ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

DealMaker BizLAWYER: Silviu Statulat, Managing Partner Stratulat Albulescu Attorneys at Law. Avocatul cu două facultăți, școlit în SUA și Țările de Jos, s-a remarcat în tranzacțiile lunii martie

24 Mai 2016   |   BizLawyer

In tranzactiile asistate in luna martie, Silviu Stratulat a fost secondat de Alexandra Radu, Partener Stratulat Albulescu Attorneys at Law, al doilea DealMaker al lunii martie, un avocat cu experienta indelungata intr-una dintre cele mai mari firme internaționale de avocatură prezente în România.

 
 
Două tranzacții finalizate luna trecută, pe care și-au pus semnătura avocații firmei Stratulat Albulescu Attorneys at Law, coordonați de Silviu Stratulat, îi aduce partenerului fondator titlul de DealMaker-ul lunii martie, din partea redactiei BizLAWYER.Introducem, cu această ocazie, o rubrică nouă intitulată DealMakerul lunii, in care ii vom evidenția pe avocații implicați în tranzacții care au ajuns la final în perioada anterioară, recunoscuți pentru abilitățile lor în practica de fuziuni și achiziții.Deschidem această rubrică cu Silviu Stratulat, 35 de ani, Managing Partner Stratulat Albulescu Attorneys at Law, absolvent de Drept și A.S.E. (Relatii Economice Internaționale), școlit în SUA și Țările de Jos, doctorand la Facultatea de Drept din cadrul Universității București, avându-l ca profesor coordonator pe reputatul profesor de drept Dr. Valeriu Stoica.


In tranzactiile asistate in luna martie, Silviu Stratulat a fost secondat de Alexandra Radu, Partener Stratulat Albulescu Attorneys at Law, al doilea DealMaker al lunii martie, un avocat cu experienta indelungata intr-una dintre cele mai mari firme internaționale de avocatură prezente în România.
Chiar daca nu este o firma de talie mare si nici nu are foarte multi ani de activitate, Stratulat Albulescu Attorneys at Law a reusit in ultimii ani sa intre in plutonul firmelor locale de avocati foarte active pe segmentul fuziunilor si achizitiilor.

Tranzactiile lunii martie, analizate de BizLAWYER

 • Asistarea Wirecard în achiziționarea Provus

Stratulat Albulescu Attorneys at Law a asistat grupul german Wirecard în achiziționarea liderului în procesarea de plăți și furnizarea de servicii tehnologice Provus de la fondul de investiții polonez Innova Capital. Achiziția a fost finalizată în data de 29 februarie 2016 și a implicat și achiziționarea Romcard și Supercard Solutions & Services, cele două subsidiare din România ale Provus. Prețul de achiziție a fost agreat la 32 milioane de Euro.
În cadrul procesului de achiziție, Stratulat Albulescu Attorneys at Law s-a ocupat de desfășurarea investigației de due diligence și a acordat consultanță juridică cu privire la aplicarea legii române în contextul tranzacției. Firma a lucrat îndeaproape cu o echipă de avocați din cadrul birourilor din Düsseldorf și Londra ale Fieldfisher care au coordonat achiziția și au condus negocierile din partea Wirecard.
Provus asistă companiile în externalizarea, achiziționarea și procesarea de carduri, precum și cu privire la tranzacții de plată cu cardul online și operațiuni POS. Baza sa de clienți include bănci române, precum și jucători importanți de pe piața de telecomunicații și retail. În plus, Provus a colaborat cu Guvernul României în vederea implementării proiectului Cardurilor Naționale de Sănătate.
Wirecard este o firmă specializată pe partea de software, IT și soluții de plată, procesare și emitere de produse. Achiziția Provus este parte a strategiei de extindere a Wirecard în Europa de est.

Echipa Stratulat Albulescu Attorneys at Law a fost coordonată de Silviu Stratulat și de Alexandra Radu, Parteneri și coordonatori ai departamentului de Corporate și M&A. Alți membri ai echipei au fost și Andrei Albulescu și Delia Belciu, Parteneri, Cristina Man, Asociat Senior și Ana Chira, Cristiana Dițoiu și Andrei Băluș, Asociați.

Citeste si
►Germanii de la Wirecard preiau grupul local Provus. Clifford Chance Badea, Stratulat Albulescu Attorneys at Law și Fieldfisher, în tranzacția de 32 mil. €

“Tranzacția a presupus un volum semnificativ de muncă, având în vedere că au fost implicate trei societăți target care activează pe o piață ce presupune o înțelegere profundă a domeniului și un grad de specializare ridicat.
Achiziția Provus a implicat asistență juridică multidisciplinară într-un domediu inovativ care este în continuă dezvoltare și a permis de asemenea echipei noastre să lucreze împreună cu principalul consultant juridic al cumpărătorului, extinzând astfel experiența și deschiderea noastră internațională.”
Silviu Stratulat, Managing Partner Stratulat Abulescu Attorneys at Law


 • Asistarea World Class Romania în achiziționarea Club Sport Fitness Center MV 

Echipa de avocați de la Stratulat Albulescu Attorneys at Law a asistat liderul în servicii de fitness din Romania, World Class Romania S.A., în achiziționarea unuia dintre competitorii săi, Club Sport Fitness Center MV S.R.L. Achiziția a fost finalizată la data de 24 martie 2016.
World Class Romania S.A., deținută în prezent de fondul privat de investiții polonez Resource Partners, este activă pe piața din Romania începând cu anul 2000 și deține la acest moment o rețea de 19 centre de fitness în București, Timișoara și Cluj-Napoca, înregistrând venituri de 9.6 milioane Euro în anul 2014.
Club Sport Fitness Center MV S.R.L., o rețea importantă de centre de sport și fitness având mai multe sucursale în România, operează o franciză de 9 centre de fitness în București și în alte mari orașe din România sub numele de Club Moving sau Moving Express.
În cadrul procesului de achiziție, Stratulat Albulescu Attorneys at Law s-a ocupat de toate aspectele tranzacției, de la pregătirea scrisorii de intenție, a raportului de due diligence și a documentelor tranzacției, până la asistarea în procesul de negociere și finalizare a tranzacției. Casa de avocatură a fost implicată de asemenea pe partea de finanțare a tranzacției, cuprinzând revizuirea și negocierea documentației de finanțare pregătită de două mari instituții de credit stabilite în România.

Echipa Stratulat Albulescu Attorneys at Law a fost coordonată de Silviu Stratulat și de Alexandra Radu, Parteneri și coordonatori ai departamentului de Corporate și M&A, alături de alți membri ai echipei ce îi include pe Andrei Albulescu - Partener, Cristina Man - Asociat Senior, Ana Chira, Andrei Băluș și Cristiana Dițoiu - Asociați.

Citeste si
► Stratulat Albulescu Attorneys at Law, alături de World Class Romania în achiziția Club Sport Fitness Center MV. Tranzacția a ajuns la final săptămâna trecută

“Având în vedere faptul că tranzacția a implicat achiziția unui jucător important pe piața serviciilor de fitness din România și, prin urmare, preluarea unui business cu prezență semnificativă pe piață, aceasta a prezentat anumite provocări cărora le-am făcut față cu succes cu ajutorul tuturor membrilor echipei.”
Alexandra Radu, Partener Stratulat Albulescu Attorneys at Law

Cine este Silviu Stratulat, DealMaker-ul lunii martie

Silviu Stratulat este membru fondator al firmei de avocatură Stratulat Albulescu Attorneys at Law și coordonator al practicii de Corporate, Comercial, M&A, Real Estate, Banking și Project Financing, Regulatory Banking.
A activat timp de aproape zece ani în cadrul unor firme internaționale de avocatură de peste hotare, acumulând o vastă experiență în furnizarea de consultanță juridică, astfel că portofoliul său a ajuns să includă proiecte de succes în multe sectoare diferite, printre principalele specializări fiind M&A și Corporate Law.

Acreditările academice includ educația în Statele Unite și Țările de Jos, absolvirea Facultății de Drept, Universitatea “Nicolae Titulescu” în București, anul 2004 și a Academiei de Studii Economice, București, Facultatea de Relații Economice Internaționale, un an mai târziu.

Dubla sa formație de jurist și economist i-au permis o abordare integrată a problemelor specifice clienților ce activează în afaceri. Este specializat în drept financiar bancar, el coordonând proiecte de amploare și complexe în aria serviciilor financiare incluzând credite sindicalizate, facilități de credit de tip “revolving”, precum și acordarea de asistență juridică a unor instituții financiare autorizate de către Banca Națională a României cu privire la anumite chestiuni juridice ce reies din cadrul legislației primare și secundare în domeniul financiar bancar.

Pregătirea sa academică a fost completată prin finalizarea cu succes a programelor de master în dreptul afacerilor la două universități prestigioase din Olanda - De Haagse Hogeschool în anul 2005, respectiv România, în cadrul Facultății de Drept a Universității București, anul 2008.

Este membru al Baroului București din anul 2007. De asemenea, Silviu este doctorand la Facultatea de Drept din cadrul Universității București, avându-l ca profesor coordonator pe reputatul profesor de drept Dr. Valeriu Stoica.

Silviu Stratulat a fost inclus în bazele de date ce cuprind avocați de top la nivel mondial a rețelelor internaționale Pangea, Legaling și Global Law Experts.

Global Law Experts subliniază experiența lui Silviu Stratulat în ariile de practică M&A – fuziuni și achiziții și drept societar, menționând, de asemenea, calitățile și expertiza sa în specializările drept bancar și financiar și drept imobiliar.

Cum îl descriu clienții pe Silviu Stratulat:

Mikael Fredholm
CEO & Partener World Class Romania


Lucrez cu Silviu Stratulat și cu firma acestuia din 2007. Silviu este un partener important și de valoare pentru noi în extinderea în România (de la 2 cluburi în 2007 la 35 de cluburi în 2016). Avem încredere în Silviu cu privire la toate proiectele noastre ce implică o componentă juridică, precum și în achiziții și proiecte greenfield. Sunt foarte mulțumit de profesionalismul și dedicarea cu care lucrează Silviu și echipa lui. Sunt mai mult decât bucuros să asist cu referințe pe oricine dorește să lucreze cu Stratulat Albulescu Attorneys at Law.
Robert Redeleanu
CEO UPC Romania


Îl recomand pe Silviu ca fiind un avocat talentat și eficient, cu un simț excelent de business și o înțelegere aprofundată a industriei telecom. Este creativ, orientat spre soluționarea problemelor și extrem de dedicat să găsească soluții.

 


Tranzacții în care a fost implicat în ultima perioadă

Silviu Stratulat a coordonat echipa Stratulat Albulescu Attorneys at Law în următoarele tranzacții:

♦    Asistarea unuia dintre leaderii globali de pe piața de servicii hoteliere B2B în achiziționarea uneia dintre cele mai importante firme cu activitate în domeniul de rezervări hoteliere din Europa.

♦    Asistarea uneia dintre cele mai importante companii de fitness din România cu privire la o potențială achiziție a unui club de servicii de sănătate în România. Preluarea a fost structurată în două etape, anume preluarea management-ului și a redefinirii identității clubului de servicii de sănătate, în conformitate cu imaginea cumpărătorului.

♦    Asistarea unui grup privat de investitori elvețieni în achiziția unui pachet majoritar în una dintre primele companii din România specializate pe emitere de monedă electronică și autorizată de BNR.

♦    Asistarea unui important producător de vinuri din România cu privire la achiziționarea firmei acestuia de către un investitor străin, implicând asistență juridică pe parcursul întregii tranzacții, inclusiv în redactarea documentelor tranzacției, structurarea tranzacției, negocieri și implementare.

Silviu Stratulat despre:

 • Locul unui avocat în ”lanțul trofic” al tranzacției

Întotdeauna la vârf este clientul, dar avocatul poate semnala riscuri importante care pot influența semnificativ modul în care se desfășoară negocierile.

 • Cele mai importante elemente ale unei tranzacții

“Anumite elemente importante pot fi conturate încă din faza de due diligence, cum ar fi structurarea tranzacției, mecanismul de preț și strategia de negociere între părți.
În general, tranzațiile sunt duse la final, dar au existat și cazuri izolate în care tranzacția nu a mers înainte. De exemplu, într-o tranzacție unde firma noastră a asistat proprietarul într-o vânzare a unui important business din domeniul agricol, neobținerea finanțării de către potențialul cumpărător a dus la blocarea proiectului. În alt caz, clientul nostru a decis să nu continue proiectul întrucât, în urma analizei făcute în procedura preliminară de analiză a societății target, s-a ajuns la concluzia că aceasta nu corespunde politicii investiționale a clientului nostru.”


 • Cel mai tensionat moment în desfășurarea tranzacției

Perioada de dinainte de semnare este întotdeauna mai aglomerată și tensionată, pentru că negocierile intră pe ultima sută de metri și trebuie închise punctele asupra cărora încă nu s-a ajuns la un acord. Tot în etapa aceasta, în funcție și de rezultatul final al procesului de due diligence, pot apărea modificări substanțiale ale unor prevederi importante ale contractului, precum inserarea unor clauze noi de indemnity sau a unor garanții suplimentare.

 • Cea mai bună structură de tarifare într-o tranzacție

Ideal ar fi un tarif orar pe bază de estimat. Totuși, tendința în ultimul timp este să primim solicitări de la clienți fie pentru un tarif fix, fie pentru o structură bazată pe încasarea unui onorariu de succes la finalizarea tranzacției.

 • Modul in care sunt abordate elementele cheie ale tranzactiei

Punctele mai sensibile și punctele rămase deschise spre finalul tranzacției se abordează, în general, în întâlniri separate cu clienții, în vederea stabilirii unei strategii. Apoi, de regulă, avem întâlniri cu partea adversă strict pentru închiderea acestora.

Tranzacțiile la care lucrează în prezent Silviu Stratulat

Proiectele inițiate în ultima parte a anului trecut și care presupun operațiuni complexe continuă și în prezent. "Firma noastră a oferit asistență juridică pe partea de M&A în numeroase sectoare de activitate economică, din care putem menționa sectorul bancar-financiar, industria hotelieră, sectorul de fitness și de servicii de sănătate. De asemenea, avem în lucru o potențială achiziție a unui important retailer de pe piața bunurilor de consum. Nu în ultimul rând, asistăm în continuare World Class cu privire la integrarea businessului Club Moving", a declarat pentru BizLAWYER Silviu Stratulat.Alături de Silviu Stratulat, Alexandra Radu a coordonat echipa Stratulat Albulescu Attorneys at Law in tranzacțiile ce au presupus asistarea Wirecard în achiziționarea Provus – desfășurarea investigației de due diligence și acordarea de consultanță juridică cu privire la aplicarea legii române în contextul tranzacției - si asistarea World Class Romania în achiziționarea Club Sport Fitness Center MV – coordonarea tuturor aspectelor tranzacției, de la pregătirea scrisorii de intenție, a raportului de due diligence și a documentelor tranzacției, până la asistarea în procesul de negociere și finalizare a tranzacției.

Cine este Alexandra Radu, al doilea DealMaker al lunii martie


Alexandra Radu s-a alăturat echipei Stratulat Albulescu Attorneys at Law în luna septembrie 2015 în calitate de Managing Associate, iar în luna decembrie 2015  a fost promovată în poziția de Partener și co-coordonator al departamentului de Corporate și M&A, alături de Silviu Stratulat. Printre proiectele coordonate de Alexandra de când s-a alăturat Stratulat Albulescu Attorneys at Law se numără asistarea unei companii internaționale de servicii de fitness și sănătate, unul dintre jucătorii-cheie de pe piața românească în legătură cu o achiziție importantă, precum și cu privire la restructurarea grupului constând în fuziunea a două centre de fitness cu compania-mamă; asistarea unuia dintre concurenții importanți de pe piața de servicii de internet, televiziune și comunicații cu privire la potențiala achiziție în vederea integrării pe verticală a afacerii acestuia; asistarea unui furnizor global de soluții de software, IT și procesare de plăți, într-o achiziție a unui grup important de companii din România.

Alexandra are peste zece ani de experiență tranzacțională în calitate de avocat specializat pe fuziuni și achiziții, precum și pe chestiuni de drept societar, comercial și dreptul concurenței. Ea a asistat o multitudine de clienți naționali și internaționali cu privire la tranzacții complexe de fuziuni și achiziții implicând mai multe jurisdicții, exituri de pe piața din România, precum și cu privire la aspecte sensibile de tranzacționare și de reglementare.

Alexandra este membră a Baroului București din anul 2006.

Înainte de a se alătura echipei Stratulat Albulescu Attorneys at Law, Alexandra a făcut parte, pentru mai mult de 10 ani, din echipa de Corporate și M&A din cadrul biroului din București al CMS Cameron McKenna, una dintre cele mai mari firme internaționale de avocatură prezente în România.

Ce spun clienții despre Alexandra Radu:


Irina Rosu
Director Executiv & CFO World Class Romania


”Mă simt foarte norocoasă să fi avut ocazia să lucrez cu Alexandra pe mai multe proiecte de achiziții și transferuri de business. Alexandra este foarte diligentă și profesionistă, o persoană de încredere și de bază în respectarea termenelor-limită. Sunt impresionată de experiența ei în echilibrarea rigorilor și cerințelor legale cu soluții practice de business, contribuind la succesul tuturor proiectelor noastre.
Alexandra este un excelent profesionist orientat spre business și sper să lucrez cu ea și pe viitoare proiecte de M&A.”
Vanda Avgoustakis
Consilier juridic/Contracte & Negociere
IBM ROMANIA


”Am lucrat cu Alexandra și îndeaproape și la distanță; este o persoană cu care se lucrează ușor, eficientă și orientată spre rezultate. Nu în ultimul rând, având în vedere presiunea și timpul scurt pentru a livra rezultate – care sunt parte din munca noastră de zi cu zi – Alexandra a fost extrem de utilă, eficientă și a rezolvat problemele la timp. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm din nou cu Alexandra!” 

Alexandra Radu despre

 • Elementele prin care s-au diferențiat aceste tranzacții de celealte la care a participat

Fiecare tranzacție vine cu particularitățile și provocările ei, dar aceste două tranzacții care tocmai au fost finalizate îmi vor rămâne amintire ca primele proiecte mari coordonate ca membru al echipei Stratulat Albulescu, în care am cunoscut echipa și am reușit să o direcționez către un scop comun.

 • Colaborarea cu avocații in-house ai clientului

În ambele proiecte am colaborat foarte bine cu toate persoanele implicate, întrucât am avut și de partea cealaltă avocați cu experiență și deschidere spre discuții și negocieri. La achiziționarea Provus am avut de asemenea o colaborare excelentă cu avocații Fieldfisher, consultantul principal al clientului nostru pe tranzacție.

 • Elementele de inovație (introduse de consultanți) ale acestei tranzacții?

Achiziția Club Moving a avut o serie de elemente inovative în analiza cărora am fost implicați de la început, având în vedere că am asistat clientul încă din faza inițială a pregătirii scrisorii de intenție. Principalele elemente inovative au fost legate de structura tranzacției și mecanismul de preț.

 • ”Tertipuri avocațiale” întâlnite des în negocierile de contracte și de tranzacții

Nu cred că succesul unei tranzacții stă în ”tertipuri avocațiale”, cât în cunoașterea aprofundată a legii, atenția la detalii în pregătirea contractului, abordarea practică, înțelegerea business-ului atât al clientului, cât și al targetului, și, nu în ultimul rând, comunicarea deschisă, argumentată și eficientă cu partea adversă.

 • Cât e rutină și cât e creație în desfășurarea unei tranzacții

În fiecare tranzacție există anumite puncte care se verifică de fiecare dată. Totuși, pe parcursul negocierilor, cerințele clienților pot fi dintre cele mai diverse și atunci trebuie să gândim soluții inovative pentru a veni în întâmpinarea acestora. Câteodată se întâmplă însă ca legislația să nu permită punerea în practică a celor negociate, iar atunci trebuie să identificăm și să propunem soluții alternative.

 • Cele mai complicate tipuri de tranzacții și cele mai "frumoase"

Fiecare tranzacție are particularitățile ei și am întâlnit probleme de drept interesante în tranzacții aparent simple. Evident, unele dintre cele mai complicate tranzacții sunt cele care implică o colaborare strânsă între avocați de pe mai multe arii de drept, precum și cele care includ mai multe jurisdicții, pentru că în aceste tipuri de tranzacții este esențială o bună comunicare pentru armonizarea și alinierea tuturor aspectelor negociate cu cerințele legale.

 • Locul in care au loc discuțiile - la sediul firmei, la sediul clientului sau într-un spațiu neutru (si de ce)?

În general, discuțiile au loc la sediul firmei noastre sau la sediul clientului. Spațiul neutru este folosit doar în cazul în care chestiunile discutate sunt extrem de sensibile, pentru a limita accesul la informații doar persoanelor care participă la respectiva întâlnire.

Salveaza in agenda

Silviu Stratulat
Managing Partner
Tel.: +40 (21) 316 87 49
E-mail: silviu.stratulat@stratulat-albulescu.ro

Doctorand al Facultății de Drept din cadrul Universității din București, avându-l ca profesor coordonator pe Prof. Dr. Valeriu Stoica;

•2008 – Master în Dreptul Afacerilor, Facultatea de Drept, Universitatea București;
•2005 – Master în Drept și Politică Europeană, De Haagse Hogeschool;
•2005 – Academia de Studii Economice, București, Facultatea de Relații Economice Internaționale;
•2004 – Facultatea de Drept, Universitatea “Nicolae Titulescu”, București.
Alexandra Radu
Partener
Tel.: +40 (21) 316 87 49
E-mail: alexandra.radu@stratulat-albulescu.ro

•2006 - Membră a Baroului București;
•2006 - Master în Dreptul Afacerilor, Facultatea de Drept din cadrul Universității București;
•2005 - Facultatea de Drept din cadrul Universității București;
 
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 5 / 20
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam | MUȘAT & ASOCIAȚII recrutează avocați stagiari
LegiTeam | ZRVP recrutează avocat definitiv (Departamentul Consultanță)
LegiTeam | Bondoc & Asociații is expanding its team
Perspectiva Fuziunilor & Achizițiilor în 2023, raport CMS & Mergermarket | Mediul de afaceri este optimist, în ciuda condițiilor dificile ale pieței. Horea Popescu, Coordonatorul practicii la nivel CEE: Activitatea în regiunea noastră a avut o creștere constantă de aproximativ 10%. CMS continuă să dețină o poziție privilegiată în regiune
LegiTeam | CMS CAMERON MCKENNA NABARRO OLSWANG LLP SCP is looking for junior lawyers
SIMION & BACIU câștigă premiul ‘Firma anului în domeniul mărcilor în România’ la gala Global IP Awards 2022. Ana-Maria Baciu, Managing Partner: Avocații și consilierii în proprietate intelectuală din cadrul firmei se remarcă printr-o combinație echilibrată de precizie profesională, un serviciu client personalizat și un mod de gândire care ia în considerare întreg contextul de business al clientului. Abilitățile și dedicarea echipei au făcut posibilă obținerea acestei distincții
Avocații din practica de Dispute Resolution & Litigation de la Mitel & Asociații lucrează cu motoarele turate | Magda Dima (Partener), coordonatoarea departamentului: „Tabloul litigiilor” arată promițător ca volum, complexitate și tonus al echipei. Firma a obținut rezultate remarcabile, anul acesta, în spețe sofisticate
Dr. Cosmin Vasile (Managing Partner ZRVP) va susține un curs de arbitraj la INPPA | “Probleme practice în legătură cu existența și efectele convenției arbitrale”
RTPR a asistat BERD în finanțarea de 25 mil. EUR acordată Băncii Transilvania
Țuca Zbârcea & Asociații acoperă toată paleta de servicii pe care le presupune soluționarea diferendelor, de la litigii civile sau comerciale, arbitraje, dosare de insolvență, până la dosare penale. De vorbă cu partenerul Robert Roșu despre munca avocaților, mandatele complexe și tendința de creștere pentru anul în curs. Câteva cifre cheie, care dau dimensinea activității: Departamentul are aproape 60 de avocați, gestionează peste 4.500 de dosare aflate în derulare și a contribuit cu cca 45% la cifra de afaceri a firmei în 2021
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Secretarul Arbitral (Powered by ZRVP)
LegiTeam: Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL is recruiting senior associates - Legal consultancy practice | M&A | Competition
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
 • BizBanker

 • BizLeader

   in curand...
 • SeeNews

  in curand...