ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Hagag Development Europe adaugă în portofoliu investiții de 70 de mil. euro atingând un total de 150 mil. euro

20 Martie 2018   |   BizLawyer

Primul trimestru al anului 2018 încununează investiția de 20 de milioane de euro a companiei prin înscrierea în portofoliu a două proprietăți situate pe una dintre arterele centrale ale Bucureștiului – Victoriei 109 (fostul sediu Petrom) și Victoriei 139 și a unui teren de peste 3 hectare situat în apropierea pădurii Pipera.

Victoriei 109 (fostul sediu Petrom)

 
 
Dezvoltatorul imobiliar HAGAG Development Europe, parte a cunoscutului HAGAG Group din Israel, îşi consolidează poziţia pe piața dezvoltatorilor de top din România, îmbogățindu-și portofoliul de proprietăți cu două clădiri situate pe Calea Victoriei și un teren de peste 3 hectare în apropiere de pădurea Pipera. Dezvoltatorul plănuiește investiții a căror valoare va atinge 70 de milioane de euro.

Alături de investiția de 90 milioane de euro în proiectul rezidențial H Pipera Lake deja anunțată, grupul atinge în acest moment un total al investițiilor pe piața din Romania  de  150 milioane de euro.

Primul trimestru al anului 2018 încununează investiția de 20 de milioane de euro a companiei prin înscrierea în portofoliu a două proprietăți situate pe una dintre arterele centrale ale Bucureștiului – Victoriei 109 (fostul sediu Petrom) și Victoriei 139 și a unui teren de peste 3 hectare situat în apropierea pădurii Pipera. Materializarea planurilor de consolidare și modernizare a celor două clădiri presupun dublarea investiției inițiale. 


Hagag Development Europe intră pe piața din Romania într-un moment în care abordarea față de evoluția pieței imobiliare este în schimbare, investind profesionalism și resurse în proiectele sale.

“Am ales România deoarece am identificat aici o piaţă cu un foarte mare potenţial de dezvoltare, cu multe oportunităţi și o vizibilă creștere economică. Am intrat pe piaţă încă de acum 2 ani, dar până acum ne-am concentrat pe achiziția de proprietăți. Am dedicat mult timp achiziției de terenuri bune și nu am făcut compromisuri. Am investit până în prezent peste 20 de milioane de Euro, iar anul acesta plănuim să investim încă 50 de milioane de euro în achiziții și dezvoltare”, declară Yitzhak Hagag, Președintele Hagag Group Israel.

“Indiferent că discutăm despre construcții noi sau despre renovarea și modernizarea unor cladiri deja existente, accentul este pus pe calitate. În ceea ce privește proiectele imobiliare de tip comercial, spațiile vor beneficia de toate facilitățile oferite de clădirile moderne. În plus, vom armoniza arhitectura clădirilor existente cu tendințele moderne de amenajare a spațiilor de birouri sau de retail”, a adăugat Andreea Hamza, Marketing Manager al Hagag Development Europe.

HAGAG Development Europe este un dezvoltator imobiliar specializat în proiecte rezidențiale și comerciale în România. Compania este implicată în achiziționarea, dezvoltarea și renovarea unor imobile și proiecte care implică mai mult de 150 de milioane de euro investite în zonele de lux și de dezvoltare ale Bucureștiului. 
 
Înființat în 2003, Hagag Group activează ca investitor internaţional specializat în dezvoltarea, managementul și marketingul proiectelor imobiliare. Compania este responsabilă de implementarea și dezvoltarea unui număr considerabil de proiecte de lux, unice, amplasate în cele mai atractive locații din Israel.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 5876 / 34654
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam | WOLF THEISS recrutează pentru echipa locală de Litigii și Arbitraj
Stratulat Albulescu a asistat GapMinder Venture Partners cu privire la investiția sa în Druid
Mușat & Asociații cooptează 3 noi parteneri equity și promovează alți 7 în poziții de senioritate în firmă
Voinescu Lawyers și-a consolidat poziția pe piața avocaturii de business printr-o triplă extindere
Avocații Bondoc & Asociații au coordonat toate aspectele de lege română ale parteneriatului dintre Restart Energy şi Interlink Capital Strategies, cu proiecte viitoare în energie de 500 mil. E. Partenerul Monica Iancu, în prim plan
NNDKP, alături de grupul DKV în preluarea Smart Diesel. Partenerul Ruxandra Bologa a coordonat echipa
Radu și Asociații SPRL a asistat Electrica în procesul de fuziune a celor trei societăți de distribuție din cadrul grupului
Țuca Zbârcea & Asociații, alături de ENGIE România în achiziția unui parc fotovoltaic de 9,3 MW. Partenerul Irina Moinescu a coordonat echipa
Avocații Bondoc și Asociații au fost alături de compania germană STEAG GmbH în tranzacția prin care a vândut Crucea Wind Farm către Hidroelectrica. Partenerii Lucian Bondoc și Monica Iancu au coordonat proiectul
Promovare în echipa Simion & Baciu | Andrei Cosma a fost promovat pe poziția de Managing Associate
Ce mandate au primit avocații TZA în practica de Healthcare & Pharma și cum văd anul 2021. Contextul actual oferă oportunități pentru viitoare tranzacții de tip M&A. Există premise pentru accelerarea tendinței de consolidare a pieței
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAŢII is expanding its team, looking for SENIOR ATTORNEYS to join the firm’s DISPUTE RESOLUTION practice.
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...