ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Concedierea: unealta a angajatorului sau bomba cu ceas? Cristina Randjak (bpv GS) raspunde acestei intrebari la HR Business Forum

19 Septembrie 2013   |   BizLawyer

Cristina Randjak are peste sapte ani de experienta ca avocat, acordand consultanta cu privire la aspecte legate de dreptul muncii, drept fiscal, achizitii publice, drept european si dreptul proprietatii intelectuale.

 
 
Echipa bpv GRIGORESCU STEFANICA (bpv GS) este partenerul HR Business Forum la editia din acest an, care va avea loc in data de 24 si 25 septembrie. HR Business Forum, un eveniment dedicat industriei de resurse umane va aduna specialisti din toate domeniile pentru a dezbate teme de actualitate in ceea ce priveste politicile de resurse umane si directiile de inovatie si dezvoltare ale domeniului.

Cristina Randjak, Managing Associate in cadrul societatii bpv GRIGORESCU STEFANICA, aduce in discutie o preocupare mereu actuala a oricarui angajator si responsabil de resurse umane, pe care o va analiza din perspectiva juridica si a implicatiilor directe pe care aceasta le poate avea asupra companiei: „Concedierea – unealta a angajatorului sau bomba cu ceas?“.


Cristina Randjak are peste sapte ani de experienta ca avocat, acordand consultanta cu privire la aspecte legate de dreptul muncii, drept fiscal, achizitii publice, drept european si dreptul proprietatii intelectuale.

Mare parte din activitatea sa se concentreaza pe toate aspectele legate de relatiile de munca, tranzactii de externalizare si tranzactii de dreptul muncii. De asemenea, Cristina este un avocat cu experienta in drept fiscal, acordand consultanta cu privire la aspecte legate de legislatia fiscala si a asigurarilor sociale precum si cu privire la aspectele fiscale legate de tranzactii. Cristina are experienta in consultanta acordata in legatura cu o gama larga de sectoare de industrie, inclusiv sectorul energetic, retail, industria auto, telecomunicatii, industria farmaceutica si a serviciilor medicale.

In ultimii trei ani, Cristina a fost implicata in mod activ in propunerea si negocierea unor modificari a legislatiei muncii, in special a Codului Muncii si a legii dialogului social, actionand in cadrul Camerei de Comert Romano-Americane (Amcham). In 2012, Cristina a co-prezidat Comisia de Dreptul Muncii si Educatie si cea de Achizitii Publice si Fonduri Structurale ale Camerei de Comert Romano-Americane.

Cristina este autoarea a numeroase articole pe teme variate de dreptul muncii, drept fiscal si achizitii publice.

bpv GRIGORESCU ŞTEFĂNICĂ este o societate de avocaţi independentă, cu o ofertă completă de servicii pentru proiecte şi litigii complexe şi cu o combinaţie unică de expertiză în consultanţă juridică şi fiscală în domenii cheie (infrastructură, energie, agricultură, pharma, tehnologie & media, utilităţi & mediu).

Înființată în anul 2006, firma este membră fondatoare a bpv LEGAL, o alianţă europeană de societăţi de avocatură independente, care oferă servicii de consultanţă juridică transfrontalieră clienţilor din Europa de Centrală şi de Est, cu peste 130 de avocați în Bratislava, Bruxelles, Bucureşti, Budapesta, Praga şi Viena.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 3610 / 6149
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Țuca Zbârcea & Asociații, alături de UNTOLD Universe în tranzacția cu Mozaik Investments
Filip & Company a asistat Mozaik Investments în achiziția unui pachet minoritar de acţiuni în cadrul UNTOLD Universe
D&B David și Baias, prin Sorin David, Partener Coordonator, a asistat fondul de investiții Broadhurst în vânzarea VelPitar către grupul Bimbo
Relocarea unui business în Dubai, proiect explicat de Casiana Dușa, avocat senior specializat în consultanţă de business în România și Orientul Mijlociu, certificată în drept islamic, și Olga Petz, managerul companiei Casa Concrete, care a pus Emiratele Arabe Unite pe harta expansiunii. Cum arată planul de intrare pe o piață nouă, care sunt elementele cheie și cum te poate ajuta consultantul bine ales
CMS își mărește echipa din București prin cooptarea a trei avocați. Horea Popescu, Managing Partner: Echipa CMS din București a avut o activitate intensă în 2022, iar anul 2023 se anunță a fi la fel de puternic
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat definitiv | Consultanță
CMS, alături de Alpha Bank în proiectul finanţării de cca. 70 mil. €, acordată eMAG. Ana Radnev (Partener CMS), evidențiată pentru soluțiile multi-jurisdicționale oferite
Avocații ZRVP obțin o nouă victorie pentru Agenția Națională pentru Resurse Minerale într-un arbitraj internațional ICC Paris | Tribunalul arbitral a admis pretenții de 10,1 mil. USD, plus dobânzi. Cosmin Vasile (Managing Partner) și Cosmin Cojocaru (Partner), în prima linie
Firma maghiară BLS-CEE își marchează prezența în România prin cooptarea unei echipe de avocați din București. Iulia Berea, noul partener local: ”Am construit în timp o expertiză comună, care să ne permită asistarea transnațională a clienților. Ne dorim ca, alături de colegii de la BLS, să avem o creștere organică a portofoliului comun de clienți în următorii ani”
Glodeanu Partners, boutique de avocatură cu focus specific pe proiecte de energie regenerabilă, a fost implicată în peste 20 de astfel de tranzacții în 2022. De vorbă cu partenerii firmei despre echipă, proiecte, ”clienți cheie”
LegiTeam | GNP Guia Naghi & Partners is recruiting Lawyers, 3-5 years’ experience (Competition, Litigation and Employment)
Reff & Asociații | Deloitte Legal a obținut la ÎCCJ o soluție de referință care confirmă că dobânzile aferente unui ajutor de stat returnat către bugetul național intră în sfera de aplicare a amnistiei fiscale
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...