ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Reff & Asociații își mărește echipa de litigii prin cooptarea unui avocat de la D&B David si Baias

16 Februarie 2015   |   BizLawyer

Prin cooptarea Andreei în echipă, Reff & Asociații ajunge la 48 de avocați, lucru care plasează societatea în rândul celor mai solide firme de avocatură de pe piață.

 
 
Pe o piață în care numărul litigiilor este în creștere, pe fondul climatului de business al ultimilor ani marcat de declinul investițiilor, Reff & Asociații, societatea de avocați membră a rețelei Deloitte Legal, își consolidează echipa prin cooptarea unui nou Partener Asociat. Andreea Artenie, avocat de elită în domeniul dreptului procedural fiscal și administrativ, va coordona echipa de litigii a Reff & Asociații.

“Andreea se alătură echipei noastre într-un moment în care practica de litigii a biroului se extinde și în care ne concentrăm cu precădere asupra dezvoltării ariei de litigii administrative și fiscale, urmărind să oferim clienților noștri sprijinul unui partener experimentat și puternic în relația cu autoritățile”, a spus  Alexandru Reff, Partener Reff & Asociații.


“Practica noastră se află într-o continuă expansiune, ca răspuns la problemele pe care clienții noștri le întâmpină. În prezent, suntem implicați în numeroase litigii in materie administrativă, fiscală, precum și în materia concurenței, litigii în care asistăm clienți din diverse industrii, de la industria farmaceutică și cea a serviciilor financiare, la sectorul imobiliar. Litigiile comerciale reprezintă de asemenea o componentă de bază a practicii noastre în continuă creștere, aceasta în contextul în care, în ultimii patru ani, Reff & Asociații a acordat asistență clienților în tranzacții cu o valoare totală de aproximativ un miliard de euro. În acest context, Andreea reprezintă o achiziție importantă pentru echipa noastră și sunt convins că experiența sa bogată va aduce numeroase beneficii clienților și va contribui la completarea portofoliului actual de servicii”.

Prin cooptarea Andreei în echipă, Reff & Asociații ajunge la 48 de avocați, lucru care plasează societatea în rândul celor mai solide firme de avocatură de pe piață.

Andreea are o experiență de aproximativ 13 ani în practica administrativă și fiscală, coordonând un număr important de litigii administrative împotriva autorităților naționale, în special litigii fiscale împotriva autorității fiscale. Rata ridicată de succes o recomandă pe Andreea ca fiind unul dintre specialiștii recunoscuți în domeniul dreptului procedural fiscal.

Înainte de a se alătura Reff & Asociații, Andreea a adus o contribuție importantă în dezvoltarea practicii de litigii fiscale și în materia concurenței în cadrul D&B David si Baias, societatea de avocatura afiliata PwC Romania, unde a coordonat cu succes litigii demarate împotriva Consiliului Concurenței.

Echipa de litigii a Reff & Asociații este formată din avocați specializați, care asistă clienți în procese la toate nivelele de instanță din țară, precum și în fața Curții de arbitraj, atât la nivel național cât și internațional.

Firma este recunoscută de publicații internaționale de prestigiu ca Legal500, Chambers and Partners și IFLR 1000.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 2924 / 6148
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
CMS își mărește echipa din București prin cooptarea a trei avocați. Horea Popescu, Managing Partner: Echipa CMS din București a avut o activitate intensă în 2022, iar anul 2023 se anunță a fi la fel de puternic
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat definitiv | Consultanță
CMS, alături de Alpha Bank în proiectul finanţării de cca. 70 mil. €, acordată eMAG. Ana Radnev (Partener CMS), evidențiată pentru soluțiile multi-jurisdicționale oferite
Avocații ZRVP obțin o nouă victorie pentru Agenția Națională pentru Resurse Minerale într-un arbitraj internațional ICC Paris | Tribunalul arbitral a admis pretenții de 10,1 mil. USD, plus dobânzi. Cosmin Vasile (Managing Partner) și Cosmin Cojocaru (Partner), în prima linie
Firma maghiară BLS-CEE își marchează prezența în România prin cooptarea unei echipe de avocați din București. Iulia Berea, noul partener local: ”Am construit în timp o expertiză comună, care să ne permită asistarea transnațională a clienților. Ne dorim ca, alături de colegii de la BLS, să avem o creștere organică a portofoliului comun de clienți în următorii ani”
Glodeanu Partners, boutique de avocatură cu focus specific pe proiecte de energie regenerabilă, a fost implicată în peste 20 de astfel de tranzacții în 2022. De vorbă cu partenerii firmei despre echipă, proiecte, ”clienți cheie”
BRD a acordat o finanţare de 24,32 mil. € pentru dezvoltarea a două clădiri rezidenţiale verzi. Wolf Theiss și Kinstellar, în proiect
LegiTeam | GNP Guia Naghi & Partners is recruiting Lawyers, 3-5 years’ experience (Competition, Litigation and Employment)
Reff & Asociații | Deloitte Legal a obținut la ÎCCJ o soluție de referință care confirmă că dobânzile aferente unui ajutor de stat returnat către bugetul național intră în sfera de aplicare a amnistiei fiscale
LegiTeam | GNP Guia Naghi & Partners is recruiting Junior Lawyers (Consultancy and Litigation)
Mușat & Asociații va găzdui în data de 17 februarie 2023 evenimentul Asociației Internaționale a Barourilor – „Workshop on the IBA Arb40 Toolkit for Arbitral Award Writing”
Stratulat Albulescu continuă consolidarea practicii de Litigii și, în special, a ariei de Litigii fiscale. Luiza Ionescu-Donoiu se alătură echipei în rolul de Counsel
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...