ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Ţuca Zbârcea & Asociaţii, desemnată „Firma de Avocatură a Anului în Real Estate” în cadrul galei CIJ Awards Romania 2013

10 Decembrie 2013   |   BizLawyer

CIJ Awards este o gala anuală organizată de prestigioasa publicaţie Central & Eastern European Construction & Investment Journal dedicată industriei de property development & real estate din Europa Centrală şi de Est.

 
 
Ţuca Zbârcea & Asociaţii a câştigat săptămâna trecută premiul cel mare în categoria dedicată firmelor de avocatură active în domeniul Real Estate în cadrul galei CIJ Awards Romania 2013, organizată de către Central & Eastern European Construction & Investment Journal.

Ţuca Zbârcea & Asociaţii a fost desemnată, în baza numărului de voturi primite din partea profesioniştilor din industria de real estate, drept cea mai bună firmă de avocatură a anului în acest domeniu. Premiul „Law Firm of the Year” este a doua distincţie oferită casei de avocatură după premiul din 2011 obţinut în cadrul aceleaşi gale.

În acest an, Ţuca Zbârcea & Asociaţii a fost nominalizată în categoria dedicată firmelor de avocatură alături de alţi jucători cu expertiză în domeniul dreptului imobiliar, şi anume Biriş Goran, Dentons, CMS Cameron McKenna şi Muşat & Asociaţii. Câştigătorii CIJ Awards Romania sunt desemnaţi, în mod tradiţional, în baza voturilor primite din partea unui eşantion reprezentativ de profesionişti ai industriei real estate, procesul fiind supervizat de firma de audit PwC.


Prezent la ceremonia de premiere CIJ Awards Romania 2013, Răzvan Gheorghiu-Testa, coordonatorul departamentului de real estate al Ţuca Zbârcea & Asociaţii, a declarat: „Mulţumim tuturor celor care ne-au votat şi care au apreciat că echipa noastră de drept imobiliar merită această distincţie pentru a doua oară! Fără îndoială, perioada 2008-2013 a fost dificilă pentru toţi actorii din industria de real estate, tocmai de aceea postura de dublu laureat al premiului cel mare în categoria firmelor de avocatură este una extrem de onorantă”.

Potrivit avocatului de la Ţuca Zbârcea & Asociaţii, ritmul efervescent în care s-a dezvoltat piaţa imobiliară în anii premergători crizei rămâne o amintire: „Cu toate acestea, numărul tranzacţiilor încheiate în ultimele 12 luni, faptul că investitori importanţi au continuat procesul de consolidare ori extindere a operaţiunilor în România reflectă o bună dinamică a pieţei, lucru evidenţiat şi de volumul de muncă în creştere la nivelul departamentului nostru de real estate”.

Astfel, Ţuca Zbârcea & Asociaţii a fost implicată recent în încheierea celei mai mari tranzacţii de pe piaţa de birouri din România, asistând filiala locală a Electronic Arts în tranzacţia prin care compania americană a preluat un spaţiu de 11.700 mp în AFI Park 2 dezvoltat de AFI Europe. De altfel, tranzacţia a câştigat premiul în categoria „Office Lease of the Year” în cadrul ceremoniei CIJ Awards Romania 2013.

CIJ Awards este o gala anuală organizată de prestigioasa publicaţie Central & Eastern European Construction & Investment Journal dedicată industriei de property development & real estate din Europa Centrală şi de Est. Revista este înfiinţată din 1995 în Republica Cehă şi este distribuită printr-o reţea extinsă în Republica Cehă, Polonia, Slovacia, Ungaria, Croaţia, România şi Rusia. În România, premiile CIJ, cele mai importante premii din industria imobiliară, se acordă începând cu anul 2008.

Mai multe detalii despre ceremonia CIJ Awards Romania 2013 pot fi obţinute aici.

Cu o echipă formată din 100 de avocaţi dintre care 21 parteneri în cadrul biroului din Bucureşti, Ţuca Zbârcea & Asociaţii operează un sediu secundar în Cluj-Napoca, cât şi un birou de reprezentanţă în Madrid, Spania. Totodată, firma a stabilit o colaborare strategică pe principiul „best friend” cu Ţurcan Cazac, liderul pieţei de avocatură de business din Chişinău, Republica Moldova.

Ţuca Zbârcea & Asociaţii oferă asistenţă juridică în toate domeniile dreptului, fiind recomandată de prestigioase directoare internaţionale de specialitate pentru serviciile în domenii precum litigii şi arbitraje internaţionale, achiziţii publice, energie şi resurse naturale, drept financiar-bancar, infrastructura, dreptul muncii si drept social,  drept societar şi comercial, fuziuni, achiziţii / privatizări, etc.

Ţuca Zbârcea & Asociaţii a primit numeroase aprecieri şi distincţii pentru dinamismul, viziunea şi determinarea cu care a adoptat practici inovatoare pe piaţa serviciilor juridice din România. Astfel, în ultimii cinci ani, Ţuca Zbârcea & Asociaţii a fost singura casă de avocatură din Europa de Est recunoscută în raportul Financial Times’ Innovative Lawyers ca una dintre cele mai inovatoare firme de avocatură din Europa Continentală. Totodată, firma a câştigat premiul Law Firm of the Year: Romania (IFLR European Awards 2012), premiul Best Managed Workplace pentru cel mai apreciat stil de management (MPF European Leadership Awards 2012), premiul Law Firm of the Year: Eastern Europe and the Balkans (The Lawyer European Awards 2010), premiul Law Firm of the Year (Chambers Europe Awards for Excellence 2010). De asemenea, timp de patru ani consecutivi Ţuca Zbârcea & Asociaţii a fost desemnată Firma de avocatură a anului din România, urmare a nominalizărilor primite din partea unui juriu independent, constituit din reputaţi oameni de afaceri.

Portofoliul Ţuca Zbârcea & Asociaţii include numeroase companii naţionale şi multi-naţionale, importante instituţii financiare, precum şi autorităţi publice şi instituţii guvernamentale. Printre cei mai reprezentativi clienţi se numără: Erste Bank / Banca Comercială Română (BCR), NIS-Gazprom, Expur S.A. – parte a grupului francez Sofiprotéol/Saipol, OMV Petrom, CEZ, Rompetrol Rafinare, Vodafone România SA, ArcelorMittal, Carrefour, Romtelecom, Colgate Palmolive, Bursa de Valori Bucureşti şi Depozitarul Central, BRD-Groupe Société Générale, Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), Philip Morris, Alstom Transport, Siemens, Ericsson Telecommunications Romania, AEGON etc.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 2493 / 5184
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Avocații de concurență de la Bondoc & Asociații au în lucru proiecte care ating toate segmentele acestei arii de practică. Lucian Bondoc, Managing Partner: Suntem implicați în dosare pe toată linia, putem gestiona profesionist orice caz, de la început până la sfârșit, prin echipe mixte care includ și litigatori
Modificări importante în materie de fiscalitate, la orizont | Theodor Artenie, Tax Director - Schoenherr Tax Bucharest: Așteptăm forma finală în care vor fi adoptate proiectele de modificare a Codurilor Fiscal și de procedură fiscală. Cele două Directive europene care nu au fost încă transpuse în legislația națională ar putea genera anumite complicații pentru contribuabilii români
Țuca Zbârcea & Asociații se aliază cu Trident Capital Investments, companie fondată și condusă de Liviu Giugiumica
Allen & Overy, alături de PKO Bank Polski la finanțarea unei bănci de celule stem. Avocați din București, în echipă
CMS România își extinde echipa cu 10 avocați și își consolidează practica de drept penal, finanțe și tranzacții. Alina Tihan și Mihai Jiganie Șerban, doi avocați cu un profil profesional bine conturat și o bogată experiență, se alătură biroului CMS București
Mergermarket: Clifford Chance este Consultantul Juridic al Anului în M&A pentru Europa Centrală și de Est
Crina Baltag și Cosmin Vasile, editorii noului ghid practic multi-jurisdicțional dedicat soluționării disputelor în domeniul construcțiilor și publicat de Wolters Kluwer
CEE Attorneys ̸ Boanță, Gîdei și Asociații i-a reprezentat pe fondatorii 7Card în legătură cu investiția în proiectul Holde Agri. Echipa, coordonată de partenerul Sergiu Gîdei
Rundă de promovări la Țuca Zbârcea & Asociații | Dan Cristea și Ciprian Timofte intră în echipa partenerilor, alți cinci avocați fac un pas înainte în carieră
Confesiunile unui avocat din prima linie, partener al biroului Dentons din București și autor de cărți pentru copii vândute azi în SUA și UK. Bogdan Papandopol vorbește despre pasiunea secretă pentru scris și desenat, inspirată de ”muza” sa, care iubește ”cărțile colorate ale lui tati”
LegiTeam | Job Opportunity: DLA Piper Dinu SCA – Associate, Litigation
În spatele scenei, alături de avocații de Employment de la Wolf Theiss | Experiență vastă, acumulată într-un spectru larg de proiecte, implicare profundă, conexiuni internaționale și “outside the box thinking”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...