ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Profi a inaugurat şase noi magazine, depăşind pragul de 700 de unităţi

18 Ianuarie 2018   |   Ioana Duta

Cu magazine prezente în 382 de localităţi şi o echipă de aproape 13.000 de oameni, Profi este reţeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

 
 
Profi a inaugurat, în această săptămână, şase noi magazine la Beliu, Brăila, Cluj-Napoca, Lehliu Gară, Târgu Secuiesc şi Timişoara, ajungând la o reţea ce depăşeşte 700 de unităţi, au anunţat, joi, reprezentanţi ai retailerului.
 
Unitatea din Beliu, judeţul Arad, are o suprafaţă totală de 270 metri pătraţi, din care sala de vânzări măsoară 199 metri pătraţi.
 
Unitatea din Lehliu Gară, judeţul Călăraşi, funcţionează în format Standard pe o suprafaţă totală de 544 metri pătraţi, sala de vânzări fiind de 399 mp.
 
Noile magazine din Cluj-Napoca, Târgu Secuiesc şi Timişoara funcţionează în format City.
 
Magazinul din Cluj-Napoca, al 25-lea din oraş, se întinde pe o suprafaţă totală de 135 metri pătraţi din care sala de vânzări ocupă 100 mp.

 
Cel din Târgu Secuiesc, judeţul Covasna, are o suprafaţă totală de 307 metri pătraţi, suprafaţa de vânzări fiind de 196 mp.
 
Noul magazin din Timişoara are o suprafaţă totală de 286 mp, din care sala de vânzări este de 207 mp.
 
Începând de vineri, noul magazin din Brăila va fi deschis în format City pe o suprafaţă totală de 287 mp şi cu o sală de vânzări de 200 mp.
 
Cu magazine prezente în 382 de localităţi şi o echipă de aproape 13.000 de oameni, Profi este reţeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 10102 / 38211
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Țuca Zbârcea & Asociații, alături de UNTOLD Universe în tranzacția cu Mozaik Investments
Filip & Company a asistat Mozaik Investments în achiziția unui pachet minoritar de acţiuni în cadrul UNTOLD Universe
D&B David și Baias, prin Sorin David, Partener Coordonator, a asistat fondul de investiții Broadhurst în vânzarea VelPitar către grupul Bimbo
Relocarea unui business în Dubai, proiect explicat de Casiana Dușa, avocat senior specializat în consultanţă de business în România și Orientul Mijlociu, certificată în drept islamic, și Olga Petz, managerul companiei Casa Concrete, care a pus Emiratele Arabe Unite pe harta expansiunii. Cum arată planul de intrare pe o piață nouă, care sunt elementele cheie și cum te poate ajuta consultantul bine ales
CMS își mărește echipa din București prin cooptarea a trei avocați. Horea Popescu, Managing Partner: Echipa CMS din București a avut o activitate intensă în 2022, iar anul 2023 se anunță a fi la fel de puternic
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat definitiv | Consultanță
CMS, alături de Alpha Bank în proiectul finanţării de cca. 70 mil. €, acordată eMAG. Ana Radnev (Partener CMS), evidențiată pentru soluțiile multi-jurisdicționale oferite
Avocații ZRVP obțin o nouă victorie pentru Agenția Națională pentru Resurse Minerale într-un arbitraj internațional ICC Paris | Tribunalul arbitral a admis pretenții de 10,1 mil. USD, plus dobânzi. Cosmin Vasile (Managing Partner) și Cosmin Cojocaru (Partner), în prima linie
Firma maghiară BLS-CEE își marchează prezența în România prin cooptarea unei echipe de avocați din București. Iulia Berea, noul partener local: ”Am construit în timp o expertiză comună, care să ne permită asistarea transnațională a clienților. Ne dorim ca, alături de colegii de la BLS, să avem o creștere organică a portofoliului comun de clienți în următorii ani”
Glodeanu Partners, boutique de avocatură cu focus specific pe proiecte de energie regenerabilă, a fost implicată în peste 20 de astfel de tranzacții în 2022. De vorbă cu partenerii firmei despre echipă, proiecte, ”clienți cheie”
LegiTeam | GNP Guia Naghi & Partners is recruiting Lawyers, 3-5 years’ experience (Competition, Litigation and Employment)
Reff & Asociații | Deloitte Legal a obținut la ÎCCJ o soluție de referință care confirmă că dobânzile aferente unui ajutor de stat returnat către bugetul național intră în sfera de aplicare a amnistiei fiscale
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...