ZRP Schoenherr
Tuca Zbarcea & Asociatii

Lista scurta a finalistilor “Chambers Europe Awards for Excellence 2015”. Şase firme din Romania, in prima linie

04 Aprilie 2015   |   Maria Teodoru

Chambers Europe este versiunea europeana a prestigiosului ghid international al caselor de avocatura Chambers & Partners.

 
 
Şase firme de avocatura din Romania sunt invitate sa participe la ceremonia decernarii premiilor “Chambers Europe Awards for Excellence 2015”, ce va avea loc pe 24 aprilie 2015, la Hotel Okura, din Amsterdam.

Firmele de avocati aflate pe lista scurta din care Chambers and Partners va anunta castigatorul in luna aprilie sunt, in ordine alfabetica, CMS Cameron McKenna LLP, Musat & Asociatii, Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP), Peli Filip, Popovici Nitu & Asociatii si Tuca Zbârcea & Asociatii. Una dintre aceste firme locale va ridica trofeul Chambers Europe, versiunea europeana a unuia din cele mai prestigioase ghiduri legale internationale. . .


Romania a intrat abia in 2009, pentru prima data, in clubul tarilor "invitate" la ceremonia "Chambers Europe Awards for Excellence". Pana atunci, firmele de avocatura de la noi erau asimilate regiunii Europa de Sud Est, in care intrau mai multe tari din aceasta parte a continentului.

Castigatoare in 2009 a fost desemnata Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen. Un an mai tarziu, Tuca Zbarcea & Asociatii a fost apreciata de ghidul legal international drept firma cu cele mai bune performante în profesie si modul în care gestioneaza relatia cu clientii.

In 2011 a fost randul firmei Musat & Asociatii sa ridice trofeul „Chambers Europe Awards for Excellence”. Un an mai tarziu, dar si in 2013, premiul s-a intors la Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen. In 2014 a fost din nou randul avocatilor de la Tuca Zbarcea & Asociatii sa ridice premiul acordat de ghidul juridic international.
________________________________________
Citeste si
→   NNDKP a castigat Chambers Europe Awards for Excellence pentru Romania

→   Tuca Zbârcea & Asociatii scoops Chambers & Partners’ most prestigious European award of excellence - „Law Firm of the Year”

→   Musat & Asociatii a castigat Premiul pentru Excelenta Chambers Europe

NNDKP, desemnată pentru a doua oară „Firma anului în România” de către Chambers Europe

→ NNDKP, desemnată „Firma anului 2013 în România” de către Chambers Europe

Tuca Zbarcea & Asociatii, desemnată „Firma anului 2014 în România” de către Chambers Europe
________________________________________

Potrivit Chambers Europe, aceste premii reflecta performantele obtinute de firmele de avocatura in domenii de practica cheie. De asemenea, reflecta realizarile notabile din ultimele 12 luni, incluzand standardele inalte in modul de lucru, cresteri impresionante, excelenta in relatia cu clientii.

In februarie 2012, BizLawyer a incheiat un agreement cu Chambers and Partners - recunoscut drept unul din cele mai obiective instrumente de cercetare si masurare a pietei avocaturii la nivel mondial. Propunerea de colaborare a venit din partea biroului din Londra al publicatiei juridice internationale, iar redactia BizLawyer a fost onorata sa incheie un astfel de parteneriat. Desi au existat si alte entitati de pe piata locala care au afirmat de-a lungul timpului ca au incheiat parteneriate cu Chambers sau cu alte publicatii de profil, BizLawyer a publicat de fiecare data, in premiera sau in exclusivitate, ca si acum, informatiile relevante despre piata locala a avocaturii.

Citeste si
BizLawyer va publica noile ranking-uri Chambers Global pentru Romania in aceeasi zi cu directorul international

Chambers & Partners realizeaza un clasament anual al firmelor de avocatura şi al avocatilor folosind o scala de la 1 la 6, în care 1 reprezinta nivelul cel mai ridicat. Calitatile analizate pentru aceste clasificari sunt capacitatea tehnico-juridica, comportamentul profesionist, serviciile oferite clientilor, nivelul de cunoaştere/perceptie a mediului de afaceri, promptitudinea, devotamentul, precum şi alte calitati pe care clientii le apreciaza în mod deosebit. Studiile au stat de asemenea la baza comentariilor editoriale, acestea utilizând citate pentru a sintetiza opinia predominanta a pietei.

Clasificarile şi comentariile editoriale referitoare la avocati sunt independente şi obiective, iar includerea în aceasta sectiune a ghidului se bazeaza exclusiv pe constatarile echipei de cercetare.

Chambers Europe este versiunea europeana a prestigiosului ghid international al caselor de avocatura Chambers & Partners.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 223 / 240
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a Lawyer | Privacy & Data Protection, Technology and Intellectual Property
Wolf Theiss a asistat Glovo în achiziţia de 170 mil. € a 6 companii deţinute de Delivery Hero în Europa Centrală şi de Est. Echipa din București, sub îndrumarea partenerului Ileana Glodeanu, a acționat în calitate de coordonator pentru consultanța multijurisdicțională oferită în toate fazele tranzacției
Un nou standard de guvernanță corporativă intră în vigoare la 17 decembrie 2021 | NNDKP a formalizat un parteneriat cu WhistleB, unul dintre furnizorii importanți de software de gestionare a avertizărilor de integritate
Cum lucrează și ce proiecte i-au ținut ocupați pe avocații DLA Piper Dinu din practica de Concurență, care acoperă 15-20% din activitatea firmei. Echipa locală a participat la efortul rețelei internaționale de a dezvolta Aiscension, un instrument care permite evaluarea expunerii la risc, bazat pe algoritmi de procesare a volumelor mari de informații și dezvoltat pentru a învața în mod continuu, care ajută clienții să detecteze eventuale probleme de concurență în mod preventiv
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Arina – Maria Cătălinoiu, 88 de puncte la examen: Mă îndrept către profesia de avocat, după ce am luat în considerare și carierele de procuror și notar. Am descoperit recent un program de Drept medical care mi-a atras atenția, deoarece implică două domenii care mă interesează și reprezintă o ramură relativ nouă, ce devine din ce în ce mai relevantă
CMS a reprezentat cu succes o companie internațională de petrol și gaze din România într-un litigiu fiscal cu o valoare de mai multe milioane de euro
LegiTeam: Wolf Theiss is looking for a lawyer (3 years of experience) | Corporate M&A or Employment practice
Avocații de concurență de la RTPR au avut agenda plină în ultimul an: valul de tranzacții asistate au adus volume mari de lucru, iar litigiile din această arie au consemnat o premieră și multe victorii. Valentin Berea, partenerul coordonator al practicii: Punctul forte al echipei constă în expertiza complementară a membrilor săi, dublată de o practică îndelungată
Studiu Refinitiv | Cum și-au împărțit firmele de avocatură harta fuziunilor și achizițiilor din zona EMEA în primele luni din 2021. O firmă cu 200 de avocați, pe primul loc în Europa Estică
LegiTeam: MPR | Partners is looking for real estate and employment associates
LegiTeam: ZRVP recrutează 2 avocați definitivi | Departament Litigii
Victorie a echipei de arbitraj formată din avocații RTPR și Allen & Overy, într-un arbitraj LCIA. Tribunalul Arbitral a acordat toate daunele solicitate de clientul Premier Energy
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...