ZRP Schoenherr
Tuca Zbarcea & Asociatii

Promovare în prima linie la TSAA Attorneys at Law. Alexandra Radu intră în rândul partenerilor

27 Decembrie 2015   |   BizLawyer

Alexandra s-a alăturat echipei TSAA în luna septembrie a acestui an în calitate de Managing Associate și co-coordonator al departamentului de Corporate și M&A, alături de Silviu Stratulat.

 
 
TSAA Attorneys at Law, unul dintre jucătorii tineri și dinamici din avocatura de business locală, a promovat-o în rândul partenerilor pe Alexandra Radu, avocat experimentat ce oferă de peste zece ani consultanță juridică în proiecte de anvergură, complexe și inovative.

Coordonatorul firmei, avocatul Silviu Stratulat, spune că apartenența la valorile firmei, devotamentul, viziunea și profesionalismul probate în numeroase ocazii au fost definitorii în luarea deciziei de promovare. El a arătat că va continua să susțină ascensiunea profesională a avocaților cu o foarte foarte bună calitate umană și profesională.

Recunoașterea unor merite incontestabile în gestionarea proiectelor dificile, a calității serviciilor prestate clienților și seriozității dovedite este o prioritate pentru noi. Investim în oameni și vom continua să promovăm avocați care își vor demonstra eficiența în cadrul echipelor din care fac parte”, a explicat pentru BizLawyer Silviu Stratulat.


Alexandra Radu s-a alăturat echipei TSAA în luna septembrie a acestui an în calitate de Managing Associate și co-coordonator al departamentului de Corporate și M&A, alături de Silviu Stratulat. Printre proiectele coordonate de Alexandra de când s-a alăturat TSAA se numără asistarea unei companii internaționale de servicii de fitness și sănătate, unul dintre jucătorii-cheie de pe piața românească, în legătură cu o potențială achiziție importantă, precum și cu privire la restructurarea grupului constand in fuziunea a două centre de fitness cu compania-mamă;  asistarea unuia dintre concurentii importanti de pe piața de servicii de internet, televiziune și comunicații cu privire la potențiala achizitie in vederea integrarii pe verticala a afacerii acestuia; asistarea unui furnizor global de soluții de software, IT și procesare de plăți, într-o potențiala achiziție a unui grup important de companii din România.

Alexandra are peste zece ani de experiență tranzacțională în calitate de avocat specializat pe fuziuni și achiziții, precum și pe chestiuni de drept societar, comercial și dreptul concurenței. Ea a asistat o multitudine de clienți naționali și internaționali cu privire la tranzacții complexe de fuziuni și achiziții implicând mai multe jurisdicții, exituri de pe piața din România, precum și cu privire la aspecte sensibile de tranzacționare și de reglementare.

Alexandra a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București în 2005, a finalizat cu succes masteratul în Dreptul Afacerilor, tot în cadrul Universității București, un an mai târziu și este membră a Baroului București din anul 2006.

Înainte de a se alătura TSAA, Alexandra a deținut poziția de Senior Associate în cadrul biroului din București al CMS Cameron McKenna, una dintre cele mai mari firme internationale de avocatură prezente în România.

TSAA, jucător tânăr și dinamic în avocatura de business locală, a ajuns în mai puțin de trei ani la efective de circa 30 de avocați, dimensiune de talie medie în avocatura de business românească, cu oameni aduși de la unii dintre cei mai puternici jucători din piață.

La nivel internațional firma colaborează cu Christopher Jackson, avocat britanic cu peste 40 de ani experiență în fime precum Fieldfisher sau actuala Reed Smith. Acesta joacă rol de consultant pentru TSAA, cu atribuții preponderent în business development.

Nu cu mult timp în urmă, BizLawyer îl intervieva la București pe Haibin Xue, partener al gigantului chinez Zhong Lun, venit în România la invitația TSAA pentru a căuta oportunități de business development.

Citeste si
EXCLUSIV BizLawyer - Avangarda unei firme chinezești cu 1.000 de avocați: ”Am venit la București pentru a dezvolta business-ul”

Pe aceste criterii și multe altele, TSAA se încadrează în categoria acelor jucători lansați în ultimii ani care definesc a treia generație de firme, după generația Nestor/Mușat și generația Țuca.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 2135 / 5703
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
NNDKP a finalizat cu succes un litigiu arbitral complex privind pretenții în valoare de aproximativ 22 milioane lei
Electrica a achiziţionat un portofoliu de 207 MW de energie regenerabilă de la Monsson. Ţuca, Zbârcea & Asociaţii și Berechet Rusu Hiriţ, în tranzacție
Cum arată, la jumătatea anului, tabloul proiectelor din practica de Dispute Resolution a firmei Popescu & Asociații, despre care Legal 500 EMEA spune că este una dintre cele mai bune din România. Pentru că numărul clienților noi a crescut, iar solicitările sunt din ce în ce mai diversificate și complexe, firma a cooptat nouă avocați litiganți și continuă recrutările
Cassa Digital Software atrage investitori și securizează o finanțare importantă prin intermediul SeedBlink. Fondatorii Cassa: Dragoș Iamandoiu și Corina Roman (KPMG Legal - Toncescu și Asociații SPARL) au fost avocații noștri de încredere de la început și sperăm să îi avem alături și în următoarele runde de finanțare
Les jeux sont faits! După două achiziții majore, în industria de jocurilor de noroc sunt așteptate alte tranzacții. Horea Popescu, Managing Partner CMS România și Coordonator al practicii Corporate M&A din ECE: Credem că în următoarea perioadă vom asista la mișcări strategice interesante, atât din partea marilor jucători de profil, cât și al marilor fonduri de investiții interesate de diversificarea portofoliilor lor
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Oana Alexandra Chivu, a cincea admisă în 2020: Mă îndrept spre magistratură, gândindu-mă deopotrivă la profesia de judecător și la cea de procuror. Avocatura are ceva aparte, îmbină mai mult viața socială cu cea profesională
LegiTeam: Simion & Baciu is looking for an associate lawyer
Bondoc & Asociații asistă Cargus în achiziția unui pachet majoritar în QeOPS. Echipa, coordonată de partenerul Cosmin Stavaru, cu suportul avocaților Lucian Bondoc și Daniela Gladunea
Alianță strategică | JURIDICE.ro și BizLawyer.ro colaborează pentru a ridica standardele comunității
Poliana Gogu-Naum și Roxana Ionescu, RTPR Counsels, desemnate și anul acesta Rising Stars
13 români intră în liga celor mai apreciați specialiști, la nivel global, în domeniul mărcilor. Cine apare în WTR Global Leaders 2021
Anul 2021 a adus un număr mai mare de mandate firmei MPR Partners, în practica de Dispute Resolution. De vorba cu Gelu Maravela (Founding Partner) despre profilul și complexitatea acestora, dar și despre avantajele competitive ale firmei
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...