ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

(II) Plutonul avocatilor sub 35 de ani, in care isi pun sperantele firmele Leroy& Asociatii, Maravela& Asociatii, Serban&Asociatii si WOLF THEISS

22 Iunie 2015   |   Stefania Enache

Tinerii vin puternic din spate, anuntandu-si prezenta prin realizarea unor proiecte asemanatoare celor dezvoltate de mentorii lor.

 
 
Garda tanara din avocatura se pregateste intens pentru a putea prelua cu succes stafeta de la actualii parteneri ai marilor firme. BizLawyer va prezinta noile generatii de profesionisti care deja isi fac loc in galeria numelor grele din domeniu.

Liderii care au pus bazele avocaturii de business din Romania au dezvoltat in cadrul societatilor pe care le conduc adevarate scoli in care sunt pregatiti cei care vor prelua curand pozitiile cheie in conducerile marilor firme de profil. Tinerii vin puternic din spate, anuntandu-si prezenta prin realizarea unor proiecte asemanatoare celor dezvoltate de mentorii lor. Desi nu au experienta unor zeci de ani in cariera, ei au reusit ca in timpul parcursului profesional de pana acum sa se evidentieze prin rezultatele obtinute in mandatele incredintate.


Leroy& Asociatii investeste in noile generatii

Firma Leroy & Asociatii investeste mult in noile generatii de profesionisti. In acest caz, galeria avocatilor care promit este formata din trei doamne care reusesc sa se impuna cu succes in domeniul in care activeaza.

Avand o experienta de 12 ani in avocatura de business, Eleonora Udroiu (foto) este unul dintre cei mai buni specialisti in domeniile dreptului concurentei si al reglementarilor sectoriale din Romania.

Eleonora a oferit asistenta juridica  unor grupuri internationale cu privire la aspecte de dreptul concurentei in cele mai dificile si reglementate sectoare de activitate (energie, retail, pharma, auto, drepturile consumatorilor). Cunostintele sale de drept european (acumulate si in perioada in care a lucrat la Bruxelles) ii permit, de asemenea, sa ofere asistenta juridica grupurilor de societati din Romania in legatura cu diverse procedure desfasurate in fata Comisiei Europene. In ultimii ani, Eleonora a dobandit expertiza, recunoscuta pe piata, in sectorul energiei (gaze naturale si electricitate). Cunostintele sale in acest sector, imbinate cu expertiza sa in domeniul dreptului concurentei sunt adesea solicitate de catre societatile de profil. Precizia, capacitatea de reactie precum si disponibilitatea sa sunt calitati extrem de apreciate de clientii cu care colaboreaza.

Cristina Togan (foto) este specializata in drept financiar bancar, ea oferind de-a lungul timpului asistenta juridica in unele dintre cele mai importante finantari realizate in Romania in ultimii 10 ani. De asemenea, Cristina a dobandit expertiza in domeniul tranzactiilor cu instrumente financiare derivate, participand la negocierea si emiterea de opinii juridice in contextul incheierii de contracte tip ISDA Master Agreement, Credit Support Annex sau Global Master Repurchase Agreement si reprezinta in Romania asociatia internationala ISDA (International Swaps and Derivatives Association) in demersurile de adaptare si clarificare a legislatiei romane in materia compensarii bilaterale. Ca urmare a mandatului primit de la ISDA, Cristina lucreaza in prezent la elaborarea Opiniei de Netting pentru Romania. Este vorba cu siguranta de una dintre directiile de dezvoltare majore ale sectorul financiar din Romania pentru urmatorii ani.

Andreea Toma (foto) este un avocat recunoscut pe piata avocaturii de business din Romania, actionand atat pentru banci si institutii financiare internationale cat si pentru diverse grupuri multinationale. Specializata in drept societar, fuziuni si achizitii, precum si in drept financiar bancar si in domeniul proiectelor si al infrastructurii, Andreea a oferit asistenta juridica in cadrul unora dintre cele mai importante tranzactii de pe piata din ultimii 15 ani, precum: prima finantare sindicalizata supusa legii romane, finantarea proiectului Baneasa Shopping City, extinderea Aeroportului International Henri Coanda Bucuresti, achizitionarea de catre Lactalis a producatorului de lactate LaDorna, preluarea de catre Groupama a societatilor de asigurari Asiban si BT Asigurari, preluarea de catre Auchan a retailer-ului Real. De asemenea, Andreea are o experienta unica in derularea proiectelor de infrastructura, oferind in prezent asistenta juridica Consortiului Vinci, Strabag, Aktor in cadrul proiectului de construire si operare a autostrazii Comarnic Brasov.

Cine intra in liga “stelutelor” de la Maravela& Asociatii

Cand a pornit la drum in noul sau proiect, Gelu-Titus Maravela a strans langa el o echipa formata din tineri profesionisti dornici sa incerce experiena de a pune bazele unei afaceri plecand de la zero.

Ioan Roman (foto) este unul dintre avocatii din liga tanara care au venit alaturi de Gelu Maravela. El este un avocat pledant cu o experienta substantiala in domeniul litigiilor si arbitrajelor complexe. Cartea sa de vizita ne arata ca a absolvit cursurile Facultati de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti, sustinand lucrarea de licenta in materia dreptului civil sub indrumarea reputatului profesor Romeo Popescu. Debutul sau in profesie a avut loc in cadrul firmei internationale de avocatura Tonucci & Partners, ulterior, urmand colaborari cu societatile de avocati Sulica Protopopescu Vonica si bpv Grigorescu Stefanica, unde a ocupat pozitia de Senior Associate in cadrul departamentului de litigii.

Ioan a oferit asistenta juridica si reprezentare in mandate civile si comerciale primite de la unele dintre cele mai mari companii private active la nivel international. In concret, avocatul a reprezentat cu succes clientii in litigii privind contracte conexe lucrarilor de infrastructura, dispute in legatura cu proiectele de energie regenerabila, hidroenergie, pretentii derivand din derularea unor raporturi juridice complexe in agricultura si constructii. De asemenea, este implicat cu succes in litigii corelate procedurii insolventei. Totodata, s-a remarcat in materia arbitrajelor comerciale unde a obtinut rezultate profesionale deosebite. In acest sens, punctam finalizarea cu succes a mai multor arbitraje comerciale complexe in domenii precum implementarea de sisteme informatice la nivelul entitatilor aflate in subordinea institutiilor publice centrale, investitiile in energie, dar si o serie de arbitraje avand ca obiect reglarea raporturilor patrimoniale dintre partenerii comerciali implicati constructia unor autostrazi. In anul 2014, Ioan s-a alaturat echipei Maravela & Asociatii ca Senior Associate, calitatile sale deosebite aducandu-i o promovare rapida in pozitia de Managing Associate. In prezent, Ioan este implicat substantial in coordonarea departamentului de litigii, alaturi de Gelu Maravela.

Un alt nume care promite mult in lumea juridica este cel al lui Catalin Oncescu (foto), un tanar avocat specializat in Dreptul penal al afacerilor, precum si in cazuri anchetate de Directia Nationala Anticoruptie (D.N.A.). Dupa o stagiatura desfasurata sub indrumarea unuia dintre cei mai proeminenti avocati si profesori din domeniul dreptului penal, au urmat colaborari in acelasi domeniu cu societati de avocati precum Musat & Asociatii si Zamfirescu, Racoti & Partners. In prezent, Catalin are un rol important in coordonarea dosarelor preluate de Maravela & Asociatii in domeniul White Collar Crime.
De-a lungul carierei, Catalin a oferit asistenta juridica cu privire la infractiuni specifice domeniului, precum: darea / luarea de mita, cumpararea / traficul de influenta, abuzul in serviciu, evaziunea fiscala, spalarea de bani, criminalitatea organizata, obtinerea ilegala / deturnarea de fonduri, delapidarea, inselaciunea etc., in dosare in care prejudiciile reclamate de catre organele de urmarire penala au fost de ordinul zecilor de milioane de euro (spre exemplu, prejudiciul reclamat intr-un singur caz a depasit suma de 350 milioane lei, complexitatea cercetarilor obligand la a fi dispusa disjungerea si formarea a mai multe dosare).
Pasiunea sa pentru acest domeniu este, de altfel, transpusa si in plan universitar, Catalin absolvind cursurile de master in Drept - Stiinte Penale. In prezent este doctorand la disciplina Drept procesual penal, in cadrul Facultatii de Drept – Universitatea din Bucuresti. De asemenea, Catalin a publicat diferite articole si studii extinse in revistele de specialitate, dintre care amintim: „Studiu referitor la istoria si aplicarea principiului prezumtiei de nevinovatie in procesul penal roman” si „Incompatibilitatea judecatorilor privind institutia masurilor preventive” (Revista „Dreptul”), „Sanctiunile ce intervin ca urmare a nerespectarii principiului legalitatii in procesul penal” si „Despre pedeapsa stabilita pentru infractiunea savarsita in timpul liberarii conditionate” (Conferinta Stiintifica Internationala „CKS - Challenges of the Knowledge Society”), „Incoerente, inconsistente si erori in ceea ce priveste aplicarea normelor codului de procedura penala actual” (Revista „Caiete de Drept penal”, Universitatea Babes-Bolyai,  Cluj-Napoca).

Doamnele sunt reprezentate cu succes in liga tanara a firmei Maravela& Asociatii de Mirela Metea (foto), care este avocat definitiv specializat in dreptul afacerilor. Ea isi defasoara cu predilectie activitatea in arii de practica precum dreptul societatilor comerciale, insolventa, litigii si arbitraj.

Ulterior studiilor universitare, Mirela a absolvit Masteratul in Dreptul Afacerilor organizat in cadrul Universitatii de Vest Timisoara. De asemenea, a participat la programul Erasmus Lifelong Learning Programme organizat de Facultatea de Drept din Cadrul Universitatii din Udine, precum si la un seminar de fiscalitate internationala in cadrul programelor postuniversitare ale Universitatii din Viena, Austria, imbogatindu-si astfel substantial cultura juridica cu elemente de drept international si european.
Dupa ce si-a efectuat stagiatura sub indrumarea unui reputat teoretician si profesionist al dreptului comercial, Mirela s-a alaturat echipei Maravela & Asociatii, unde, sub coordonarea partenerului Marius Patrascanu, a asistat o mare varietate de clienti (precum societati de leasing, societati bancare, societati care activeaza in domeniul serviciilor medicale, al constructiilor, al agriculturii si al producerii de materiale de constructii etc.) in proiecte, proceduri de insolventa si litigii cu o valoare cumulata de sute de milioane de euro.
Mirela a dovedit de-a lungul colaborarii cu Maravela & Asociatii cunostinte si aptitudini profesionale solide, precum si o putere de munca si vointa deosebite, derivand din pasiunea sa pentru drept si profesia de avocat.

Serban&Asociatii promoveaza tinerele talente

Cu o experienta de peste 15 ani pe piata avocaturii de business, firma Serban& Asociatii s-a bazat intotdeauna pe tinerele talente pe care le-a promovat constant. Din echipa casei de avocatura fac parte multi tineri care, prin parcursul lor profesional de pana acum, au aratat ca vor avea un cuvant greu de spus in breasla.

Andrada Maria Daia (foto) a absolvit Colegiul National "Sfantul Sava" din Bucuresti, profilul Matematica-Informatica bilingv engleza, iar, in perioada 2006-2010, a urmat cursurile Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti. In anul absolvirii facultatii, Andrada a sustinut  examenul de primire in profesie pentru dobandirea calitatii de avocat stagiar in cadrul Baroului Bucuresti, activand ulterior ca avocat stagiar in cadrul unor firme de avocatura locale. In timpul stagiaturii a urmat un Master in Dreptul Afacerilor, precum si cursurile Institutului National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor. La mijlocul anului 2013, la putin timp dupa dobandirea calitatii de avocat definitiv, Andrada s-a alaturat echipei de Litigii din cadrul Societatii de Avocatura "Serban si Asociatii", in calitate de Associate. Un an mai tarziu, rezultatele in urma evaluarilor si profilul profesional au recomandat-o pentru o avansare in ierarhia firmei de avocatura, la statutul de Senior Associate.
Andrada Daia este specializata in litigii civile, comerciale, de contencios administrativ si fiscal,  incluzand dispute privind raspunderea contractuala, litigii de dreptul muncii si litigii arbitrale. Activitatea Andradei se desfasoara, totodata, in domeniul procedurilor de recuperare a creantelor. Andrada Daia reprezinta clientii in fata instantelor de judecata, redacteaza documentele procedurale  corespunzatoare, ofera consultanta clientilor cu privire la chestiuni privind etapa prealabila a disputei, elaboreaza opinii legale in vederea identificarii solutiei favorabile.

Alexandru Silviu Serban (foto) a urmat cursurile Colegiului National "Matei Basarab" din Bucuresti, specializarea "Stiinte umane si sociale" in perioada 2003-2007. In intervalul 2007-2011, dupa absolvirea cursurilor liceului, Alexandru studiat la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti. Dupa promovarea examenului de licenta, in anul 2011 a sustinut concursul de primire in profesie pentru dobandirea calitatii de avocat stagiar in cadrul Baroului Bucuresti. Dupa promovarea acestui examen si inscrierea in Baroul Bucuresti, Alexandru Serban s-a alaturat echipei din cadrul Societatii de avocati "Serban si Asociatii" unde a profesat ca avocat stagiar in perioada 2011-2013. Pe parcursul stagiaturii, Alexandru a facut parte atat din echipa de litigii civile si comerciale, cat si din echipa de drept penal. In prezent, Alexandru este membru al departamentului de drept penal.
In anul 2013, dupa sustinerea si promovarea examenului de definitivat, Alexandru Serban si-a continuat activitatea profesionala in cadrul "Serban si Asociatii". Din anul 2014, Alexandru a dobandit calitatea de Senior Associate in cadrul Departamentului de Drept Penal al acestei societati. Pe parcursul desfasurarii activitatii in cadrul acestui departament, Alexandru Serban a asigurat asistenta juridica si reprezentarea clientilor atat in faza de urmarire penala si in fata judecatii, incluzand si caile de atac ordinare si extraordinare si a redactat si sustinut diverse acte procedurale specific domeniului dreptului penal.

Radu Adrian Serban (foto) a absolvit cursurile Colegiului National "Matei Basarab" din Bucuresti, specializarea "Stiinte umane si sociale", in anul 2007.In perioada 2007-2011 a urmat cursurile Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti.In anul 2011 a sustinut examenul de admitere in profesie pentru dobandirea calitatii de avocat stagiar in cadrul Baroului Bucuresti. Dupa promovarea acestui concurs, Radu Serban s-a alaturat echipei din cadrul Societatii de avocati "Serban si asociatii",  unde a profesat ca avocat stagiar in perioada 2011-2013, in cadrul departamentului de Drept penal.In perioada stagiaturii, Radu Serban a urmat cursurile Institutului National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor. In anul 2013, dupa sustinerea examenului de definitivare in profesie si dobandirea calitatii de avocat definitiv, Radu Serban si-a continuat activitatea profesionala in cadrul aceleiasi societati de avocatura unde a activat si ca avocat stagiar. Din anul 2014 este Senior Associate in cadrul Departamentului de Drept Penal.In cadrul acestui departament, Radu Serban asigura asistenta juridica si reprezentarea in fata organelor de cercetare penala, in fata instantelor de fond si in caile de atac ordinare si extraordinare, redactarea plangerilor penale si alte acte procedurale specifice procesului penal, precum si asistenta juridica si reprezentare in cadrul procedurilor privind masurile preventive si masurile asiguratorii din cadrul procesului penal. Radu Serban este un practicant tenace, deschis spre tot ce este nou, pasionat de stiinta dreptului dobandita in primul rand din familie, interesat de studierea fenomenului juridic.

“Lupii tineri” de la WOLF THEISS

Tinerii profesionisti au fost mereu acceptati de firma WOLF THEISS, care a mizat pe talentul lor pentru a-si dezvolta activitatea. “Lupii tineri” s-au impus cu ajutorul seniorilor.

Radu Simion (foto) este unul dintre avocatii care promit foarte mult. La doar 34 de ani el este Senior Associate in cadrul WOLF THEISS, pozitie in care a fost promovat in 2013.El detine un rol deosebit de important in coordonarea tranzactiilor din cadrul Departamentului Proiecte, mai ales in cazul tranzactiilor din domeniul energiei. De asemenea, s-a implicat activ in dezvoltarea profesionala a echipei si managementul calitatii.
In CV-ul sau profesional sunt trecute foarte multe proiecte mari. Radu Simion a fost consultant juridic al bancilor Intesa SanPaolo Romania si CR Firenze Romania in procesul de fuziune, aceasta fiind prima fuziune in domeniul bancar din Romania dupa colapsul Lehman Brothers; consultant juridic al companiei multinationale DSM Nutritional Products AG in stabilirea unei prezente pe piata romaneasca prin achizitia activitatii de productie de pre-amestecuri pentru hrana animalelor detinuta de Fatrom – Aditivi Furajeri S.R.L., inclusiv obtinerea aprobarii din partea Consiliului Concurentei; consultant juridic al companiei Agrium Inc. in achizitionarea Agroport S.A filiala din Romania a distribuitorului italian de ingrasaminte Cereal Toscana S.A.. Agrium Inc. este unul dintre principalii producatori si distribuitori mondiali de nutrienti agricoli si produse industriale, singura societate cotata la bursa care acopera intreaga gama de produse destinate agriculturii); consultant juridic al actionarilor fondatori ai Dumagas Transport S.A., una dintre cele mai importante companii din domeniul transportului rutier, in legatura cu vanzarea unei participatii semnificative catre fondul de investitii Bancroft; consultant juridic Deutsche Bahn AG cu privire la preluarea prin intermediul filialei sale Schenker AG a Romtrans SA (cea mai importanta casa de expeditie si transport international din Romania), prin intermediul unei oferte private de cumparare adresata unui numar de peste 2.000 de actionari persoane fizice ai Romtrans S.A.

Un alt avocat  cu rezultate exceptionale este Alexandru Campean, 32 ani (foto). El a fost promovat ca Senior Associate in anul 2014, avand un rol important in dezvoltarea ariei clientilor din industria IT. Alexandru are abilitati de business developer.
Alexandru Campean s-a alaturat echipei de corporate a biroului Wolf Theiss Bucuresti din anul 2007. Activitatea sa s-a concentrat in principal in domeniul dreptului societatilor comerciale/ al fuziunilor si achizitiilor. Tanarul avocat acorda consultanta companiilor din Romania si din strainatate in legatura cu extinderea operatiunilor din tara noastra, pe diverse aspecte de guvernanta corporatista si tranzactii din domeniul fuziunilor si achizitiilor. De asemenea, Alexandru are o experienta solida in redactarea si negocierea contractelor comerciale precum si in tratarea aspectelor care implica diferite autoritati publice. In cadrul experientei sale in domeniul dreptului societatilor comerciale/al fuziunilor si achizitiilor, Alexandru Campean este avocatul care a coordonat cu succes fuziunea dintre Intesa SanPaolo Romania si CR Firenze Romania, doua banci romanesti controlate de Intesa SanPaolo SpA din Romania, acordand consultanta in legatura cu toate aspectele relevante din domeniul dreptului societatilor comerciale si asistenta in instanta. Fuziunea este prima in sectorul bancar care a avut loc dupa prabusirea Lehman Brothers.De asemenea, a facut parte din echipa care a acordat consultanta urmatoarelor companii: DSM Nutritional Products AG la achizitionarea activitatii de productie de preamestecuri pentru hrana animalelor detinuta de Fatrom – Aditivi Furajeri SRL; Agrium Inc., un important producator si distribuitor international de nutrienti agricoli si produse industriali la achizitionarea Agroport S.A; Deutsche Bahn AG la achizitionarea de catre filiala acesteia Schenker AG a unei participatii in cadrul Romtrans SA (cel mai mare furnizor international de servicii de transport si expeditie din Romania) in cadrul unei oferte private adresate actionarilor Romtrans persoane fizice; un important operator international de comert cu amanuntul in domeniul mobilei si al accesoriilor pentru casa in legatura cu achizitionarea magazinului, a drepturilor de proprietate, a operatiunilor si a drepturilor de franciza exclusiva ale francizatului roman al unui francizor international si in legatura cu etapele procesului de restructurare dupa incheierea tranzactie; ButanGas Romania S.A., societatea romana afiliata unui lider pe piata distributiei de gaz petrolier lichefiat cu privire la achizitionarea de la mai multi vanzatori a participatiei majoritare detinute in cadrul unei entitati cu destinatie speciala (SPV) care dezvolta doua proiecte de parcuri eoliene de 25 MW si 5 MW in Dobrogea; un investitor austriac in legatura cu intentia de preluare a doua proiecte eoliene din Romania de la un important grup energetic european; o companie energetica mare din Europa la efectuarea unei investigatii de due diligence pentru un proiect de parc eolian de 208 MW din Dobrogea, Romania; si o companie internationala de petrol si gaze asupra cadrului de reglementare din Romania in legatura cu achizitionarea drepturilor de explorare si exploatare a unor zacaminte de petrol si gaze.

Nici doamnele nu se lasa, Claudia Chiper, 33 ani, (foto) fiind unul dintre avocatii WOLF THEISS care promit foarte mult. Ea a fost promovata ca Senior Associate din anul 2012. De asemenea, coordoneaza Departamentul de Banking & Finance incepand cu anul 2014. Este activa in dezvoltarea portofoliului de clienti din domeniul bancar, detine expertiza in dreptul concurentei , fiind un excelent coordonator de echipa cu abilitati tehnice de exceptie.  Claudia Chiper a fost consultant juridic al bancilor UniCredit S.p.A., Cassa di Risparmio del Friuli - Venezia Giulia S.p.A. si UniCredit Tiriac Bank S.A. in legatura cu finantarea constructiei si punerii in functiune a primei centrale electrice pe baza de biomasa, ce va fi realizata de General Energetic S.A. in Judetul Piatra Neamt, Romania; consultant juridic al unuia dintre cei mai mari producatori mondiali de turbine eoliene in legatura cu finantarea unui parc eolian in Romania; consultant juridic al societatii International Finance Corporation (IFC) in legatura cu acordarea unui imprumut in valoare de 11.000.000 USD unei institutii financiare nebancare; consultant juridic al societatii Digital Cable Systems S.A. in legatura cu un imprumut in valoare de 15.000.000 euro primit de la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare; consultant juridic al unei importante institutii de credit din Bulgaria in legatura cu cesionarea si restructurarea unei datorii de 22.000.000 euro ale unuia dintre cei mai mari retaileri de pe piata romaneasca.

 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 9 / 13
 

Ascunde Reclama
 
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam | MUȘAT & ASOCIAȚII recrutează avocați stagiari
LegiTeam | ZRVP recrutează avocat definitiv (Departamentul Consultanță)
LegiTeam | Bondoc & Asociații is expanding its team
Perspectiva Fuziunilor & Achizițiilor în 2023, raport CMS & Mergermarket | Mediul de afaceri este optimist, în ciuda condițiilor dificile ale pieței. Horea Popescu, Coordonatorul practicii la nivel CEE: Activitatea în regiunea noastră a avut o creștere constantă de aproximativ 10%. CMS continuă să dețină o poziție privilegiată în regiune
LegiTeam | CMS CAMERON MCKENNA NABARRO OLSWANG LLP SCP is looking for junior lawyers
SIMION & BACIU câștigă premiul ‘Firma anului în domeniul mărcilor în România’ la gala Global IP Awards 2022. Ana-Maria Baciu, Managing Partner: Avocații și consilierii în proprietate intelectuală din cadrul firmei se remarcă printr-o combinație echilibrată de precizie profesională, un serviciu client personalizat și un mod de gândire care ia în considerare întreg contextul de business al clientului. Abilitățile și dedicarea echipei au făcut posibilă obținerea acestei distincții
Avocații din practica de Dispute Resolution & Litigation de la Mitel & Asociații lucrează cu motoarele turate | Magda Dima (Partener), coordonatoarea departamentului: „Tabloul litigiilor” arată promițător ca volum, complexitate și tonus al echipei. Firma a obținut rezultate remarcabile, anul acesta, în spețe sofisticate
Dr. Cosmin Vasile (Managing Partner ZRVP) va susține un curs de arbitraj la INPPA | “Probleme practice în legătură cu existența și efectele convenției arbitrale”
RTPR a asistat BERD în finanțarea de 25 mil. EUR acordată Băncii Transilvania
Țuca Zbârcea & Asociații acoperă toată paleta de servicii pe care le presupune soluționarea diferendelor, de la litigii civile sau comerciale, arbitraje, dosare de insolvență, până la dosare penale. De vorbă cu partenerul Robert Roșu despre munca avocaților, mandatele complexe și tendința de creștere pentru anul în curs. Câteva cifre cheie, care dau dimensinea activității: Departamentul are aproape 60 de avocați, gestionează peste 4.500 de dosare aflate în derulare și a contribuit cu cca 45% la cifra de afaceri a firmei în 2021
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Secretarul Arbitral (Powered by ZRVP)
LegiTeam: Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL is recruiting senior associates - Legal consultancy practice | M&A | Competition
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...