ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

DNA: Fostul şef al Gărzii Financiare Sorin Florea, urmărit penal

13 Martie 2014   |   Ioana Duta

Potrivit unui comunicat al DNA, în acelaşi dosar mai sunt cercetaţi Ciprian Mihail Fronea, fost comisar şef al Gărzii Financiare Constanţa, Mădălina Buduleanu şi Eduard Cristian Tomescu, comisari în cadrul Gărzii Financiare - Comisariatul General.

 
 
Fostul şef al Gărzii Financiare Sorin Florea este urmărit penal de procurorii DNA pentru săvârşirea infracţiunilor de folosire de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii şi favorizarea infractorului.

Potrivit unui comunicat al DNA, în acelaşi dosar mai sunt cercetaţi Ciprian Mihail Fronea, fost comisar şef al Gărzii Financiare Constanţa, Mădălina Buduleanu şi Eduard Cristian Tomescu, comisari în cadrul Gărzii Financiare - Comisariatul General.

DNA susţine că, în cursul lunii iulie 2012, un comisar din cadrul Gărzii Financiare - structura centrală, la acea vreme, faţă de care se efectuau cercetări sub aspectul săvârşirii unor infracţiuni de corupţie a fost încunoştinţat asupra iminenţei realizării unui moment operativ.


Informaţiile care nu erau destinate publicităţii - existenţa dosarului DNA şi momentul realizării operaţiunii de prindere în flagrant - au fost transmise acestuia de către colegii săi din Garda Financiară, respectiv suspecţii Sorin Florea, Ciprian Mihail Fronea, Mădălina Buduleanu şi Eduard Cristian Tomescu.

Acestora li s-a adus la cunoştinţă calitatea de suspect în conformitate cu prevederile art. 307 Cod de procedură penală.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 16842 / 21980
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
CMS își mărește echipa din București prin cooptarea a trei avocați. Horea Popescu, Managing Partner: Echipa CMS din București a avut o activitate intensă în 2022, iar anul 2023 se anunță a fi la fel de puternic
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat definitiv | Consultanță
CMS, alături de Alpha Bank în proiectul finanţării de cca. 70 mil. €, acordată eMAG. Ana Radnev (Partener CMS), evidențiată pentru soluțiile multi-jurisdicționale oferite
Avocații ZRVP obțin o nouă victorie pentru Agenția Națională pentru Resurse Minerale într-un arbitraj internațional ICC Paris | Tribunalul arbitral a admis pretenții de 10,1 mil. USD, plus dobânzi. Cosmin Vasile (Managing Partner) și Cosmin Cojocaru (Partner), în prima linie
Firma maghiară BLS-CEE își marchează prezența în România prin cooptarea unei echipe de avocați din București. Iulia Berea, noul partener local: ”Am construit în timp o expertiză comună, care să ne permită asistarea transnațională a clienților. Ne dorim ca, alături de colegii de la BLS, să avem o creștere organică a portofoliului comun de clienți în următorii ani”
Glodeanu Partners, boutique de avocatură cu focus specific pe proiecte de energie regenerabilă, a fost implicată în peste 20 de astfel de tranzacții în 2022. De vorbă cu partenerii firmei despre echipă, proiecte, ”clienți cheie”
BRD a acordat o finanţare de 24,32 mil. € pentru dezvoltarea a două clădiri rezidenţiale verzi. Wolf Theiss și Kinstellar, în proiect
LegiTeam | GNP Guia Naghi & Partners is recruiting Lawyers, 3-5 years’ experience (Competition, Litigation and Employment)
Reff & Asociații | Deloitte Legal a obținut la ÎCCJ o soluție de referință care confirmă că dobânzile aferente unui ajutor de stat returnat către bugetul național intră în sfera de aplicare a amnistiei fiscale
LegiTeam | GNP Guia Naghi & Partners is recruiting Junior Lawyers (Consultancy and Litigation)
Mușat & Asociații va găzdui în data de 17 februarie 2023 evenimentul Asociației Internaționale a Barourilor – „Workshop on the IBA Arb40 Toolkit for Arbitral Award Writing”
Stratulat Albulescu continuă consolidarea practicii de Litigii și, în special, a ariei de Litigii fiscale. Luiza Ionescu-Donoiu se alătură echipei în rolul de Counsel
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...