ZRP Schoenherr
Tuca Zbarcea & Asociatii

Cosmina Simion și Ana-Maria Baciu, printre liderii serviciilor juridice din industria jocurilor de noroc. Niciun alt avocat român printre cele 115 nume evidențiate de Who’s Who Legal

10 Noiembrie 2021   |   Maria Teodoru

Who’s Who Legal nu listează firme de avocatură, ci doar avocați individuali. Practicienii listați au primit cele mai multe nominalizări în cercetarea efectuată de ghidul juridic.

 
 
Ana-Maria Baciu și Cosmina Simion, fondatoarele firmei Simion & Baciu, au fost evidențiate de Who’s Who Legal în ghidul WWL: Sports & Gaming 2021, pentru consultanța acordată în domeniul jocurilor de noroc, anunță platforma LadyLawyer. Ele apar în topul celor mai importanți 115 avocați de pe piața internațională, activi în acest domeniu. Profesioniștii listați aici au fost recomandați de colegi și clienți deopotrivă pentru consultanța de specialitate acordată persoanelor fizice, corporațiilor și asociațiilor din această industrie.

Who’s Who Legal nu listează firme de avocatură, ci doar avocați individuali. Practicienii listați au primit cele mai multe nominalizări în cercetarea efectuată de ghidul juridic.


Potrivit echipei de cercetare de la WWL, Ana-Maria Baciu partener fondator al firmei de avocatură Simion & Baciu este un avocat „remarcabil”, recunoscut și apreciat pentru „cunoștințele și experiența de neegalat” în industria jocurilor de noroc. Cosmina Simion, partener fondator, este „o expertă în reglementarea jocurilor de noroc din România” și este descrisă drept „proactivă, profesionistă, o plăcere să lucrezi cu ea”.

Printre profesioniștii evidențiați anul acesta de WWL în practica de Gaming sunt avocați ai unor firme precum CMS, Greenberg Traurig, Mishcon de Reya, Bird & Bird, Pinsent Masons, Harris Hagan, Herzog Fox & Neeman, Fox Rothschild sau Brownstein Hyatt Farber Schreck.

Ne bucurăm să vedem că intrăm tot mai mult în atenția directoarelor juridice. Înseamnă că ceea ce facem e bine. Sperăm să fim sănătoși cu toții și să facem lucruri bune și frumoase în continuare, care să aducă progres tuturor atât financiar, cât și uman – clienților, membrilor echipei, firmei.  Ne bucură, de asemenea, alăturarea lângă lideri ai serviciilor juridice în industria jocurilor de noroc din lumea întreagă, avocați pe care îi întâlnim la evenimente, workshop-uri și conferințe, avocați care îi consiliază pe clienții noștri când avem nevoie de sprijin în alte jurisdicții și care, la rândul lor, se bazează pe noi când clienții lor au nevoie de sprijin în România. În câteva cuvinte: mulțumim Who’s Who Legal, mulțumim clienților pentru feedback-ul lor și descrierile frumoase privind interacțiunea cu noi, care ne onorează”, a declarat Cosmina Simion, apelată de BizLawyer.

Simion & Baciu
, firmă înființată în urmă cu doi ani, are azi reputația puternică de lider de piață în domeniile IP, TMT și jocuri de noroc, precum și protecția consumatorului. În mod firesc, firmei îi sunt încredințate în mod tradițional mandate importante cu o componentă puternică în aceste domenii, au precizat fondatoarele firmei, într-un interviu acordat publicației noastre la împlinirea a doi ani de activitate.

”Serviciile pe care le oferim sunt la același nivel la care erau prestate și înainte de crearea noii firme, și, îndrăznim să spunem, fără falsă modestie, ca regulă, de o calitate superioară serviciilor similare oferite de majoritatea firmelor full-service. Echipa de avocați și consultanți este formată, într-o proporție covârșitoare, din profesioniști care au făcut parte din echipele firmelor full-service”, au precizat partenerele firmei în discuția cu redactorii BizLawyer, purtată în vară.

În domeniul jocurilor de noroc, Simion & Baciu colaborează des cu firme de avocatură full services internaționale, ca Bird & Bird (prin diferite birouri din Europa), sau specializate: Wiggin (UK), WH Partners (Malta), HFN (Israel), Loyra Abogados (Spania).

Who’s Who Legal identifică cei mai buni profesioniști în mai multe domenii ale dreptului afacerilor. Publicația evidențiază peste 24.000 de avocați de top din peste 150 de jurisdicții.

Ghidul juridic face parte din familia directoarelor editate de Law Business Research, alături de Global Arbitration Review, Latin Lawyer, Getting The Deal Through sau Global Competition Review. În pagina de internet, publisherul menționează că accesul în aceste publicații nu poate fi cumpărat, doar profesioniștii care îndeplinesc criteriile cercetării internaționale fiind listați.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 19 / 5804
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
POPESCU & ASOCIAȚII obține în instanță o soluție fără precedent pentru Consiliul Local Sinaia
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Locul arbitrajului și organizarea audierilor (Powered by ZRVP)
LegiTeam: GNP Guia Naghi și Asociații recrutează tineri avocați | Pharma & Life Sciences, Litigii
Obiectivele Teleperformance în zona ESG sunt în continuă dezvoltare, firma angajându-se să preia un rol de lider în responsabilitatea socială corporativă. De vorbă cu Laura Rudnyanszky, Chief Legal and Compliance Officer pentru România, despre certificarea Verego SRS primită pentru al cincilea an consecutiv și principiile cheie care stau la baza activității companiei
Avocații PNSA au asigurat asistența legală a tranzacției prin care celebrul alpinist David Neacșu a vândut compania GD Escapade. Alexandru Medelean (Wise Way Advisors), consultant principal al tranzacției
Avocații firmei Țuca Zbârcea & Asociații spun că a crescut gradul de specializare și sofisticare a mandatelor privind GDPR, în special din perspectiva complexității aspectelor implicate, dar și prin prisma aportului de know-how și inovare cerute pentru rezolvarea lor. Echipă dedicată exclusiv proiectelor de acest tip și portofoliu de clienți ce include primii cinci jucători din aproape toate industriile cu expunere semnificativă în zona GDPR
Avocații KPMG Legal spun că există apetit pentru pentru finanțări de anvergură. Creditele locale mari tind să nu depășească 200 mil. €, în timp ce sindicalizările din străinătate pot sări pragul de 500 mil. €. O discuție cu membrii unei echipe de elită, despre inițierea unui „sindicat bancar”, criteriile importante în acordarea unei finanțări, proiecte care primesc mai ușor finanțare și alte detalii puțin știute ale împrumuturilor sindicalizate
TAX + LEGAL VIDEOCONFERENCE: DISPUTELE FISCALE – DIRECȚII ȘI EVOLUȚIE, conferință organizată de TZA, pe 8 decembrie
Dispute-Resolution.Center | Statul român a plătit avocaților facturi de peste 21 mil. lei în ultimii doi ani, în arbitrajul ICSID cerut de Nova Group Investments, firmă controlată de familia Adamescu. Audierile s-au încheiat și se așteaptă hotărârea Tribunalului arbitral în dosarul cu pretenții ale reclamantei de 345 mil. E
Avocații GNP | Guia Naghi & Partners explică efectul aplicării prevederilor legislative nou introduse în domeniul achizițiilor publice. Recomandările echipei care gestionează proiectele multor clienți cu un profil proeminent în economia locală
„The Lawyer European Awards 2021”: 6 firme cu activitate în România concurează pentru titlu la secțiunea ”Law Firm of the Year: South Eastern Europe” | ZRVP, Popescu & Asociații și TZA, pe lista scurtă a premianților. Alina Popescu (MPR Partners) concurează la titlul - „European managing partner of the year”
Problematica ESG este inclusă în strategiile legate de risc și reziliență ale Farmexim și Help Net, iar oficialii companiilor spun că vor face tot ce este necesar pentru a continua proiectele într-un mod sigur și sustenabil. Mihaela Scărlătescu, Head of Legal and Compliance Director: Ducem businessul la nivelul următor de profesionalism şi responsabilitate
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...