ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Allianz și Visa lansează o aplicație de plăți mobile și loialitate

27 Februarie 2018   |   BizLawyer

Începând de astăzi, aplicația va fi testată de un grup de clienți ai Allianz din Italia.

 
 
Visa și Allianz Partners oferă consumatorilor o soluție de plată inovatoare: “Allianz Prime”, prima aplicație de plăți mobile și loialitate din industria de asigurări, care va permite clienților să efectueze plăți online și în magazine rapid, sigur și ușor prin intermediul dispozitivelor mobile.

Noua aplicație încorporează tehnologia de securitate inițiată de Visa care înlocuiește datele sensibile aferente contului de card cu un identificator digital unic (un “token”) care poate fi utilizat pentru procesarea plăților fără a expune datele reale ale contului. De asemenea, utilizatorii Allianz Prime vor beneficia de un program de loialitate atractiv, un instrument inteligent de monitorizare a cheltuielilor pentru simplificarea administrării banilor, precum și de polița de protecție a plăților digitale oferită de Allianz Partners.


Începând de astăzi, aplicația va fi testată de un grup de clienți ai Allianz din Italia. Utilizatorii Allianz Prime vor putea să efectueze tranzacții sigure prin intermediul dispozitivelor mobile la terminalele contactless din întreaga lume. Wirecard, partenerul Allianz în domeniul plăților digitale, proceseasză tranzacțiile și integrează programul de loialitate. Allianz Prime este dezvoltat ca o platformă globală care poate fi implementată rapid pe piețele locale.

“Suntem entuziasmați să ne unim forțele cu Allianz Partners pentru a oferi clienților săi o soluție mobilă integrată care combină plățile, monitorizarea cheltuielilor și serviciile de asigurare îmbunătățite într-un mod inovator”, a declarat Mike Lemberger, vicepreședinte senior produse și servicii, Visa în Europa. “Odată cu lansarea primei sale aplicații mobile de plată, Allianz a creat nu doar o nouă modalitate de a se adresa consumatorilor și de a-i răsplăti, dar le oferă și o nouă modalitate sigură de a efectua plăți în întreaga lume – online și în magazine – în timp ce îi ajută să-și țină evidența cheltuielilor.”

“Beneficiind de sprijinul partenerilor săi din domeniul plăților digitale Visa și Wirecard, echipa de inovație a Allianz Partners a creat Allianz Prime. O soluție care le oferă clienților noștri libertate și securitate prin intermediul unei aplicații mobile de plată offline și online, oricând și oriunde. Mai mult, aceasta oferă o platformă globală entităților operaționale ale Allianz pentru a fi conectate permenent cu clienții lor, îmbunătățind produsele tradiționale de asigurare prin intermediul unor noi tehnologii și servicii”, a declarat Matthias Wünsche, responsabil cu managementul piețelor și inovația în cadrul Allianz Partners.

Cum funcționează Allianz Prime

Procesul de autentificare este simplu și comod: odată ce clientul a descărcat aplicația Allianz Prime și s-a înregistrat pentru utilizarea serviciului, un cont virtual Visa va fi creat automat de către partenerul emitent Wirecard și va putea fi asociat oricărui cont bancar existent sau oricărui card de credit deținut de către client. Pentru a activa funcționalitatea de plată contactless, utilizatorii adaugă printr-un singur click cardul lor Visa în portofelul electronic instalat pe mobil.

Principalele beneficii includ:
•    Clienții pot efectua plăți mobile la orice terminal contactless din lume
•    Aceștia pot colecta puncte bonus și recompense la fiecare tranzacție efectuată
•    În același timp, utilizatorii își pot monitoriza și controla cheltuielile prin utilizarea unui instrument inteligent de analiză a cheltuielilor
•    În plus, polița de asigurare Allianz Digital Payments Protection oferă acoperire împotriva fraudelor, protejează și sprijină clienții dacă produsele achiziționate online sunt defecte sau deteriorate și oferă compensații financiare în cazul pierderii acestora.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 9661 / 38205
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
CMS își mărește echipa din București prin cooptarea a trei avocați. Horea Popescu, Managing Partner: Echipa CMS din București a avut o activitate intensă în 2022, iar anul 2023 se anunță a fi la fel de puternic
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat definitiv | Consultanță
CMS, alături de Alpha Bank în proiectul finanţării de cca. 70 mil. €, acordată eMAG. Ana Radnev (Partener CMS), evidențiată pentru soluțiile multi-jurisdicționale oferite
Avocații ZRVP obțin o nouă victorie pentru Agenția Națională pentru Resurse Minerale într-un arbitraj internațional ICC Paris | Tribunalul arbitral a admis pretenții de 10,1 mil. USD, plus dobânzi. Cosmin Vasile (Managing Partner) și Cosmin Cojocaru (Partner), în prima linie
Firma maghiară BLS-CEE își marchează prezența în România prin cooptarea unei echipe de avocați din București. Iulia Berea, noul partener local: ”Am construit în timp o expertiză comună, care să ne permită asistarea transnațională a clienților. Ne dorim ca, alături de colegii de la BLS, să avem o creștere organică a portofoliului comun de clienți în următorii ani”
Glodeanu Partners, boutique de avocatură cu focus specific pe proiecte de energie regenerabilă, a fost implicată în peste 20 de astfel de tranzacții în 2022. De vorbă cu partenerii firmei despre echipă, proiecte, ”clienți cheie”
BRD a acordat o finanţare de 24,32 mil. € pentru dezvoltarea a două clădiri rezidenţiale verzi. Wolf Theiss și Kinstellar, în proiect
LegiTeam | GNP Guia Naghi & Partners is recruiting Lawyers, 3-5 years’ experience (Competition, Litigation and Employment)
Reff & Asociații | Deloitte Legal a obținut la ÎCCJ o soluție de referință care confirmă că dobânzile aferente unui ajutor de stat returnat către bugetul național intră în sfera de aplicare a amnistiei fiscale
LegiTeam | GNP Guia Naghi & Partners is recruiting Junior Lawyers (Consultancy and Litigation)
Mușat & Asociații va găzdui în data de 17 februarie 2023 evenimentul Asociației Internaționale a Barourilor – „Workshop on the IBA Arb40 Toolkit for Arbitral Award Writing”
Stratulat Albulescu continuă consolidarea practicii de Litigii și, în special, a ariei de Litigii fiscale. Luiza Ionescu-Donoiu se alătură echipei în rolul de Counsel
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...