ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Banca Transilvania lansează BT Pay, aplicaţie de tip wallet

29 Ianuarie 2018   |   Ioana Duta

BT Pay înseamnă colecţia de accesorii de plată pe care Banca Transilvania le-a lansat până acum - stickerul, ceasul şi brăţara contactless -, iar începând din 29 ianuarie şi aplicaţia wallet.

 
 
Banca Transilvania a lansat BT Pay, aplicaţie de tip wallet pentru cumpărături şi transfer de bani cu telefonul, primul wallet din România care permite plăţi contactless, bazat pe tehnologie inteligentă de plată Visa Token Service şi MasterCard Digital Enablement Service, au anunţat, luni, reprezentanţi ai băncii.

Aplicaţia poate fi descărcată din Google Play Store sau App Store, pe smartphone-uri cu Android şi iOS şi presupune adăugarea în format digital a cardurilor pe care un client le are la Banca Transilvania.

Noul serviciu este primul portofel digital din Europa de Sud-Est care foloseşte serviciul token al Visa.

BT Pay înseamnă colecţia de accesorii de plată pe care Banca Transilvania le-a lansat până acum - stickerul, ceasul şi brăţara contactless -, iar începând din 29 ianuarie şi aplicaţia wallet.


Cu BT Pay clienţii BT pot face plăţi în ţară şi în străinătate, prin aproprierea smartphone-ului de terminelele contactless ale comercianţilor, funcţionalitate valabilă pentru smartphone-urile cu sistem de operare Android, sistemul iOS nepermiţând accesul NFC (Near Field Communication) pentru terţe aplicaţii.
Transfer de bani între cardurile proprii şi către alte persoane care au card BT.

Consultarea detaliilor despre tranzacţiile realizate cu cardul BT, soldul şi, în cazul cardurilor de credit, sumele lunare de plată şi punctele de loialitate STAR acumulate.
Accesarea ofertelor băncii şi campaniilor partenerilor BT din programul STAR, dedicat celor care au carduri de cumpărături de la Banca Transilvania.

Partenerii Băncii Transilvania pentru dezvoltarea BT Pay sunt Visa; Mastercard; Endava, companie britanică de servicii şi soluţii IT cu o prezenţă puternică în România şi Inside Secure, lider global în securitatea dispozitivelor mobile.

'Prin BT Pay dorim să oferim clienţilor experienţe noi atunci când sunt la cumpărături, când doresc să trimită bani sau să verifice tranzacţiile făcute cu cardul BT. Apetitul clienţilor băncii noastre pentru cumpărăturile contactless este tot mai mare, creşterea fiind de peste 350% în decembrie 2017, faţă de decembrie 2016. De asemenea, fiecare secundă înseamnă 5 tranzacţii realizate cu unul dintre cele 20 de carduri din oferta noastră. Lansarea BT Pay un pas mare pe care banca îl face pentru a oferi clienţilor servicii digitale', arată Omer Tetik, Director General, al BT, într-un comunicat remis AGERPRES.

'Suntem onoraţi să lansăm împreună cu Banca Transilvania primul portofel digital din Europa de Sud-Est care utilizează serviciul de tokenizare al Visa. Este un pas înainte semnificativ în parteneriatul de lungă durată pe care l-am dezvoltat cu BT, având în vedere că peste două milioane de posesori de carduri Visa emise de Banca Transilvania îşi vor putea utiliza telefoanele mobile pentru plăţi rapide şi sigure la milioane de comercianţi din întreaga lume care acceptă tranzacţii contactless. Întrucât tehnologia contactless a fost adoptată cu entuziasm de către români în ultimii ani, suntem încrezători că portofelul digital lansat astăzi va deveni un succes în scurt timp', a declarat Cătălin Creţu, director general pentru România, Croaţia, Malta şi Slovenia al Visa.

'Ne bucurăm că, alături de partenerii de la Banca Transilvania, am reuşit să lansăm încă unul dintre proiectele care contribuie la dezvoltarea segmentului de plăţi electronice. Este cu atât mai îmbucurător cu cât se întâmplă chiar la 10 ani de la momentul lansării de către Mastercard, în premieră, a plăţilor contactless, o opţiune de plată cu o evoluţie fulminantă. Mastercard va continua să se implice în mod constant şi susţinut în asigurarea accesului la plăţi simple, rapide şi sigure, iar primul wallet care permite plăţi contactless este un reper important în materializarea eforturilor în această direcţie', a precizat Cosmin Vladimirescu, General Manager Mastercard.

Banca Transilvania este liderul pieţei cardurilor din România, cu peste 3 milioane de carduri în portofoliu şi peste 20% cotă de piaţă privind volumele tranzacţionate cu cardul.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 9245 / 37451
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
BizLawyer îi prezintă pe cei mai buni absolvenți din generația lor | Andreea Lepărdă, medie finală 9,66, una dintre cele mai bune absolvente din generația anului 2021: Nu contează dacă ești în linia întâi sau nu. Contează ca, acolo unde te afli, să realizezi importanța pe care o ai la nivel social și să fii responsabil, serios
Pharmaceuticals & Life Sciences | Chiar dacă o anumită incertitudine a fost creată de pandemia Covid-19 sau de războiul din Ucraina, România pare că rămâne o piață interesantă, cel puțin la nivel regional, spun avocații Filip & Company. Silviu Vasile (Counsel): Am asistat în mandate ce au implicat relocarea unor activități din Ucraina în România. Este posibil ca, pe măsură ce războiul se prelungește, să întâlnim și situații de deschidere de activități medicale în România sau de dezvoltare a unor capacități suplimentare de producție sau distribuție
LegiTeam: Alătură-te echipei de avocați Mitel & Asociații | Avocați definitivi (Employment)
În ultimele 12 luni, avocații firmei Bulboacă & Asociații au fost implicați în peste zece fuziuni și achiziții, dintre care patru încă sunt în derulare. De vorbă cu Adrian Bulboacă (Managing Partner), despre factorii cheie ai evoluției tranzacțiilor de tip M&A în acest an, industriile în care există apetit pentru investiții, clienți și proiecte importante
LegiTeam: CMS CAMERON MCKENNA NABARRO OLSWANG LLP SCP is loooking for an associate | Banking & Finance
Bondoc și Asociații anulează în instanță o decizie a Consiliului Național al Audiovizualului
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat definitiv | Litigii
LegiTeam | Bulboacă & Asociații is looking for a junior lawyer (Banking&Finance)
LegiTeam | Bulboacă & Asociații is looking for a senior lawyer (Banking & Finance)
Băncilă, Diaconu și Asociații | Formalismul excesiv al ANAF, invalidat de Înalta Curte de Casație și Justiție. Lipsa rapoartelor de lucrări si existența unui departament propriu de vânzări nu influențează tratamentul fiscal al unor servicii suplimentare de vânzări
Noile tendințe și schimbarea priorităților pe piața muncii, analizate de avocații ZRVP | Cătălin Micu, Partener: Firmele se vor concentra pe gestionarea celor două segmente de salariați care vor prinde cel mai probabil contur: „angajații inhouse” și „angajații freelanceri” . Proiectele cu un consum semnificativ de resurse sunt cele în care se lucrează la „rescrierea” procedurilor ̸ politicilor necesare pentru implementarea pe termen lung a sistemului de lucru hibrid
Prof. Univ. Dr. Gheorghe BUTA se alătură POPESCU & ASOCIAȚII în calitate de Senior Partner | ”Pentru mine, acest parteneriat reprezintă un pas firesc, bazat pe un amplu set de valori profesionale comune și pe cei peste 10 ani de prietenie și colaborare extraordinară cu Octavian și întreaga echipă de avocați”, spune acesta
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...