ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Cioloş: Proiectul meu este România şi ştiu ce avem de făcut

28 Ianuarie 2019   |   AGERPRES

Potrivit fostului prim-ministru, PLUS se îndreaptă spre 10.000 de membri de partid validaţi, aspect despre care a spus că reprezintă "o performanţă uriaşă pentru o singură lună de existenţă".

 
 
  • BizLawyer TV
Fostul premier Dacian Cioloş a declarat, sâmbătă, la Convenţia Naţională a Partidului Libertate, Unitate şi Solidaritate (PLUS), că proiectul său este România, iar obiectivul pe care şi-l propune este ca această formaţiune să devină prima forţă politică după alegerile parlamentare.

"Proiectul meu, pe care vi-l propun astăzi, nu este doar un partid sau nu este în primul rând un partid. (...) Proiectul meu este România şi ştiu ce avem de făcut - să mergem la europarlamentare şi să dăm primul test politic, să obţinem rezultate foarte bune, apoi să construim un proiect solid pentru alegerile prezidenţiale, să creştem o listă politică pentru adminstraţia publică locală şi să câştigăm alegerile locale, (...) să devenim prima forţă politică din România după alegerile parlamentare. Pentru asta e nevoie de fiecare dintre dumneavoastră, aici, în partid, să construim împreună o nouă elită politică, un proiect inovativ şi care să surprindă pe toată lumea, o organizaţie care să permită membrilor ei să înveţe şi să crească în politică, dar pentru ceilalţi, nu pentru sine, să înţeleagă ce datorează societăţii şi cum trebuie să lupte ca să o modeleze într-una mai bună", a transmis Cioloş.


Potrivit fostului prim-ministru, PLUS se îndreaptă spre 10.000 de membri de partid validaţi, aspect despre care a spus că reprezintă "o performanţă uriaşă pentru o singură lună de existenţă".

"Am făcut acest partid pentru că am simţit această singurătate şi eu şi noi şi am simţit-o într-un anumit fel, mai ales după ce s-a terminat 2016 şi a început 2017 şi pentru că singura soluţie pentru toţi cei care se simt singuri este să arătăm că suntem împreună şi că putem fi împreună. Acest moment e doar un început, ne-am supărat destul, am suferit destul de sentimentul neputinţei, am dat prea mult vina unii pe alţii şi ne-am victimizat suficient. De azi, nu doar că nu mai suntem singuri, dar vedem clar ceea ce avem de făcut şi e simplu asta - să avem curajul să fim, în primul rând, noi înşine, fără să cerem aprobarea altora pentru asta, să fim convinşi că şi noi putem şi, în primul rând, nu depindem de alţii", a adăugat Cioloş.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 4426 / 4516
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
RTPR a asistat PragmaGO la intrarea pe piața din România prin achiziția Omnicredit. Echipa a fost coordonată de Alina Stăvaru (Partner) și Ianita Țui (Counsel)
Andreea Zvâc face un pas înainte în carieră și devine Partener în cadrul biroului Wolf Theiss din București | Bryan W. Jardine (Managing Partner): Promovarea sa reflectă nu numai contribuțiile profesionale remarcabile la dezvoltarea departamentului său, ci și rolul semnificativ în consolidarea poziției generale a firmei pe piața din România
Bondoc & Asociații a asistat TDI Renewables, unul dintre principalii actori în domeniul dezvoltării regenerabile, într-o restructurare internațională
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihaela Scărlătescu, Head of legal - Farmexim: „Când ești managerul unei echipe de legal, rolul nu se rezumă doar în a asigura îndeplinirea sarcinilor, ci este de fapt mai mult orientat spre partea umană. Cresc echipe, cresc oameni de niște ani buni și nu există satisfacție mai mare ca atunci când vezi transformarea acestora, acolo unde există ‘sămânța dorinței de a evolua ’ ”
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Avansul cheltuielilor arbitrale (Powered by ZRVP)
„The Lawyer European Awards 2024”| Patru firme cu activitate în România concurează pentru titlu la secțiunea ”Law Firm of the Year: South Eastern Europe” | Popescu & Asociații și TZA, pe lista scurtă a premianților. ZRVP, pentru a treia oară în ultimii cinci ani, printre finaliștii secțiunii ”European litigation team of the year”
Rising Stars | Tudor Bonifate, primul admis la Facultatea de Drept și mai apoi șef de promoție în 2022, cu media 10, a ales să profeseze ca avocat la Țuca Zbârcea & Asociații: ”Învăț permanent – de la avocații care mă coordonează, de la colegii mei avocați, de la profesorii cu care am șansa de a colabora la facultate, de la studenții mei. Cred că avocatura mă face un profesor mai bun, după cum profesoratul mă face un avocat mai bun”
Încă un spin-off în piața avocaturii | Luminița Popa și Miruna Suciu, fondatoarele Suciu Popa, o iau pe drumuri diferite. Popa Legal se va focusa pe practica de arbitraj, iar Suciu Partners anunță consolidarea echipei
Țuca Zbârcea & Asociații apără interesele statului român în litigiul inițiat de Damen Holding la Curtea de Arbitraj de la Viena | Legea 187 ̸ 2023 referitoare la guvernanța corporativă a întreprinderilor publice a pus pe butuci modelul de cooperare cu investitorul olandez la Damen Shipyards Mangalia SA, o companie în care statul deține 51%, prin Șantierul Naval 2 Mai SA. Pierderea litigiului antrenează plata unor ”despăgubiri semnificative”
Mușat & Asociații intră în arbitrajul ICSID inițiat de bulgarii de la Eurohold și va lupta, de partea statului român, cu Pinsent Masons și DGKV. Reclamanții și-au ales un arbitru din Anglia
LegiTeam | Mitel & Asociații recrutează avocați stagiari
LegiTeam | Mitel & Asociatii caută avocat cu experiență (Litigii și Soluționare a Disputelor)
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...