ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

SIVECO deschide birou in Turcia. Avocatii de la Popovici Nitu & Asociatii asista compania in expansiunea regionala

15 Octombrie 2013   |   Andrei Delcet

Acesta este cel de al treilea birou deschis de companie in Asia, marcand extinderea activitatilor sale comerciale in aceasta zona geografica.

 
 
Dupa deschiderea birourilor din Belgia, Bruxelles, Emiratele Arabe Unite, Dubai si a celui din Kazahstan (Almaty), SIVECO Romania a inaugurat o noua sucursala in Turcia, la Ankara, in incinta Armada Business Centre. Potrivit informatiilor BizLawyer, liderul caselor romanesti de software a fost asistat si de aceasta data in expansiunea regionala de firma de avocatura Popovici Nitu & Asociatii (PN&A), una dintre cele mai puternice si discrete firme din Big4-ul avocaturii de busines din Romania. . .

Citeste si

Leading lawyers in Romania: Tuca Zbarcea, Popovici Nitu si NNDKP au cei mai multi avocaţi recomandaţi de IFLR 1000, ediţia 2014


SIVECO, unul dintre integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est, a precizat recent pentru BizLawyer ca foloseste expertiza casei de avocatura  Popovici Nitu & Asociatii „atat  pentru proiectele derulate pe piata interna cat si internationala”, lasand sa se inteleaga ca este singura firma de avocati cu care lucreaza in toate proiectele.

Echipa PN&A care asista SIVECO in diversele proiecte internationale derulate in mai multe tari din Europa, Africa si Asia este coordonata de catre Alexandru Ambrozie (foto medalion).

Contactata de BizLawyer,  firma de avocati Popovici Nitu & Asociatii nu a vrut sa faca nici un comentariu legat de amploarea proiectelor internationale in care asista echipa Siveco.

Citeste si
Popovici Niţu & Asociaţii, avocaţii SIVECO România într-un proiect al Comisiei Europene

Potrivit unui comunicat remis spre difuzare de SIVECO, deschiderea noii sucursale din Turcia este sustinuta de intensificarea activitatilor comerciale in aceasta tara. Primul contract important al SIVECO in Turcia, cel pentru dezvoltarea si implementarea sistemului computerizat NCTS - New Computerized Transit System - la Autoritatea Nationala Vamala din Turcia, a fost demarat in anul 2009. In 2012, International Project Management Association (IPMA), una dintre cele mai respectate autoritati in managementul de proiect, a desemnat SIVECO Romania Finalista la categoria "Proiecte de dimensiuni medii" pentru solutia de eCustoms dezvoltata si implementata la Autoritatea Nationala Vamala din Turcia.

"SIVECO este prezenta in Turcia cu solutia eCustoms implementata la Autoritatea Nationala Vamala, insa intentionam sa demaram noi proiecte de eGoverment prin implementarea solutiilor de eLearning, eAgriculture, eHealth, Customized Application Development, Enterprise Resources Planning (ERP). Proiectele vor fi implementate in colaborare cu parteneri locali importanti, iar in activitatile sucursalei se vor implica atat angajati romani, cat si resurse locale, angajate pe baza proiectelor derulate. Este notabil interesul comercial al furnizorilor globali de tehnologie pentru proiectele educationale din Turcia, tara cu una dintre cele mai consistente investitii IT din lume alocate educatiei", a declarat Marian Murgulet, Directorul General SIVECO Turcia.

De peste doua decenii, SIVECO desfasoara proiecte complexe de eLearning, eHealth, eCustoms si Credit Bureau in Emiratele Arabe Unite, Azerbaijan, Turcia, Republica Moldova, Bulgaria, Kazahstan, Algeria, Serbia, Arabia Saudita, Cipru, Macedonia, Bahrein, Kuweit, Egipt, Oman, Maroc, Belgia, Luxemburg, Belarus.

"Expansiunea internationala a companiei, accelerata in ultimii 8 ani, a condus la realizarea a peste 30% din cifra de afaceri din export de know how, solutiile de eLearning detinand preponderenta. Avem semnate deja contracte multianuale de informatizare. Din punct de vedere financiar, vizam o crestere la 50% a ponderii exporturilor in cifra de afaceri a companiei", a adaugat Irina Socol, Presedinte si Director General SIVECO Romania.

Popovici Niţu & Asociaţii
este una dintre cele mai puternice firme de avocatură de pe piaţa locală, fiind recunoscuta drept Firma de Avocatura a Anului in Romania şi de către prestigioasa publicaţie britanică The Lawyer, în cadrul Galei Premiilor Europene The Lawyer 2012, eveniment ce a avut loc anul trecut la Monte Carlo.

Firma de avocatura s-a clasat constant pe primul loc in topul consultantilor juridici din tranzactiile de tip M&A de pe piata locala in ultimii ani. Potrivit rapoartelor DealWach, Popovici Nitu & Asociatii s-a clasat pe primul loc, in ultimii ani, cu cele mai multe tranzactii asistate. DealWatch este divizia de cercetare a pieţei fuziunilor şi achiziţilor a Internet Securities Inc., companie preluată în 1999 de britanicii de la Euromoney Institutional Investor.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 3486 / 6079
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Administrarea probelor în arbitraj (Powered by ZRVP)
Cum arată portofoliul de mandate al practicii de Dispute Resolution de la GNP - Guia Naghi & Partners și cum lucrează echipa. Creștere accelerată a numărului de dosare și de clienți noi, în 2022 | Octavian Adam, Partener, liderul departamentului: Proiectele gestionate sunt, în general, foarte complexe și necesită un înalt grad de specializare, deoarece implică adoptarea unor strategii care se bazează atât pe cunoștințe aprofundate ale diverselor ramuri de drept aplicabile, cât și pe o abordare creativă a problematicii fiecărui proiect
RTPR alături de fondatorii Qualitance la vânzarea afacerii. Alina Stăvaru (Partner) și Cezara Urzică (Managing Associate), în prima linie
Filip & Company asistă EVERGENT Investments la achiziția MWARE Solutions. Echipă coordonată de Monica Stătescu (partener)
ZRVP obține o nouă victorie pentru OMV Petrom într-un arbitraj internațional ICC Paris, tribunalul arbitral respingând integral pretenții de aproximativ 18 mil. USD. Ce avocați au fost în prima linie
LegiTeam | CMS CAMERON MCKENNA NABARRO OLSWANG LLP SCP is looking for junior lawyers
Ultimele 12 luni au contribuit la menținerea nivelului de adrenalină a litigatorilor CEE Attorneys ̸ Boanță, Gîdei și Asociații, spun partenerii firmei | Tendință de creștere a activității echipei de litigii, atât ca număr de proiecte noi, dar mai ales prin sporirea gradului de complexitate a cazurilor instrumentate. Multe soluții favorabile primite în diferite dosare
LegiTeam | ZRVP recrutează avocați stagiari (Departamentul Litigii)
LegiTeam | MUȘAT & ASOCIAȚII recrutează avocați stagiari
Țuca Zbârcea & Asociații acoperă toată paleta de servicii pe care le presupune soluționarea diferendelor, de la litigii civile sau comerciale, arbitraje, dosare de insolvență, până la dosare penale. De vorbă cu partenerul Robert Roșu despre munca avocaților, mandatele complexe și tendința de creștere pentru anul în curs. Câteva cifre cheie, care dau dimensinea activității: Departamentul are aproape 60 de avocați, gestionează peste 4.500 de dosare aflate în derulare și a contribuit cu cca 45% la cifra de afaceri a firmei în 2021
LegiTeam | ZRVP recrutează avocat definitiv (Departamentul Consultanță)
LegiTeam | Bondoc & Asociații is expanding its team
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...