ZRP Schoenherr
Tuca Zbarcea & Asociatii

Gral Medical a înregistrat venituri în creştere cu 12% în primul semestru din 2015

23 Septembrie 2015   |   Ioana Duta

Compania a reuşit să menţină o rată de creştere formată din două cifre într-o perioadă în care piaţa serviciilor medicale a avut un trend de creştere mai mic.

 
 
 Compania de servicii medicale private Gral Medical a înregistrat, în primul semestru al acestui an, o cifră de afaceri de 53 milioane lei, în creştere cu 12% faţă de perioada similară a anului 2014, avansul fiind susţinut de Spitalul OncoForta iar pentru întreg anul 2015 compania estimează o cifră de afaceri de 111 milioane lei, a anunţat miercuri Gral Medical.

Compania a reuşit să menţină o rată de creştere formată din două cifre într-o perioadă în care piaţa serviciilor medicale a avut un trend de creştere mai mic.

Motorul creşterii companiei îl reprezintă Spitalul OncoFort, care a devansat veniturile din anul anterior cu peste 30% datorită secţiilor deja recunoscute la nivel naţional, respectiv radioterapia - coordonată de Prof. Dr. Rodica Anghel şi chirurgia oncologică - coordonată de Prof. Dr. Irinel Popescu. Unul dintre motive a fost şi specializarea secţiei de chirurgie pe intervenţii cu grad ridicat de complexitate, mărirea echipei de chirurgi pe specialităţi complementare (chirurgia toracică, chirurgia sânului şi chirurgia reconstructivă) şi o dublare a numărului de pacienţi din provincie ce au apelat la serviciile de radioterapie, se precizează în comunicat.


Coordonatorul secţiei de chirurgie din cadrul spitalului OncoFort, Prof.Dr. Irinel Popescu, a reuşit să depăşească performanţa de 100 de intervenţii chirurgicale la Spitalul OncoFort.

'Indicaţia chirurgicală este evaluată la noi într-o şedinţă multidisciplinară, de aceea actul chirurgical corect inserat în tratamentul cancerului oferă pacientului cele mai bune şanse. Cele deja peste 100 de intervenţii dovedesc faptul că, în cadrul unui spital privat, bine dotat, se poate face o chirurgie complexă şi de înaltă performanţă', a declarat chirurgul Irinel Popescu.

Potrivit datelor furnizate de companie, avansul a fost susţinut şi de centrele din provincie, care au încheiat semestrul cu o creştere cu 35% faţă de anul anterior. Centrele medicale Gral din provincie au înregistrat o creştere a numărului de pacienţi cu 30% şi o extindere a parteneriatelor cu alte centre medicale din regiune.

'Pe baza rezultatelor obţinute în semestrul 1 şi a trendului pozitiv din următoarele luni, suntem optimişti că vom atinge în acest an valorile bugetate. Este anul în care creşterea cu două cifre procentuale se va înregistra cu predilecţie în dreptul afacerilor care au o creştere sănătoasă, iar acestea vor dicta regulile pieţei', a declarat Chiţan Robert, director promovare-dezvoltare Gral Medical.

Pentru anul 2015, compania şi-a bugetat o cifră de afaceri de 111 milioane lei şi investiţii de 5,5 milioane euro. Prima investiţie a fost efectuată la începutul anului când Gral a reuşit să inaugureze două clinici de mari dimensiuni în Ploieşti şi Bucureşti pe o suprafaţă totală de peste 2.200 mp.

În următoarea perioadă, Gral Medical are în desfăşurare proiecte noi ce se vor regăsi în deschiderea unei secţii noi de Radioterapie ultramodernă ce va permite efectuarea de tratamente în premieră în România, dar şi prin inaugurarea de centre noi în ţară, acolo unde vor exista oportunităţi strategice. 'Dacă din 2011 am reuşit să oferim românilor servicii performante de Radioterapie ca-n Occident, acum suntem foarte aproape de a reuşi să implementăm tratamente inovative din domeniul radioterapiei, unice în România, astfel încât pacienţii să nu mai fie nevoiţi să plece în străinătate pentru un tratament complet', a mai spus directorul de promovare-dezvoltare Gral Medical.

Gral Medical este una dintre cele mai importante companii de servicii medicale private din România, iar în prezent este lider pe segmentul oncologic şi al cardurilor de sănătate destinate persoanelor fizice. Cele mai importante două firme ale grupului Gral Medical sunt Gral Medical şi Medical Center Gral unde activează peste 24 de clinici şi laboratoare, iar echipa medicală depăşeşte în prezent 1.200 de persoane.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 15314 / 35354
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: CMS is looking for an Associate | Banking&Finance Practice Group
LegiTeam: CMS is looking for an Associate | Corporate and M&A Practice Group
Firma independentă de avocatură MPR Partners deschide primul birou în Marea Britanie | Alina Popescu, coordonatoarea biroului londonez: Identificăm o multitudine de oportunități în Londra și sperăm să începem să angajăm pe plan local cât de curând. Gelu Maravela, partener co-fondator: Realizăm importața majoră a inovației, a proiectelor transfrontaliere, a prezenței locale și a accesibilității
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează asistent ̸ ă | secretar ̸ ă recepție
Stratulat Albulescu își extinde practica de Drept Societar ̸ Fuziuni și Achiziții prin cooptarea a doi avocați colaboratori seniori
Cum comentează specialiștii în insolvență de la Mușat & Asociații modificarea legislației. Proiectele gestionate anul trecut au generat profit substanțial, iar avocații anticipează că o creștere semnificativă se va înregistra în continuare în materia insolvenței și preinsolvenței | Cristi Tudor, Partener: Ne așteptăm ca serviciile noastre de asistență și analiză pe perioada unui management de criză să fie la mare căutare
Bondoc si Asociații, succes în recurs într-un litigiu complex cu privire la fonduri europene. Partenerul Viorel Dinu a coordonat echipa
Numiri noi pe poziții de coordonare la Kinstellar București | Magdalena Răducanu (ex-Dentons) se alătură cu titlul de Of Counsel și Coordonator al departmentului local de Banking & Finance, iar partenerul Zsuzsa Csiki va prelua conducerea departamentului local de Corporate M&A
Țuca Zbârcea & Asociații a asistat BRF în vânzarea Banvit Foods Romania către grupul de companii Aaylex | Partenerul Silvana Ivan a coordonat echipa. Rafael Pellegrini Ribeiro (BRF): Silvana a preluat sarcina de a ne reprezenta pe plan local și a contribuit decisiv la finalizarea acestei tranzacții
A doua rundă de promovări la Schoenherr. Alți trei avocați fac un pas înainte
LegiTeam: ZRVP recrutează avocat definitiv | Departament Litigii
LegiTeam | Radu și Asociații SPRL is recruiting a senior lawyer for the banking and finance practice
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...