ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Profi a inaugurat şase noi magazine, depăşind pragul de 700 de unităţi

18 Ianuarie 2018   |   Ioana Duta

Cu magazine prezente în 382 de localităţi şi o echipă de aproape 13.000 de oameni, Profi este reţeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

 
 
Profi a inaugurat, în această săptămână, şase noi magazine la Beliu, Brăila, Cluj-Napoca, Lehliu Gară, Târgu Secuiesc şi Timişoara, ajungând la o reţea ce depăşeşte 700 de unităţi, au anunţat, joi, reprezentanţi ai retailerului.
 
Unitatea din Beliu, judeţul Arad, are o suprafaţă totală de 270 metri pătraţi, din care sala de vânzări măsoară 199 metri pătraţi.
 
Unitatea din Lehliu Gară, judeţul Călăraşi, funcţionează în format Standard pe o suprafaţă totală de 544 metri pătraţi, sala de vânzări fiind de 399 mp.
 
Noile magazine din Cluj-Napoca, Târgu Secuiesc şi Timişoara funcţionează în format City.
 
Magazinul din Cluj-Napoca, al 25-lea din oraş, se întinde pe o suprafaţă totală de 135 metri pătraţi din care sala de vânzări ocupă 100 mp.

 
Cel din Târgu Secuiesc, judeţul Covasna, are o suprafaţă totală de 307 metri pătraţi, suprafaţa de vânzări fiind de 196 mp.
 
Noul magazin din Timişoara are o suprafaţă totală de 286 mp, din care sala de vânzări este de 207 mp.
 
Începând de vineri, noul magazin din Brăila va fi deschis în format City pe o suprafaţă totală de 287 mp şi cu o sală de vânzări de 200 mp.
 
Cu magazine prezente în 382 de localităţi şi o echipă de aproape 13.000 de oameni, Profi este reţeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 9649 / 37758
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Administrarea probelor în arbitraj (Powered by ZRVP)
LegiTeam | ZRVP recrutează avocați stagiari (Departamentul Litigii)
LegiTeam | MUȘAT & ASOCIAȚII recrutează avocați stagiari
Avocații din practica de Dispute Resolution & Litigation de la Mitel & Asociații lucrează cu motoarele turate | Magda Dima (Partener), coordonatoarea departamentului: „Tabloul litigiilor” arată promițător ca volum, complexitate și tonus al echipei. Firma a obținut rezultate remarcabile, anul acesta, în spețe sofisticate
Țuca Zbârcea & Asociații acoperă toată paleta de servicii pe care le presupune soluționarea diferendelor, de la litigii civile sau comerciale, arbitraje, dosare de insolvență, până la dosare penale. De vorbă cu partenerul Robert Roșu despre munca avocaților, mandatele complexe și tendința de creștere pentru anul în curs. Câteva cifre cheie, care dau dimensinea activității: Departamentul are aproape 60 de avocați, gestionează peste 4.500 de dosare aflate în derulare și a contribuit cu cca 45% la cifra de afaceri a firmei în 2021
LegiTeam | ZRVP recrutează avocat definitiv (Departamentul Consultanță)
LegiTeam | Bondoc & Asociații is expanding its team
Perspectiva Fuziunilor & Achizițiilor în 2023, raport CMS & Mergermarket | Mediul de afaceri este optimist, în ciuda condițiilor dificile ale pieței. Horea Popescu, Coordonatorul practicii la nivel CEE: Activitatea în regiunea noastră a avut o creștere constantă de aproximativ 10%. CMS continuă să dețină o poziție privilegiată în regiune
LegiTeam | CMS CAMERON MCKENNA NABARRO OLSWANG LLP SCP is looking for junior lawyers
SIMION & BACIU câștigă premiul ‘Firma anului în domeniul mărcilor în România’ la gala Global IP Awards 2022. Ana-Maria Baciu, Managing Partner: Avocații și consilierii în proprietate intelectuală din cadrul firmei se remarcă printr-o combinație echilibrată de precizie profesională, un serviciu client personalizat și un mod de gândire care ia în considerare întreg contextul de business al clientului. Abilitățile și dedicarea echipei au făcut posibilă obținerea acestei distincții
Ce tarife orare plătește statul avocaților săi în arbitrajul ICSID Petrochemical Holding GmbH v. Romania, pentru a respinge acuzația că nu a oferit un ajutor de stat de 330 mil. € grupului controlat de miliardarul rus Iakov Goldovski. Anul acesta consorțiul apărătorilor va primi o sumă uriașă
Dr. Cosmin Vasile (Managing Partner ZRVP) va susține un curs de arbitraj la INPPA | “Probleme practice în legătură cu existența și efectele convenției arbitrale”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...