ZRP Schoenherr
Tuca Zbarcea & Asociatii

Promovări şi schimbări în cadrul echipei STOICA & Asociaţii

31 August 2012   |   BizLawyer

Sase avocati ai firmei au fost promovati: doi in pozitia de partener, doi ca Managing Associate si alti doi ca Senior Associate. Începând cu data de 1 septembrie 2012 încetează prin acordul părţilor colaborarea dintre SCA STOICA & Asociaţii şi avocaţii Radu Rizoiu şi Lucian Poenaru

 
 

STOICA & Asociaţii anunţă promovarea la statutul de partener a avocaţilor Dragoş Bogdan şi Claudiu Galu începând cu data de 1 septembrie 2012.
Dragoş Bogdan este membru al Baroului Bucureşti din 2007 şi s-a alăturat echipei de la STOICA & Asociaţii în primavara acestui an, aducând cu sine o bogată experienţă profesională : judecător din 1999, director adjunct al Institutului Naţional al Magistraturii (INM) în perioada 2004 – 2005, participant la numeroase acţiuni de formare profesională la Şcoala Naţională de Magistratură de la Bordeaux (Franţa), la Institutul Naţional de Magistratură din Ottawa (Canada) şi la instanţe din Germania, jurist la Curtea Europeană a Drepturilor Omului.


Dragoş a publicat, singur sau în colaborare, mai mult de 20 de studii, articole şi note de jurisprudenţă.

În cadrul echipei STOICA & Asociaţii, Dragoş Bogdan se ocupă cu preponderenţă de dosarele de proprietate intelectuală, beneficiind de experienţa sa în calitate de coautor al tratatelor “Mărcile şi indicaţiile geografice” (2003, Ed. All Beck) si „Dreptul de autor şi drepturile conexe” (2005, Ed. All Beck), de specializarea la Organizaţia Mondială a Proprietăţii Intelectuale, precum şi de o importantă activitate ca avocat în acest domeniu.

În prezent, Dragoş este şi formator la INM la disciplina CEDO şi lector titular de curs la INPPA la aceeaşi disciplină; la ambele instituţii este autor de cursuri on-line pe sistem e-learning.

Este fondator şi membru în Consiliul Ştiinţific al publicaţiilor „Revista Română de Proprietate Intelectuală”, “Buletinul CEDO” (2008-2010), membru al colegiului de redacţie al revistei „Pandectele Săptămânale” şi coordonator al secţiunii CEDO de pe site-ul www.juridice.ro.

Dragoş Bogdan (foto) este şi autor al mai multor monografii privind jurisprudenţa CEDO în materia procesului civil echitabil, a arestării preventive s.a.


Claudiu Galu (foto) este membru al Baroului Bucureşti din anul 2003. Claudiu a obţinut diploma de Master în drept şi acquis comunitar la Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timişoara şi de Master în relaţii de muncă şi industrie la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti.  Este membru al echipei STOICA & Asociaţii din anul 2004. În toţi aceşti ani premergători promovării sale ca partener, Claudiu a asistat clienţi români şi străini în materie civilă, comercială, în proceduri de insolvenţă, în cauze de drept societar şi în materie financiar-bancară.

Profesionalimsul, loialitatea şi capacitatea sa de muncă l-au evidenţiat drept unul dintre avocaţii de încredere ai echipei STOICA & Asociaţii. În prezent, Claudiu se ocupă cu preponderenţă de dosare aparţinând domeniilor financiar-bancar, insolvenţă şi imobiliar.

Începând cu acceaşi dată, 1 septembrie 2012, sunt promovaţi în cadrul echipei STOICA & Asociaţii ca Managing Associate, avocaţii colaboratori Oana Zama şi Valentina Preda, iar Andra-Roxana Ilie şi Bogdan Popescu, ca Senior Associate.

Oana Zama (foto) este membru al Baroului Bucureşti din anul 2006, tot de atunci devenind membru al echipei STOICA & Asociaţii.

Oana a obţinut diploma de Master în Dreptul Afacerilor la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti si este dedicată dosarelor de contencios administrativ şi fiscal, de dreptul muncii, precum şi celor în materie imobiliară şi comercială.


Valentina-Elena Preda (foto) este membru al Baroului Bucureşti din anul 2006 şi din acelaşi an a devenit membru al echipei STOICA & Asociaţii. Valentina deţine diploma de Master în Ştiinţe Penale la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti şi se ocupă în principal de reprezentarea clienţilor români şi străini în litigii comerciale, de proprietate intelectuală,de arbitraj comercial, de dreptul muncii, de drept administrativ, de drept penal (secret bancar şi infracţiuni economice), precum şi de cauze imobiliare.


Andra-Roxana Ilie (foto) este membru al Baroului Bucureşti din 2009. Andra a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti în 2007 şi a obtinut diploma de Master în Drept penal fundamental - Universitatea Montpellier I, Franţa ; din 2011 este doctor în drept al Facultăţii de Drept, Universitatea din Bucureşti.

În cadrul echipei STOICA & Asociaţii, Andra este dedicată cu preponderenţă dosarelor din domeniile energie, telecomunicaţii, financiar-bancar şi asigurări, imobiliar şi societar.

Mircea-Bogdan Popescu (foto) este membru al Baroului Bucureşti din anul 2009. Bogdan a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti şi Colegiul Juridic Franco-Român de Studii Europene în anul 2007. Bogdan a obţinut diploma de Master în Drept penal fundamental - Universitatea Montpellier 1 (ca şef de promoţie) si este doctorand la disciplina Drept penal, Universitatea Montpellier 1.

În cadrul echipei STOICA & Asociaţii, Bogdan este dedicat dosarelor de concurenţă comercială, de proprietate intelectuală, de drept societar şi de negociere a contractelor.

Începând cu data de 1 septembrie 2012 încetează prin acordul părţilor colaborarea  dintre SCA STOICA & Asociaţii şi avocaţii Radu Rizoiu şi Lucian Poenaru. STOICA & Asociaţii le mulţumeste lui Radu şi lui Lucian pentru întreaga activitate desfăşurată şi le urează succes în profesia de avocat.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 3772 / 5705
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
PeliPartners a asistat Adventum în achiziția Hermes Business Campus de la Atenor. Echipa, coordonată de Francisc Peli și Alexandra Ioniță
Litigatorii firmei Radu & Asociații gestionează peste 50 de dosare aflate pe rolul instanțelor judecătorești de toate gradele, un arbitraj internațional și are în desfășurare mai multe proceduri prearbitrale, inclusiv ICSID. Firma colaborează cu fonduri de investiții specializate în finanțarea arbitrajelor internaționale și oferă clienților posibilitatea de a susține dosare complexe, fără presiunea costurilor ridicate
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Brândușa Andreea Enișor, a patra notă a generației sale: Dată fiind paleta vastă de profesii accesibile odată cu absolvirea, sunt tentată să cred că integrarea în piața muncii este facilă, cu condiția meritocrației, bineințeles. Iau în considerare și diplomația, pe lângă clasicele avocatură sau magistratură
NNDKP a finalizat cu succes un litigiu arbitral complex privind pretenții în valoare de aproximativ 22 milioane lei
Cum arată, la jumătatea anului, tabloul proiectelor din practica de Dispute Resolution a firmei Popescu & Asociații, despre care Legal 500 EMEA spune că este una dintre cele mai bune din România. Pentru că numărul clienților noi a crescut, iar solicitările sunt din ce în ce mai diversificate și complexe, firma a cooptat nouă avocați litiganți și continuă recrutările
Les jeux sont faits! După două achiziții majore, în industria de jocurilor de noroc sunt așteptate alte tranzacții. Horea Popescu, Managing Partner CMS România și Coordonator al practicii Corporate M&A din ECE: Credem că în următoarea perioadă vom asista la mișcări strategice interesante, atât din partea marilor jucători de profil, cât și al marilor fonduri de investiții interesate de diversificarea portofoliilor lor
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Oana Alexandra Chivu, a cincea admisă în 2020: Mă îndrept spre magistratură, gândindu-mă deopotrivă la profesia de judecător și la cea de procuror. Avocatura are ceva aparte, îmbină mai mult viața socială cu cea profesională
LegiTeam: Simion & Baciu is looking for an associate lawyer
Alianță strategică | JURIDICE.ro și BizLawyer.ro colaborează pentru a ridica standardele comunității
Poliana Gogu-Naum și Roxana Ionescu, RTPR Counsels, desemnate și anul acesta Rising Stars
Anul 2021 a adus un număr mai mare de mandate firmei MPR Partners, în practica de Dispute Resolution. De vorba cu Gelu Maravela (Founding Partner) despre profilul și complexitatea acestora, dar și despre avantajele competitive ale firmei
Avocatura în provincie | Hațegan Attorneys anunță restructurare organizațională. Ioana Hațegan, Managing Partner: Răspundem tendințelor internaționale din sectorul legal și adoptăm modelul de organizație orizontală pentru a promova dezvoltarea liberă profesională a membrilor echipei, multidisciplinaritatea și colaborarea în cadrul echipei și între echipe
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...