ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

NEPI şi Ovidiu Şandor au demarat lucrările la proiectul The Office

12 Februarie 2013   |   Robert Mocanu

Interesul ridicat pentru The Office este manifestat atât de multinaţionalele din sectorul IT&C, zona serviciilor financiare sau firme de engineering deja prezente în Cluj-Napoca, cât şi din sfera operatorilor de servicii.

 
 
New Europe Property Investments (NEPI) şi Ovidiu Şandor au demarat lucrările la proiectul 'The Office', un complex de birouri din Cluj-Napoca cu o suprafaţă închiriabilă totală de 54.000 metri pătraţi, se arată într-un comunicat al dezvoltatorilor, remis marţi AGERPRES.

'The Office' se construieşte pe fostul amplasament al fabricii Tricotaje Someşul. Lucrările la prima etapă a complexului, cu o suprafaţă închiriabilă de 19.000 metri pătraţi, vor dura 14 luni. Finanţarea acestei etape va fi asigurată exclusiv din surse proprii ale partenerilor. The Office va fi primul complex de birouri din Ardeal care va respecta cu adevărat standardele internaţionale prevăzute pentru clasa A în ceea ce priveşte conceptul, dimensiunea, calitatea, facilităţile, parcajele şi eficienţa energetică. Proiectul va fi livrat în întregime până în 2016 şi va avea o certificare BREEAM de clădire verde.


'Unul dintre principalele noastre avantaje în atragerea chiriaşilor este o caracteristică a clădirii gândită special pentru a asigura un grad ridicat de flexibilitate în ceea ce priveşte suprafeţele închiriabile şi posibilităţile de extindere. Practic, proiectul permite amplasarea a până la 1.000 de persoane pe nivel, într-un singur open space, în cazul în care o companie ar avea o asemenea nevoie', a spus Martin Slabbert, CEO NEPI.

Interesul ridicat pentru The Office este manifestat atât de multinaţionalele din sectorul IT&C, zona serviciilor financiare sau firme de engineering deja prezente în Cluj-Napoca, cât şi din sfera operatorilor de servicii.

New Europe Property Investments plc este un fond de investiţii având ca scop achiziţia şi dezvoltarea de clădiri de birouri, centre comerciale şi proprietăţi industriale, în principal în România, unde Grupul este activ încă de la înfiinţarea sa, în 2007.

Printre cele mai recente activităţi de investiţie şi dezvoltare ale grupului, se numără centrul comercial Ploieşti Shopping City, dezvoltat în parteneriat cu Carrefour Property, proiect care a fost inaugurat în luna noiembrie a anului trecut, Piteşti Retail Park, Promenada Mall din Brăila, iar pe partea de birouri, Floreasca Business Park, precum şi City Business Centre Timişoara care a fost achiziţionat de Grup în februarie 2012.

Ovidiu Şandor este un antreprenor din Timişoara, cunoscut la nivel naţional în special pentru dezvoltarea proiectului City Business Centre Timişoara, cel mai mare complex de birouri de clasă A din afara Bucureştiului. Ansamblul este situat în zona centrală a oraşului şi, odată finalizat, va include 5 corpuri cu o suprafaţă de 43.000 mp închiriabili. În prezent, sunt date în folosinţă clădirile A, B, C şi D, cu o suprafaţă totală de 34.000 mp închiriabili, urmând ca lucrările de construcţie la ultima unitate să înceapă în 2013.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 26968 / 34687
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Bondoc si Asociatii is looking for a Real Estate lawyer
Sistemul de sănătate și-a dezvăluit anul trecut mai multe vulnerabilităţi care pot fi reglementate şi combătute. Cele mai mari probleme cu care s-au confruntat jucătorii din sectorul Healthcare & Pharma și provocările anului 2021, analizate de Livia Zamfiropol și Alina Lăcătuș, Parteneri DLA Piper România
Stratulat Albulescu a asistat compania americană ThoughtWorks cu privire la achiziția Gemini Solutions, o companie românească de software
Debutul anului 2021 aduce schimbări majore în sectorul energetic. Noutățile, explicate de avocații Maravela Popescu & Asociații | Mihaela Nyerges, Managing Associate: Am sesizat un interes crescut pentru proiectele de producere a energiei regenerabile; țara noastră redevine o destinație atractivă pentru investiții în acest sector
CMS România îl promovează pe Andrei Tercu în poziția de Tax Director
In-houseLegal.ro | Cum s-au adaptat marile companii private la ‘noua normalitate’ și ce sprijin oferă echipele de Legal în perioada pandemiei. Simona Vasiliu: Paradoxal, desfășurarea activității „la distanță” a menținut și chiar a crescut performanța echipei
LegiTeam | WOLF THEISS recrutează pentru echipa locală de Litigii și Arbitraj
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAŢII is expanding its team, looking for SENIOR ATTORNEYS to join the firm’s DISPUTE RESOLUTION practice.
Refinitiv Legal Advisers - Full Year 2020 | Piața globală de M&A a pierdut doar 5% anul trecut, iar piața europeană a crescut cu 36% în pandemie. Mai multe firme cu prezență la București au intrat în Top 25 global, european și regional
Mușat & Asociații cooptează 3 noi parteneri equity și promovează alți 7 în poziții de senioritate în firmă
Avocații Bondoc & Asociații au coordonat toate aspectele de lege română ale parteneriatului dintre Restart Energy şi Interlink Capital Strategies, cu proiecte viitoare în energie de 500 mil. E. Partenerul Monica Iancu, în prim plan
NNDKP, alături de grupul DKV în preluarea Smart Diesel. Partenerul Ruxandra Bologa a coordonat echipa
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...