ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Lista scurta a finalistilor “Chambers Europe Awards for Excellence 2015”. Şase firme din Romania, in prima linie

04 Aprilie 2015   |   Maria Teodoru

Chambers Europe este versiunea europeana a prestigiosului ghid international al caselor de avocatura Chambers & Partners.

 
 
Şase firme de avocatura din Romania sunt invitate sa participe la ceremonia decernarii premiilor “Chambers Europe Awards for Excellence 2015”, ce va avea loc pe 24 aprilie 2015, la Hotel Okura, din Amsterdam.

Firmele de avocati aflate pe lista scurta din care Chambers and Partners va anunta castigatorul in luna aprilie sunt, in ordine alfabetica, CMS Cameron McKenna LLP, Musat & Asociatii, Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP), Peli Filip, Popovici Nitu & Asociatii si Tuca Zbârcea & Asociatii. Una dintre aceste firme locale va ridica trofeul Chambers Europe, versiunea europeana a unuia din cele mai prestigioase ghiduri legale internationale. . .


Romania a intrat abia in 2009, pentru prima data, in clubul tarilor "invitate" la ceremonia "Chambers Europe Awards for Excellence". Pana atunci, firmele de avocatura de la noi erau asimilate regiunii Europa de Sud Est, in care intrau mai multe tari din aceasta parte a continentului.

Castigatoare in 2009 a fost desemnata Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen. Un an mai tarziu, Tuca Zbarcea & Asociatii a fost apreciata de ghidul legal international drept firma cu cele mai bune performante în profesie si modul în care gestioneaza relatia cu clientii.

In 2011 a fost randul firmei Musat & Asociatii sa ridice trofeul „Chambers Europe Awards for Excellence”. Un an mai tarziu, dar si in 2013, premiul s-a intors la Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen. In 2014 a fost din nou randul avocatilor de la Tuca Zbarcea & Asociatii sa ridice premiul acordat de ghidul juridic international.
________________________________________
Citeste si
→   NNDKP a castigat Chambers Europe Awards for Excellence pentru Romania

→   Tuca Zbârcea & Asociatii scoops Chambers & Partners’ most prestigious European award of excellence - „Law Firm of the Year”

→   Musat & Asociatii a castigat Premiul pentru Excelenta Chambers Europe

NNDKP, desemnată pentru a doua oară „Firma anului în România” de către Chambers Europe

→ NNDKP, desemnată „Firma anului 2013 în România” de către Chambers Europe

Tuca Zbarcea & Asociatii, desemnată „Firma anului 2014 în România” de către Chambers Europe
________________________________________

Potrivit Chambers Europe, aceste premii reflecta performantele obtinute de firmele de avocatura in domenii de practica cheie. De asemenea, reflecta realizarile notabile din ultimele 12 luni, incluzand standardele inalte in modul de lucru, cresteri impresionante, excelenta in relatia cu clientii.

In februarie 2012, BizLawyer a incheiat un agreement cu Chambers and Partners - recunoscut drept unul din cele mai obiective instrumente de cercetare si masurare a pietei avocaturii la nivel mondial. Propunerea de colaborare a venit din partea biroului din Londra al publicatiei juridice internationale, iar redactia BizLawyer a fost onorata sa incheie un astfel de parteneriat. Desi au existat si alte entitati de pe piata locala care au afirmat de-a lungul timpului ca au incheiat parteneriate cu Chambers sau cu alte publicatii de profil, BizLawyer a publicat de fiecare data, in premiera sau in exclusivitate, ca si acum, informatiile relevante despre piata locala a avocaturii.

Citeste si
BizLawyer va publica noile ranking-uri Chambers Global pentru Romania in aceeasi zi cu directorul international

Chambers & Partners realizeaza un clasament anual al firmelor de avocatura şi al avocatilor folosind o scala de la 1 la 6, în care 1 reprezinta nivelul cel mai ridicat. Calitatile analizate pentru aceste clasificari sunt capacitatea tehnico-juridica, comportamentul profesionist, serviciile oferite clientilor, nivelul de cunoaştere/perceptie a mediului de afaceri, promptitudinea, devotamentul, precum şi alte calitati pe care clientii le apreciaza în mod deosebit. Studiile au stat de asemenea la baza comentariilor editoriale, acestea utilizând citate pentru a sintetiza opinia predominanta a pietei.

Clasificarile şi comentariile editoriale referitoare la avocati sunt independente şi obiective, iar includerea în aceasta sectiune a ghidului se bazeaza exclusiv pe constatarile echipei de cercetare.

Chambers Europe este versiunea europeana a prestigiosului ghid international al caselor de avocatura Chambers & Partners.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 161 / 178
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Schoenherr și Stratulat Albulescu, în tranzacția prin care Aareon, liderul european în furnizarea de sisteme și servicii de consultanță pentru industria imobiliară, preia controlul grupului CalCon. Ce avocați au fost implicați
Rundă de promovări la Țuca Zbârcea & Asociații | Dan Cristea și Ciprian Timofte intră în echipa partenerilor, alți cinci avocați fac un pas înainte în carieră
Confesiunile unui avocat din prima linie, partener al biroului Dentons din București și autor de cărți pentru copii vândute azi în SUA și UK. Bogdan Papandopol vorbește despre pasiunea secretă pentru scris și desenat, inspirată de ”muza” sa, care iubește ”cărțile colorate ale lui tati”
LegiTeam | Job Opportunity: DLA Piper Dinu SCA – Associate, Litigation
În spatele scenei, alături de avocații de Employment de la Wolf Theiss | Experiență vastă, acumulată într-un spectru larg de proiecte, implicare profundă, conexiuni internaționale și “outside the box thinking”
RTPR Allen & Overy, alături de AUTONOM în debutul pe piața reglementată a Bursei de Valori București
O gamă variată de mandate pentru avocații de Employment de la MPR Partners | Maravela, Popescu & Roman. Alexandra Rîmbu, Partener: Suntem atenți și la alte ramuri de drept adiacente, care ar putea impacta situația analizată. Când este necesar, lucrăm în echipe mixte pentru a asigura acoperirea tuturor aspectelor relevante
Procedurile de recunoaștere și cererile de clemență sunt tot mai des folosite de companiile investigate de Consiliul Concurenței | Tendințele pieței, analizate de avocații Țuca Zbârcea & Asociații. Echipă și proiecte
Din vorbă-n vorbă cu Amelia Teis, partener după ultima rundă de promovări de la D&B David și Baias. ”Nu poate exista succes și leadership individual, fără oamenii din jurul tău. Conceptul de “dream big” este realizabil în avocatură, însă presupune muncă, implicare și o depășire constantă a propriilor limite”
Avocații văd o “specializare” a tranzacțiilor din segmentul High-Tech ̸ Start-ups. Sergiu Gîdei, Parter CEE Attorneys ̸ Boanță, Gîdei și Asociații: Se negociază intens pe aspecte de randament, exit facil al investitorilor și asigurarea mecanismelor de control
LegiTeam: ZRVP recrutează avocat definitiv și avocat stagiar pentru departamentul Consultanță
Ce îi ține ocupați pe avocații de IP de la Stratulat Albulescu. Cele mai dificile proiecte din practica de proprietate intelectuală și domeniile din care vin cele mai multe solicitări
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...