ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Retailerul kika deschide pe 27 decembrie un magazin în zona comercială Theodor Pallady, investiţia depăşeşte 14 milioane euro

22 Decembrie 2017   |   Ioana Duta

Suprafaţă totală a noului magazin este de 12.000 mp, iar parcarea poate găzdui 320 de autovehicule, existând şi o parcare specială pentru biciclete.

 
 
Retailerul austriac de mobilă şi decoraţiuni kika, prezent şi pe pieţele din Cehia, Slovacia şi Ungaria, va deschide pe 27 decembrie al doilea magazin din România, în zona comercială Theodor Pallady din Bucureşti, investiţia fiind de peste 14 milioane de euro, informează compania.

Pentru ziua deschiderii, kika Pallady a pregătit mai multe activităţi speciale pentru cei ce îi vor trece pragul, de la vouchere pentru primii 100 de vizitatori, până la sesiuni de live cooking, concurs cu premii, activităţi dedicate copiilor, zeci de oferte şi alte surprize.

Lucrările la noul magazin, ce au presupus recondiţionarea şi amenajarea spaţiului achiziţionat, au început în luna septembrie a acestui an. Inaugurarea noului magazin kika Pallady vine la 9 ani de la intrarea retailerului austriac pe piaţa din România, odată cu primul său magazin din zona Militari.


Suprafaţă totală a noului magazin este de 12.000 mp, iar parcarea poate găzdui 320 de autovehicule, existând şi o parcare specială pentru biciclete.

'De la an la an, clienţii români au arătat un interes din ce în ce mai mare pentru produsele kika. Această evoluţie pozitivă ne-a încurajat şi dat imboldul necesar de a ne continua planurile de dezvoltare pe piaţa din România, deschiderea unui nou magazin fiind un pas firesc în acest sens. Venim astfel în întâmpinarea clienţilor kika din sectorul 3 al Capitalei şi nu numai, cu un magazin nou, modern, ce oferă o gamă variantă de produse şi soluţii pentru pentru toate stilurile, tot ce este necesar pentru un cămin confortabil şi practic', a declarat Mirela Secoşan, administrator kika România.

Sortimentul diversificat de produse ajunge la 15.000 de articole listate, cu sute de modele de decoraţiuni interioare, peste 400 de modele de corpuri de iluminat expuse in magazin şi zeci de modele de canapele şi colţare ce au opţiunea de personalizare a culorii sau texturii în funcţie de propriul stil.

Cei ce vor să plece imediat cu produsele achiziţionate pot beneficia de servicul kika Bus, ce le pune la dispoziţie o maşină pe care o pot conduce chiar ei pentru a transporta acasă mobilierul, sau pot opta pentru serviciul de livrare si montaj la domiciliu. De asemenea, retailerul oferă posibilitatea de preluare a vechiului mobilier de acasă, odată cu livrarea produselor achiziţionate de client.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 9882 / 37780
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Administrarea probelor în arbitraj (Powered by ZRVP)
Cum arată portofoliul de mandate al practicii de Dispute Resolution de la GNP - Guia Naghi & Partners și cum lucrează echipa. Creștere accelerată a numărului de dosare și de clienți noi, în 2022 | Octavian Adam, Partener, liderul departamentului: Proiectele gestionate sunt, în general, foarte complexe și necesită un înalt grad de specializare, deoarece implică adoptarea unor strategii care se bazează atât pe cunoștințe aprofundate ale diverselor ramuri de drept aplicabile, cât și pe o abordare creativă a problematicii fiecărui proiect
RTPR alături de fondatorii Qualitance la vânzarea afacerii. Alina Stăvaru (Partner) și Cezara Urzică (Managing Associate), în prima linie
Filip & Company asistă EVERGENT Investments la achiziția MWARE Solutions. Echipă coordonată de Monica Stătescu (partener)
ZRVP obține o nouă victorie pentru OMV Petrom într-un arbitraj internațional ICC Paris, tribunalul arbitral respingând integral pretenții de aproximativ 18 mil. USD. Ce avocați au fost în prima linie
LegiTeam | CMS CAMERON MCKENNA NABARRO OLSWANG LLP SCP is looking for junior lawyers
Ultimele 12 luni au contribuit la menținerea nivelului de adrenalină a litigatorilor CEE Attorneys ̸ Boanță, Gîdei și Asociații, spun partenerii firmei | Tendință de creștere a activității echipei de litigii, atât ca număr de proiecte noi, dar mai ales prin sporirea gradului de complexitate a cazurilor instrumentate. Multe soluții favorabile primite în diferite dosare
LegiTeam | ZRVP recrutează avocați stagiari (Departamentul Litigii)
LegiTeam | MUȘAT & ASOCIAȚII recrutează avocați stagiari
Țuca Zbârcea & Asociații acoperă toată paleta de servicii pe care le presupune soluționarea diferendelor, de la litigii civile sau comerciale, arbitraje, dosare de insolvență, până la dosare penale. De vorbă cu partenerul Robert Roșu despre munca avocaților, mandatele complexe și tendința de creștere pentru anul în curs. Câteva cifre cheie, care dau dimensinea activității: Departamentul are aproape 60 de avocați, gestionează peste 4.500 de dosare aflate în derulare și a contribuit cu cca 45% la cifra de afaceri a firmei în 2021
LegiTeam | ZRVP recrutează avocat definitiv (Departamentul Consultanță)
LegiTeam | Bondoc & Asociații is expanding its team
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...