduros și respectuos este în mod indubitabil un factor ce contribuie la dezvoltarea și creșterea profesională”

Aflată într-un moment extrem de impotant pentru viitorul său profesional, Alexandra este de părere că așteptările legate de mediul de lucru, pe care le avea atunci când și-a început stagiatura, au fost confirmate, iar pe alocuri chiar depășite. Se declară mulțumită atât de echipa în care activează, cât și de aprofundarea cunoștințelor teoretice și practice.

Alexandra Șipoteanu face parte din galeria tinerilor care au absolvit cu succes Facultatea de Drept din cadrul Universității din București.Ea și-a susținut licența în 2021, iar media anilor de studiu a poziționat-o printre cei mai buni tineri din generația sa. În timpul studenției, s-a remarcat atât datorită rezultatelor obținute la examene și implicării de la cursuri, cât și prin participarea la o serie de competiții în domeniul juridic, care i-a permis să acumuleze experiențe ce îi sunt astăzi de mare ajutor în profesie.Imediat după absolvire, a fost recrutată în echipa Stoica & Asociații, în cadrul căreia s-a adaptat foarte bine și unde își derulează stagiatura. Politica promovată de firma de avocatură în care activează acum se mulează perfect pe aspirațiile Alexandrei, iar acest fapt îi permite să-și construiască traseul profesional dorit. Alexandra Șipoteanu mărturisește că, privită din interiorul profesiei, avocatura este o continuă provocare.

Ștefania Enache

PNSA

Ce firme au ales studenții admiși în fruntea listelor la Facultatea de Drept și cum au fost primii pași în profesie | Azi, despre avocatura văzută „din interior”, alături de Diana Valeria Ceaușu, premianta anului 2020 devenită Associate în echipa de Litigii și arbitraje de la CMS: Victoriile pe care le-am obținut în cauze cu probleme de drept dintre cele mai complexe și întrebările preliminare la CJUE spun totul – pasiunea și munca depusă nu rămân nerăsplătite

Ea a depus CV-ul la cele mai bune firme de avocatură recunoscute de The Legal 500 pentru o poziție de avocat litigant și în final s-a ghidat după intuiție.

Diana Valeria Ceaușu, șefa promoției 2020, a așteptat cu nerăbdare, pe tot parcursul facultății, intrarea în profesie. A simțit de la început că Dreptul este cel care o împlinește, iar astăzi activează ca avocat în Departamentul de Litigii și Arbitraje din cadrul CMS România. Pe tot parcursul studenției a muncit mult, s-a implicat în diferite proiecte și astfel a avut la absolvire cea mai mare medie din generația sa, fiind clasată pe locul 1 din 544 absolvenți.Susține cu toată convingerea că alegerile pe care le-a făcut până acum au ajutat-o să ajungă acolo unde trebuia și că nu ar schimba nimic din pașii pe care i-a parcurs până în acest moment.

Ștefania Enache

CELE MAI CITITE
PIATA AVOCATURII
TRANZACTII
JAI
 
LEGITEAM

Prof. univ. dr. Răzvan Dincă a primit un nou mandat la conducerea Facultății de Drept din cadrul Universității din București. Cu cine face echipă

BizLawyer

Senatul Universității din București a decis validarea, pe 21 februarie 2024, a prof.


      Schoenherr anunță câștigătorii concursului de eseuri „law, sweet law‟

      BizLawyer

      Firma de avocatură Schoenherr și Asociații SCA anunță câștigătorii premiilor puse în joc în cadrul ediției a treia a concursului de eseuri „law, sweet law‟, în valoare totală de 18.


          Sever Voinescu reia, începând cu luna februarie, cursul de Cultură Juridică la Facultatea de Drept – Universitatea București, cu sprijinul DLA Piper

          BizLawyer

          În semestrul al doilea al anului universitar 2023-2024, Sever Voinescu va susţine la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii București un curs unic în şcolile de drept din România – Cursul de Cultură Juridică.



              Ascunde Reclama

              De vorbă cu conf. dr. Ioana Maria Costea, decanul Facultății de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” (Iași), despre noutățile anului universitar | ”Suntem parte dintr-o Universitate cu un profil internațional foarte clar conturat și foarte bogat, avem un corp profesoral extrem de bine pregătit, creativ și dedicat. Le sunt recunoscătoare colegilor pentru ținuta academică ireproșabilă a facultății noastre și studenților care ne aleg să le fim alături în marea lor devenire”

              Ștefania Enache

              Sistemul educațional din România trece prin schimbări profunde ca urmare a adoptării noii legislații din domeniul învățământului.


                  Reff & Asociații | Deloitte Legal dă startul unei noi ediții a proiectului educațional „Law Is Awesome!”, care antrenează studenții ce vor deveni viitorii avocați de business

                  BizLawyer

                  Reff & Asociații | Deloitte Legal lansează o nouă ediție a proiectului educațional „Law Is Awesome!”, conceput special pentru studenții facultăților de drept din anul III de studiu, care doresc să afle ce presupune, în mod concret, practicarea avocaturii și consultanței de afaceri.


                      Schoenherr lansează a treia ediție a concursului de eseuri „law, sweet law‟, cu premii totale de 18.000 lei

                      BizLawyer

                      Schoenherr și Asociații SCA îi invită pe studenții în anul de studii al II-lea și al III-lea la facultățile de Drept ale universităților din România să se înscrie la concursul de eseuri „law, sweet law‟.


                          Cel mai amplu domeniu de master din România și din istoria învățământului juridic superior românesc, la Facultatea de Drept din Universitatea București | Anul acesta vor fi 14 programe, oferte în limbi străine și programe organizate pentru prima oară. Prof. univ. dr. Răzvan Dincă, decanul Facultății: Oferta educațională include multe programe la care cursurile sunt acoperite de profesori ai unor universități de renume

                          Ștefania Enache

                          Facultatea de Drept a Universității din București vine în întâmpinarea candidaților cu cel mai amplu domeniu de master din România și din istoria învățământului juridic superior românesc.


                            De vorbă cu Prof. univ. dr. Răzvan Dincă, decanul Facultății de Drept a Universității din București, despre examenul de admitere din această vară, lansarea unor noi programe de licență și necesitatea regândirii finanțării învățământului juridic | Vom alege pe cine pregătim în baza unor criterii meritocratice a căror aplicare ne-o asumăm. Fondurile publice pentru finanțarea învățământului juridic sunt atât insuficiente în cuantum, cât și alocate greșit, iar acest aspect trebuie remediat de urgență

                            Ștefania Enache

                            Tinerii care urmăresc o carieră în domeniul juridic se pregătesc pentru admiterea la una dintre puținele instituții de învățământ superior din țară care continuă să mențină examenul în selectarea candidaților care vor urma programul de licență.


                                Oferta educațională a Facultății de Drept din Universitatea București | Tot ce trebuie să știi despre admitere 2023: documentele cerute pentru înscriere, probe de concurs, număr de locuri, taxe și alte informații utile

                                S. E.

                                Tinerii care vor o carieră profesională de succes în Drept se pregătesc pentru admiterea la una dintre cele mai bune instituții de învățământ din România: Facultatea de Drept a Universității din București.


                                     


                                    Ascunde Reclama

                                    Schoenherr lansează a doua ediție a concursului de eseuri „law, sweet law‟. Studenții la Drept pot câștiga premii totale de 18.000 lei
                                    BizLawyer | 27-01-2023

                                    Schoenherr și Asociații SCA a lansat ediția a doua a concursului de eseuri „law, sweet law‟

                                    Prima ediție a Concursului de Procese Simulate în Dreptul Proprietății Intelectuale organizat de SIMION & BACIU cu sprijinul ELSA Bucharest – it’s a wrap!
                                    BizLawyer | 17-05-2023

                                    2023 marchează o nouă premieră marca SIMION & BACIU: organizarea, alături de ELSA Bucharest a primei ediții a Concursului de Procese Simulate în Dreptul Proprietății Intelectuale, competiție care s-a adresat studenților din anii III și IV ai facultăților de drept

                                    Stratulat Albulescu a sustinut prima prelegere din cadrul Conferintei Internationale de Drept Bancar si Finantari organizata de ELSA Bucuresti
                                    BizLawyer | 30-03-2022
                                    Stratulat Albulescu a gazduit primul webinar de Drept Bancar si Finantari in cadrul ELSA Webinars Academy
                                    BizLawyer | 15-04-2021
                                    Un ou și o găină la târgul de job-uri | Hațegan Attorneys, o prezență inedită la târgul de job-uri al Facultății de Drept a Universității de Vest din Timișoara
                                    BizLawyer | 30-03-2023

                                    Hațegan Attorneys a participat pe 30 martie 2023, la primul târg de job-uri dedicat studenților și absolvenților Facultății de Drept a Universității de Vest din Timișoara

                                    BCR Social Finance lansează StudyUP, o soluție de finanțare pentru studii
                                    BizLawyer | 06-09-2022
                                    Schoenherr lansează concursul de eseuri „law, sweet law‟, dedicat studenților la Drept, cu premii totale de 15.000 lei
                                    BizLawyer | 14-02-2022
                                    UE ia în calcul crearea unei diplome universitare europene, recunoscută automat în toate ţările membre
                                    Agerpres | 26-01-2022
                                     

                                    AVOCAŢI DE TOP

                                    Nestor IonNestor ManuelaMusat GheorgheFlorentin TucaPopovici Ernest VirgilZbarcea GabrielBăiculescu CătălinDiculescu-Sova AnaNadia Badea Nitu FlorianZamfirescu CalinGutiu Sebastian IulianTaracila Mihai CostinGabriel SidereHorea PopescuDaniel Badea
                                     
                                    Citeste pe SeeNews Digital Network
                                    • BizBanker

                                    • BizLeader

                                        in curand...
                                    • SeeNews

                                      in curand...