ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Dragne & Asociații întărește eșalonul doi cu nouă promovări

02 Aprilie 2015   |   Andrei Cîrchelan

Totodată, firma de 30 de avocați cunoscută în piață pentru activitatea în zona litigii, face demersuri pentru a-și extinde activitatea în consultanță.

 
 
Casa de avocatură Dragne & Asociații, jucător de categorie grea pe segmentul litigiilor, a anunțat nouă promovări în cea mai amplă mutare de acest fel făcută de firmă până în prezent, și a creat o nouă poziție în structura firmei.

“Ne alegem cu atenție colegii de echipă iar aceste promovări reflectă experiența și dedicarea acestor avocați atât față de clienți cât și față de propriile țeluri profesionale. Cred că ei vor aduce și în viitor un plus de valoare activității Dragne & Asociații și clienților săi”, spune Ion Dragne, Managing Partner al societății de avocați.  

Declarația lui Dragne are pe fundal un context în care firma a operat prima promovare de partener în 2013, după trei ani de activitate, când Ioana Oprea a intrat în structura de conducere. Acum, cele nouă promovări reprezintă cea mai amplă rundă de promovări operată până în prezent, iar firma inaugurează nou-creata poziție de Managing Associate. 


Totodată, firma de 30 de avocați cunoscută în piață pentru activitatea în zona litigii, face demersuri pentru a-și extinde activitatea în consultanță.

Astfel, în urma evaluărilor din ultimii ani, avocații Camelia Floca, Zoe Lungu, Gabriel Paraschiv, Bogdan Toma și Mihai Costea devin Managing Associates, coordonatori ai echipelor din care făceau parte.

Dintre aceștia, patru sunt specializați în litigii și arbitraj, iar un al cincilea avocat e specializat în drept corporativ și fuziuni și achiziții.

Floca s-a alăturat echipei Dragne în 2011 și este specilizată în proiecte imobiliare, fuziuni și achiziții și energie.

Lungu a făcut parte din echipa Dragne încă de la înființarea firmei și este specializată în drept comercial și insolvențe.

Paraschiv e specializat în drept comercial și insolvențe, inclusiv litigii transfrontaliere, și a fost implicat în toate echipele de arbitraj intern și internațional în firma a acordat consultanță.

Toma e specializat în drept civil, mai ales domeniul imobiliar și litigiile de pe acest segment, și oferă asistență în proceduri privind revendicarea proprietăților imobiliare sau obținerea unor despăgubiri.

Costea are experiență în proiecte de restructurare, executări silite și dreptul muncii, precum și proiecte privind dreptul consumatorului.

Cei patru Senior Associates promovați anul acesta sunt avocații litiganți Ana-Maria Filip, Ana Georgia Mirea, Cătălin Barbu și Andrei Iancu, specializați în drept fiscal, insolvențe, arbitraj comercial și drept societar.

Structura de parteneriat a firmei include în prezent șase avocați și este condusă de veteranul Ion Dragne, Prodecan al Baroului București.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 169 / 178
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Crina Baltag și Cosmin Vasile, editorii noului ghid practic multi-jurisdicțional dedicat soluționării disputelor în domeniul construcțiilor și publicat de Wolters Kluwer
CMS România își extinde echipa cu 10 avocați și își consolidează practica de drept penal, finanțe și tranzacții. Alina Tihan și Mihai Jiganie Șerban, doi avocați cu un profil profesional bine conturat și o bogată experiență, se alătură biroului CMS București
CEE Attorneys ̸ Boanță, Gîdei și Asociații i-a reprezentat pe fondatorii 7Card în legătură cu investiția în proiectul Holde Agri. Echipa, coordonată de partenerul Sergiu Gîdei
Schoenherr și Stratulat Albulescu, în tranzacția prin care Aareon, liderul european în furnizarea de sisteme și servicii de consultanță pentru industria imobiliară, preia controlul grupului CalCon. Ce avocați au fost implicați
Rundă de promovări la Țuca Zbârcea & Asociații | Dan Cristea și Ciprian Timofte intră în echipa partenerilor, alți cinci avocați fac un pas înainte în carieră
Confesiunile unui avocat din prima linie, partener al biroului Dentons din București și autor de cărți pentru copii vândute azi în SUA și UK. Bogdan Papandopol vorbește despre pasiunea secretă pentru scris și desenat, inspirată de ”muza” sa, care iubește ”cărțile colorate ale lui tati”
LegiTeam | Job Opportunity: DLA Piper Dinu SCA – Associate, Litigation
În spatele scenei, alături de avocații de Employment de la Wolf Theiss | Experiență vastă, acumulată într-un spectru larg de proiecte, implicare profundă, conexiuni internaționale și “outside the box thinking”
RTPR Allen & Overy, alături de AUTONOM în debutul pe piața reglementată a Bursei de Valori București
O gamă variată de mandate pentru avocații de Employment de la MPR Partners | Maravela, Popescu & Roman. Alexandra Rîmbu, Partener: Suntem atenți și la alte ramuri de drept adiacente, care ar putea impacta situația analizată. Când este necesar, lucrăm în echipe mixte pentru a asigura acoperirea tuturor aspectelor relevante
Procedurile de recunoaștere și cererile de clemență sunt tot mai des folosite de companiile investigate de Consiliul Concurenței | Tendințele pieței, analizate de avocații Țuca Zbârcea & Asociații. Echipă și proiecte
Din vorbă-n vorbă cu Amelia Teis, partener după ultima rundă de promovări de la D&B David și Baias. ”Nu poate exista succes și leadership individual, fără oamenii din jurul tău. Conceptul de “dream big” este realizabil în avocatură, însă presupune muncă, implicare și o depășire constantă a propriilor limite”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...