ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Cei mai buni avocati romani, recomandati de Chambers Europe 2012. Ce partener cu pretentii nu e pe lista, cine intra neasteptat in top

14 Mai 2012   |   Maria Teodoru

Din ghidul juridic lipsesc cateva nume de pe piata locala, cu o expunere masiva in media romaneasca, dar ale caror performante profesionale nu spun nimic analistilor care au lucrat la intocmirea acestor topuri.

Sursa: BizLawyer

 
 
Ultima editie a ghidului juridic international Chambers Europe ii evidentiaza, in 11 arii de practica, pe cei mai buni profesionisti de pe piata locala a avocaturii de business. Numele multora dintre ei apare, de altfel, in mai toate directoarele internationale de profil, cunostintele, modul de lucru, flexibilitatea si solutiile gasite pentru a rezolva toate aspectele unei tranzactii fiind apreciate de clientii carora li s-au cerut opiniile. Majoritatea celor care apar pe cele 3-4 paliere ale performantei – dupa care Chambers Europe ii imparte pe cei mai buni dintre cei buni – sunt parteneri si coordonatori ai firmelor de top de pe piata romaneasca.

Din ghidul juridic lipsesc cateva nume de pe piata locala, cu o expunere masiva in media romaneasca, dar ale caror performante profesionale nu spun nimic analistilor care au lucrat la intocmirea acestor topuri. Unul dintre avocatii ignorati de Chambers este Doru Bostina (managing partner Bostina & Asociatii). De altfel, desi a anuntat venituri record anul trecut - depasind lejer bariera de 30 de milioane de euro peste care veniturile firmelor de avocati nu au reusist niciodata sa treaca, desi au in portofoliul de clienti cu nume sonore in plan regional sau chiar global si acopera cele mai multe tranzactii de pe piata -  casa de avocati condusa de Doru Bostina este ignorata sau pozitionata discret in directoarele internationale.


In editia 2012, Chambers remarca insa , in premiera, o firma de avocati – si pe coordonatorul acesteia – care abia a capatat o identitate proprie, fiind infiintata pe data de 3 aprilie 2012. Este vorba de Dinca & Asociatii si de coordonatorul acesteia, Razvan Dinca, pozitionat de Chambers Europe pe prima linia a avocatilor specializati in Intellectual Property.

Citeste si:

NNDKP, desemnată pentru a doua oară „Firma anului în România” de către Chambers Europe
Muşat & Asociaţii, în topul clasamentelor Chambers Europe
Ţuca Zbârcea & Asociaţii, reconfirmată de Chambers Europe drept lider în principalele arii de practică ale firmei
Clifford Chance Badea, in prima pozitie pe Banking & Finance in rankingurile Chambers Europe
ZRP, prima poziţie în topul clasamentului Chambers Europe în Litigii şi Insolvenţă & Restructurare

Care sunt, asadar, avocatii considerati de Chambers Europe cei mai buni profesionisti de pe piata locala a avocaturii, pe arii de practica, pozitionati pe prima banda?

M&A/Corporate


Directorul international a analizat competenta si nivelul de pregatire ale avocatilor romani specializati in fuziuni si achizitii si i-a plasat pe Band 1 (echivalenta excelentei) pe cei mai buni dintre cei mai buni (in ordine alfabetica):

►    Catalin Baiculescu – Deputy Managing Partner Musat & Asociatii
►     Ion Nestor - fondator si Co-Managing Partner Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP)
►     Florentin Tuca –  fondator si Managing Partner Tuca Zbarcea & Asociatii.

Chambers Europe pune pe prima banda a celor mai iscusiti avocati de M&A si doi expati: Markus Piuk (Partner Schoenherr) si Theodore Cominos (Partner CMS).

Despre Catalin Baiculescu, ghidul juridic aduce o declaratie a unui „client multumit”: "Este un avocat cu o inalta calificare, ce comunică eficient si negociază intens în interesul nostru. Datorită vastei sale experienţe în materie de Corporate / M & A, combinata cu o cunoaştere aprofundată a problemelor tehnice legate de industria noastra, punctele sale de vedere se potrivesc perfect pe strategia noastră de business. "

Ion Nestoreste unul dintre cei mai buni avocati”, spun comentatorii citati de Chambers Europe. Colegii au adaugat admirativ ca „chiar ca managing partner, el este foarte implicat în tranzacţii."

Potrivit publicatiei, Florentin Tucacontinua sa fie foarte activ pentru clienti”. Comentatorii spun despre el ca „are o excelenta intelegere practica a situatiei si ofera solutii practice, fara a factura clientul pentru fiecare lucru marunt.

Banking & Finance

Cei mai buni profesionisti din domeniul consultantei juridice in aria de practica Banking & Finance sunt, in opinia Chambers & Partners:

Daniel Badea (Clifford Chance Badea )
Adrian-Catalin Bulboaca (Bulboaca & Asociatii)
Simon Dayes (CMS)

Daniel Badea este o figură proeminentă în domeniu şi este pretuit pentru "pasiune, excelente abilitati de evaluare a riscurilor, precum şi capabilităţi excepţionale de management."
Adrian-Catalin Bulboaca este de asemenea una dintre cele mai proeminente figuri din piaţă. El este admirat în unanimitate de către colegii sai pentru experienţa îndelungată şi abilităţile excelente de management. Simon Days este foarte apreciat pentru dimensiunea internationala a abordarii si cunostintele aprofundate in domeniul bancar.

Competition/Antitrust

Cei mai buni avocati din domeniul Concurentei apartin, potrivit aprecierilor Chambers Europe, caselor de avocatura D&B David si Baias, Peli Filip si Tuca Zbarcea & Asociatii.
In ordine alfabetica acestia sunt:

Sorin V. David (D&B David si Baias)
Carmen Manuela Peli (Peli Filip)
Raluca Vasilache (Tuca Zbarcea & Asociatii)

Sursele citate de Chambers Europe il laudă în unanimitate pe Sorin David, coordonator afi firmei D&B David si Baias si sef al practicii Competition/Antitrust, descriindu-l ca pe un "star" şi subliniind "experienţa sa extraordinară."
Carmen Manuela Peli are o reputaţie formidabilă în materie de concurenţă, iar Raluca Vasilache este considerata de clienti drept „un element cheie in domeniul concurentei.” Ea este „un practician talentat, stralucit, cu o îndelungată experienţă în dreptul concurenţei şi cu înaltă calificare în asigurarea interfaţei cu autoritatea naţională din domeniul concurenţei.

Dispute Resolution

In materie de litigii si arbitraj, cei nominalizati a fi cei mai buni apartin caselor de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP), Stoica &Asociatii si Zamfirescu Racoti Predoiu (ZRP).

Cei mai buni avocati de litigii de arbitraj se mentin pe pozitii, fiind al doilea an cand sunt nominalizati de directorul juridic international pe aria de practica Dispute Resolution. Chambers and Partners ii pune pe primul loc si in anul 2012 pe avocatii Ana Diculescu-Sova (Partener senior  NNDKP), Valeriu Stoica (Partener fondator Stoica&Asociatii) si Calin Andrei Zamfirescu (Senior partner ZRP).

Ana  Diculescu-Sova, descrisa ca fiind „unul dintre cei mai buni litigatori din Romania”, este avocat pledant cu o  vasta experienta, Partener senior la NNDKP si coordonator al departamentului de Litigii din cadrul firmei. Apreciata la nivel local si international pentru exceptionalele sale calitati de avocat pledant, Ana Diculescu-Sova a reprezentat cu success clientii in cele mai complexe arbitraje din Romania si a avut peste 50.000 de infatisari sustinute in fata instantelor de-a lungul intregii cariere. A fost consilier si membru al Comisiei Permanente a Uniunii Avocatilor din Romania, consilier al Baroului Bucuresti si judecator Ad Hoc la Curtea Europeana a Drepturilor Omului.

Valeriu Stoica este Partener fondator al firmei de avocatura Stoica & Asociatii, Profesor universitar, Doctor în Drept Magna cum laude. El este un avocat pledant cu o experienta extrem de diversificata care include, printre altele  reprezentare în cauze având ca obiect litigii, pentru restituirea proprietatilor imobiliare, de carte funciara, actiuni în raspundere civila, contencios administrativ. De asemenea, a coordonat numeroase proiecte de afaceri în domeniile imobiliar, financiar-bancar si de asigurari si a acordat asistenta unor companii multinationale în negocieri de tranzactii comerciale în sectorul energiei.

Avocatul Valeriu Stoica a reprezentat un numar mare de companii în litigii, obtinând rezultate remarcabile pentru clientii firmei. El a fost ministru de justitiei al României, deputat si magistrat.

Calin Andrei Zamfirescu este Partener Fondator Senior în cadrul casei de avocatura ZRP si este unul dintre cei mai buni avocati pe aria de practica litigii si arbitraj. Activitatea sa profesionala  este focusata  în primul rând in aria litigiilor comerciale în domeniul bancar, financiar, al insolventei, al lichidarii si falimentului. Acesta ofera consultanta clientilor în cadrul unor dispute contractuale majore, fiind specializat în tranzactii societare si dispute rezultând din preluari / fuziuni si achizitii.
A fost implicat de-a lungul carierei in peste 10.000 de litigii. A fost de asemenea coordonator al unor arbitraje international in materie de litigii si al unor echipe care au reprezentat cu success litigii care implicau sume de ordinul zecilor de milioane de euro.

Energy & Natural Resources

In domeniul energiei, Chambers Europe remarca doi avocati:

Cristina Filip (Peli Filip)
Sorin Vladescu (Tuca Zbarcea & Asociatii)

Sefa practicii de Energie de la Peli Filip este considerata "unul dintre numele importante din industrie." Clienţii apreciază determinarea ei, precum şi abilităţile sale  diplomatice si de comunicare. Sorin Vlădescu este recomandat cu caldura pentru expertiza in tranzacţii din domeniul energiei electrice şi energiei regenerabile.

Real Estate

In opinia analistilor la care a apelat Chambres Europe, cei mai buni avocati de Real Estate de pe piata locala sunt:

Florian Nitu (Popovici Nitu & Asociatii)
Francisc Eduard Peli (Peli Filip)

Clientii apreciaza la managing partner-ul Popovici Nitu & Asociatii „abordarea orientata spre servicii si bazata pe solutii” si subliniază, de asemenea, "implicarea şi angajamentul complet" al lui Florian Nitu, adăugând că el combină "cunoştinţele sale excelente din domeniul real estate cu o abordare de business."

Francisc Eduard Peli este recunoscut pe scară largă drept un avocat extrem de experimentat, unul dintre observatori spunand ca " a fost o lungă perioadă de timp - şi cred că rămâne - unul dintre cei mai buni practicanţi din domeniul real estate din Bucuresti."

Intellectual Property

In domeniul Proprietatii Intelectuale, Chambers Global vine cu o surpriza, pozitionandu-l pe fostul senior partner de la Stoica & Asociatii – este vorba de Razvan Dinca, retras din firma condusa de Valeriu Stoica la inceputul acestui an – pe primul palier al competentelor, apreciat pentru calitatea consultantei juridice si experienta academica. Alaturi de el este avocatul Lucian Mihai (Wolf Theiss), profesor universitar cu un urias prestigiu şi o profunda experienţă, care acţionează pentru Wolf Theiss ca of counsel. "El este, probabil, cel mai bine pregatit avocat din sectorul de IP românesc", au spus sursele pentru Chambers Europe.

Employment

In domeniul legislatiei muncii, pe primul palier sunt nominalizati doi parteneri ai firmelor de avocatura NNDKP si Magda Volonciu & Associates:

Luminita Dima (Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen SCA)
Magda Volonciu (Magda Volonciu & Associates)

Despre Luminita Dima, clientii au spus Chambers Europe ca „ofera servicii excelente si prompte”, fiind foarte apreciata pentru cunostintele vaste si competenta sa in aceasta arie de practica, dar si pentru background-ul sau academic. Aceleasi calitati – experienta vasta si solutii remarcabile - au fost apreciate si la Magda Volonciu, despre care sursele Chambers Europe au spus ca „din punct de vedere al calitatii si creativitatii ea este unul dintre cei mai buni avocati".

Restructuring/Insolvency

Trei avocati impart prima treapta a podiumului in domeniul Insolventei/Restructurarii, arata directorul juridic international. Cei mai buni pe acest segment sunt:

Daniel Badea (Clifford Chance Badea )
Gheorghe Piperea (Piperea & Asociatii)
Stan Tirnoveanu (Zamfirescu Racoti Predoiu)

Managing Partner-ul firmei Clifford Chance Badea este apreciat de evaluatorii care il considera un avocat excelent in domeniul Restructuring, „mai ales pentru cunoaştintele sale in domeniul bancar."
Gheorghe Piperea este recunoscut drept un specialist experimentat în acest domeniu, el fiind considerat o autoritate la nivel naţional, care asistă atât debitori, cat şi creditori. Cei intervievati de Chambers Europe au spus că Piperea " este unul dintre cei mai buni. El trăieşte şi respiră doar prin legea insolvenţei."
In fine, Stan Tarnoveanu este unul din avocatii care si-au castigat respectul colegilor de breasla si clientilor pentru activitatea sa in aceasta arie de practica.

Tax

In domeniul taxelor, Chambers Europe recomanda doi avocati pe primul palier al celor mai experimentati profesionisti din acest domeniu:

Gabriel Biris (Biris Goran)
Ana-Maria Miron (Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen SCA)

Gabriel Biris, seful practicii de la Biris Goran, este recunoscut ca fiind unul dintre putinii specialisti în drept fiscal de pe piata românească, arata directorul international. "El este extrem de creativ si unul dintre cei mai buni specialisti", au spus sursele Chambers Europe.
Ghidul juridic o descrie pe Ana-Maria Miron drept un avocat cu o vastă experienţă in materie, expertiza sa incluzand structurarea fiscală a tranzacţiilor, tranzactii de tip M & A, restructurări, precum şi furnizarea de consultanţă fiscală generală cu privire la servicii financiare şi pieţe de capital.


Cei mai buni avocati din Romania, recomandati de Chambers Europe

Corporate/M&A
Band 1
•    Cătălin Băiculescu (Musat & Asociatii)
•    Ion I Nestor (Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen SCA)
•    Florentin Tuca (Tuca Zbarcea & Asociatii)
Band 2
•    Marian Dinu (DLA Piper Dinu SCA)
•    Cristina Filip (Peli Filip)
•    Adriana I Gaspar (Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen SCA)
•    Gheorghe Musat (Musat & Asociatii)
•    Manuela M Nestor (Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen SCA)
•    Florian Nitu (Popovici Nitu & Asociatii)
•    Ioana Racoti (Zamfirescu Racoti Predoiu)
•    Costin Taracila (Radu Taracila Padurari Retevoescu SCA in association with Allen & Overy LLP )
Band 3
•    Nadia Badea (Clifford Chance Badea )
•    Lucian Bondoc (White & Case)
•    Anca Danilescu (Zamfirescu Racoti Predoiu)
•    Sorin V David (D&B David si Baias)
•    Horea Popescu (CMS)
•    Mihai Ristici (Radu Taracila Padurari Retevoescu SCA in association with Allen & Overy LLP )
•    Miruna Suciu (Musat & Asociatii)
Band 4
•    Daniel Badea (Clifford Chance Badea )
•    Peter Buzescu (Buzescu Ca)
•    Bogdan Crîngureanu (BCLAW Crîngureanu & Partners)
•    Mugur Filipescu (Voicu & Filipescu)
•    Bryan W Jardine (Wolf Theiss)
•    Gabriel Klarsfeld (Wolf Theiss)
•    Ancuta Leach (Wolf Theiss)
•    Alexandru Lefter (Pachiu & Associates)
•    Jörg K Menzer (Noerr)
•    Cosmin Mocanu (Stratula Mocanu & Asociatii)
•    Claudiu Munteanu-Jipescu (Salans)
•    Eirinikos Platis (E. Platis C. Bazilescu Associated Law Offices)
•    Cornel Popa (Tuca Zbarcea & Asociatii)
•    Razvan Popa (Kinstellar SCA)
•    Alexandru Reff (Reff & Associates)
•    Anda Rojanschi (D&B David si Baias)
•    Bogdan Constantin Stoica (Popovici Nitu & Asociatii)
•    Silviu Stoica (Popovici Nitu & Asociatii)
•    Sorin Stratula (Stratula Mocanu & Asociatii)
•    Anda Todor (Salans)
•    Daniel Visoiu (Biris Goran)
Up and Coming
•    Alexandru Ambrozie (Popovici Nitu & Asociatii)
•    Carmen Medar (D&B David si Baias)
•    Ioana Sampek (Popovici Nitu & Asociatii)
•    Adrian Tomescu (Buzescu Ca)
•    Ramona Volciuc-Ionescu (DLA Piper Dinu SCA)
Expati
Band 1
•    Theodore Cominos (CMS)
•    Markus Piuk (Schönherr Rechtsanwälte GmbH)

Banking & Finance
Band 1
•    Daniel Badea (Clifford Chance Badea )
•    Adrian-Catalin Bulboaca (Bulboaca & Asociatii)
•    Simon Dayes (CMS)
Band 2
•    Cătălin Băiculescu (Musat & Asociatii)
•    Bogdan George Bibicu (Kinstellar SCA)
•    Mihai Dudoiu (Tuca Zbarcea & Asociatii)
•    Matei Victor Florea (Schönherr Rechtsanwälte)
•    Alina Radu (Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen SCA)
•    Alexandru Retevoescu (Radu Taracila Padurari Retevoescu SCA in association with Allen & Overy LLP )
•    Perry V Zizzi (Clifford Chance Badea )
Band 3
•    Victor Padurari (Radu Taracila Padurari Retevoescu SCA in association with Allen & Overy LLP )
•    Ioana Racoti (Zamfirescu Racoti Predoiu)
•    Magdalena Raducanu (Salans)
•    Andreea Toma (Gide Loyrette Nouel)
Band 4
•    Anca Danilescu (Zamfirescu Racoti Predoiu)
•    Monica Georgiadis (DLA Piper Dinu SCA)
•    Mihaela Maxim (Wolf Theiss)
•    Madalina Rachieru (Clifford Chance Badea )
•    Dumitru Rusu (Voicu & Filipescu)
•    Andreea Sisman (Clifford Chance Badea )
•    Laura Toncescu (D&B David si Baias)
•    Sabin Volciuc-Ionescu (DLA Piper Dinu SCA)
Up and Coming
•    Cosmin Anghel (Clifford Chance Badea )
•    Alexandru Birsan (Peli Filip)
•    Edward Dobre (Salans)
•    Adela-Ioana Florescu (Schönherr Rechtsanwälte)
•    Bogdan Ioniţă (Schönherr Rechtsanwälte)
•     Razvan Stoicescu (Bulboaca & Asociatii)

Competition/Antitrust
Band 1
•    Sorin V David (D&B David si Baias)
•    Carmen Manuela Peli (Peli Filip)
•    Raluca Vasilache (Tuca Zbarcea & Asociatii)
Band 2
•    Stefan Botezatu (Kinstellar SCA)
•    Anca Buta Musat (Musat & Asociatii)
•    Gelu Goran (Biris Goran)
•    Silviu Stoica (Popovici Nitu & Asociatii)
Band 3
•    Lucian Bondoc (White & Case)
•    Livia Constantinescu (DLA Piper Dinu SCA)
•    Stefan Damian (Tuca Zbarcea & Asociatii)
•    Razvan Dinca (Razvan Dinca & Asociatii)
•    Catalin Grigorescu (BPV Grigorescu Ştefănică )
•    Manuela Guia (D&B David si Baias)
•    Georgeta Harapcea (Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen SCA)
•    Anca Jurcovan (Tuca Zbarcea & Asociatii)
•    Horea Popescu (CMS)
Up and Coming
•    Valentin Berea (Bulboaca & Asociatii)
•    Iustinian Captariu (Kinstellar SCA)
•    Mihaela Ion (Popovici Nitu & Asociatii)
•    Catalin Suliman (D&B David si Baias)
•    Eleonora Udroiu (Gide Loyrette Nouel)

Dispute Resolution
Band 1
•    Ana Diculescu-Sova (Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen SCA)
•    Valeriu Stoica (Stoica & Asociatii)
•    Calin Andrei Zamfirescu (Zamfirescu Racoti Predoiu)
Band 2
•    Simona Neagu (Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen SCA)
•    Cornel Popa (Tuca Zbarcea & Asociatii)
•    Robert Rosu (Tuca Zbarcea & Asociatii)
•    Cristiana Stoica (Stoica & Asociatii)
•    Cosmin Vasile (Zamfirescu Racoti Predoiu)
Band 3
•    Radu Balaş (DLA Piper Dinu SCA)
•    Sorina Cretu (Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen SCA)
•    Tiberiu Csaki (Salans)
•    Costea-Corin Dănescu (Danescu & Associatii)
•    Ciprian Dontu (Popovici Nitu & Asociatii)
•    Ion Dragne (Dragne & Asociatii)
•    Octavian Popescu (Musat & Asociatii)
•    Gabriel Sidere (CMS)
•    Sorin Stratula (Stratula Mocanu & Asociatii)
•    Peggy Suică-Neagu (White & Case)
•    Levana Zigmund (Tuca Zbarcea & Asociatii)
Up and Coming
•    Daniela Cinileanu (Popovici Nitu & Asociatii)
•    Cosmin Mocanu (Stratula Mocanu & Asociatii)
•    Daniel Ştefănică (BPV Grigorescu Ştefănică)
•    Doru Trăilă (Stoica & Asociatii)

Energy & Natural Resources
Band 1
•    Cristina Filip (Peli Filip)
•    Sorin Vladescu (Tuca Zbarcea & Asociatii)
Band 2
•    Stefan Botezatu (Kinstellar SCA)
•    Adina Chilim-Dumitriu (Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen SCA)
•    Claudiu Munteanu-Jipescu (Salans)
•    Delia Pachiu (White & Case)
•    Miruna Suciu (Musat & Asociatii)
Band 3
•    Gabriela Cacerea (Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen SCA)
•    Marian Dinu (DLA Piper Dinu SCA)
•    John Fitzpatrick (CMS)
•    Markus Piuk (Schönherr Rechtsanwälte GmbH)
•    Cornel Popa (Tuca Zbarcea & Asociatii)
•    Ioana Racoti (Zamfirescu Racoti Predoiu (ZRP))
•    Todd Robinson (CMS)
•    Bogdan Constantin Stoica (Popovici Nitu & Asociatii)
•    Delia Vasiliu (Pachiu & Associates)
Up and Coming
•    Luminiţa Popa (Musat & Asociatii)
•    Alina Stancu Birsan (Peli Filip)
•    Cosmin Stavaru (Bulboaca & Asociatii)
Associates to watch
•    Ciprian Glodeanu (Wolf Theiss)

Real Estate
Band 1
•    Florian Nitu (Popovici Nitu & Asociatii)
•    Francisc Eduard Peli (Peli Filip)
Band 2
•    Dan Borbely (Tuca Zbarcea & Asociatii)
•    Victor Constantinescu (Biris Goran)
•    Sebastian Gutiu (Schönherr Rechtsanwälte)
•    Mona Musat (Musat & Asociatii)
•    Perry V Zizzi (Clifford Chance Badea )
Band 3
•    Marius Barladeanu (Musat & Asociatii)
•    Alin Buftea (DLA Piper Dinu SCA)
•    Ciprian Glodeanu (Wolf Theiss)
•    Ioana Niculeasa (Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen SCA)
•    Laurentiu Victor Pachiu (Pachiu & Associates)
•    Bogdan Papandopol (Salans)
•    Laura Tiuca (Salans)
•    Andreea Toma (Gide Loyrette Nouel)
•    Oana Ureche (Tuca Zbarcea & Asociatii)
Band 4
•    Delia Pachiu (White & Case)
Up and Coming
•    Roxana Fratila (CMS)
•    Anca Părăscan (BPV Grigorescu Ştefănică)

Intellectual Property
Band 1
•    Razvan Dinca (Razvan Dinca & Asociatii)
•    Lucian Mihai (Wolf Theiss)
Band 2
•    Andra Musatescu (Andra Musatescu Law & Industrial Property)
•    Gabriel N Turcu (Turcu & Turcu)
Band 3
•    Ana Maria Baciu (Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen SCA)
•    Anca Buta Musat (Musat & Asociatii)
•    Marilena Comanescu (Cabinet MARILENA COMANESCU)
•    Romeo Popescu (University of Bucharest)
Up and Coming
•    Ana Maria Andronic (Biris Goran)
•    Marius Petroiu (CMS)

Employment
Band 1
•    Luminita Dima (Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen SCA)
•    Magda Volonciu (Magda Volonciu & Associates)
Band 2
•    Dan Dascalu (D&B David si Baias)
•    Ana-Maria Placintescu (Musat & Asociatii)
Band 3
•    Maria Dobre (Magda Volonciu & Associates)
•    Anca Grigorescu (BPV Grigorescu Ştefănică )
•    Vlad Neacsu (Popovici Nitu & Asociatii)
•    Serban Paslaru (Tuca Zbarcea & Asociatii)
•    Veronica Voinescu (Savescu Voinescu & Partners)
Up and Coming
•    Ioan Dumitrascu (Peli Filip)
•    Carmen Medar (D&B David si Baias)
•    Diana Neagu (Vernon | David)
 
Restructuring/Insolvency
Band 1
•    Daniel Badea (Clifford Chance Badea )
•    Gheorghe Piperea (Piperea & Asociatii)
•    Stan Tirnoveanu (Zamfirescu Racoti Predoiu)
Band 2
•    Simon Dayes (CMS)
•    Ion Dragne (Dragne & Asociatii)
•    Victor Padurari (Radu Taracila Padurari Retevoescu SCA in association with Allen & Overy LLP )
•    Arin Stanescu (Stanescu, Milos, Dumitru & Partners)
Band 3
•    Ana Diculescu-Sova (Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen SCA)
•    Laura Gradinescu (DLA Piper Dinu SCA)
•    Cosmin Mocanu (Stratula Mocanu & Asociatii)
•    Ana-Maria Placintescu (Musat & Asociatii)
•    Alina Radu (Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen SCA)
Up and Coming
Robert Rosu (Tuca Zbarcea & Asociatii)

Tax
Band 1
•    Gabriel Biris (Biris Goran)
•    Ana-Maria Miron (Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen SCA)
Band 2
•    Dan Dascalu (D&B David si Baias)
•    Razvan Gheorghiu-Testa (Tuca Zbarcea & Asociatii)
•    Anca Grigorescu (BPV Grigorescu Ştefănică )
Up and Coming
•    Ruxandra Jianu (Biris Goran)
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 

Comentarii

 

1-1 din 1

1
 
Popescu
14 mai, 2012 - 10:24

Nu inteleg criteriile acestor publicatii! Un avocat plecat de la o firma mare si care an de-a randul a fost pe Band 1, acum este complet ignorat. Nu cumva asta denota faptul ca numai cine plateste are expunere in aceste clasamente?? Care firma are curajul sa publice bugetele de publicitate la aceste publicatii??

Recomanda | 5 useri au recomandat acest comentariu

 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 4217 / 6004
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
În ciuda condițiilor grele în care se derulează afacerile, preocuparea pentru respectarea regulilor privind protecția datelor personale nu și-a pierdut importanța, spun avocații CEE Attorneys | Krisztina Voicu, Partener: Am construit o echipă specializată în protecția datelor personale, formată din avocați care au deja experiență considerabilă în această arie. Unul din trei proiecte presupune abordare și consultanță și din perspectiva GDPR
Aria de Employment de la Mușat & Asociații a avut în ultimul an o încărcătură constantă de proiecte de anvergură, atât din perspectiva activității de consultanță, cât și în sfera litigiilor de muncă | De vorbă cu avocații firmei despre mandatele strategice încredințate de companii lideri în industrii variate și provocările anului 2022 pe piața muncii. Creșterea numărului de cereri care vizează restructurarea afacerii, urmată de șomaj tehnic sau de concedieri, evidențiată în analiza tendințelor observate de specialiști anul acesta
LegiTeam: Alătură-te echipei de avocați Mitel & Asociații | Avocați definitivi (Employment)
Pharmaceuticals & Life Sciences | Chiar dacă o anumită incertitudine a fost creată de pandemia Covid-19 sau de războiul din Ucraina, România pare că rămâne o piață interesantă, cel puțin la nivel regional, spun avocații Filip & Company. Silviu Vasile (Counsel): Am asistat în mandate ce au implicat relocarea unor activități din Ucraina în România. Este posibil ca, pe măsură ce războiul se prelungește, să întâlnim și situații de deschidere de activități medicale în România sau de dezvoltare a unor capacități suplimentare de producție sau distribuție
În ultimele 12 luni, avocații firmei Bulboacă & Asociații au fost implicați în peste zece fuziuni și achiziții, dintre care patru încă sunt în derulare. De vorbă cu Adrian Bulboacă (Managing Partner), despre factorii cheie ai evoluției tranzacțiilor de tip M&A în acest an, industriile în care există apetit pentru investiții, clienți și proiecte importante
Noile tendințe și schimbarea priorităților pe piața muncii, analizate de avocații ZRVP | Cătălin Micu, Partener: Firmele se vor concentra pe gestionarea celor două segmente de salariați care vor prinde cel mai probabil contur: „angajații inhouse” și „angajații freelanceri” . Proiectele cu un consum semnificativ de resurse sunt cele în care se lucrează la „rescrierea” procedurilor ̸ politicilor necesare pentru implementarea pe termen lung a sistemului de lucru hibrid
BizLawyer îi prezintă pe cei mai buni absolvenți din generația lor | Andreea Lepărdă, medie finală 9,66, una dintre cele mai bune absolvente din generația anului 2021: Nu contează dacă ești în linia întâi sau nu. Contează ca, acolo unde te afli, să realizezi importanța pe care o ai la nivel social și să fii responsabil, serios
LegiTeam: CMS CAMERON MCKENNA NABARRO OLSWANG LLP SCP is loooking for an associate | Banking & Finance
Bondoc și Asociații anulează în instanță o decizie a Consiliului Național al Audiovizualului
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat definitiv | Litigii
LegiTeam | Bulboacă & Asociații is looking for a junior lawyer (Banking&Finance)
LegiTeam | Bulboacă & Asociații is looking for a senior lawyer (Banking & Finance)
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...