ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Ana Radnev, Cristina Reichmann și Varinia Radu, partenere CMS România, desemnate Women Leaders 2021 de către IFLR1000. Horea Popescu, Managing Partner: Nominalizările atestă o dată în plus statutul CMS de lider global în ceea ce privește promovarea egalității de șanse și susținerea în carieră de care se bucură avocații noștri

14 Mai 2021   |   A.D.

Firma internațională de avocatură CMS este reprezentată în clasamentul IFLR1000 Women Leaders din acest an de 16 avocate din țări precum Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Ungaria, Muntenegru, Oman, Slovenia, Ucraina și Marea Britanie.

De la stanga la dreapta: Ana Radnev, Cristina Reichmann si Varinia Radu, partenere CMS România

 
 
CMS România se distinge prin confirmarea la nivel internațional a „leadership-ului” feminin din cadrul biroului local, prin recenta recunoaștere obținută de trei partenere care activează la București. Ana Radnev, Cristina Reichmann și Varinia Radu au fost desemnate Women Leaders în ediția din acest an a publicației internaționale IFLR1000 cu privire la clasamentul global ai celor mai buni profesioniști ai dreptului. Aflat la cea de-a patra ediție, ghidul din acest an este de departe cel mai amplu de până acum, cuprinzând peste 750 de avocate la nivel global, aproape dublu față de numărul de nominalizări făcute anul trecut.

„Clasamentul internațional IFLR1000 Women Leaders cuprinde cele mai importante și mai proeminente avocate care activează în domeniile de drept pe care publicația noastră le analizează - tranzacții financiare, achiziții și fuziuni, contracte, licențe și proiecte de reglementare. Acest clasament reprezintă elita femeilor din avocatură, ce dețin o reputație profesională remarcabilă în jurisdicțiile în care acestea activează, cu o experiență bogată în tranzacții complexe sau care dețin roluri de management sau sunt coordonatoarele ariilor de practică în cadrul companiilor pe care le reprezintă”, au declarat oficialii ILFR1000.


„Aceste nominalizări atestă o dată în plus statutul CMS de lider la nivel global în ceea ce privește promovarea egalității de șanse și susținerea în carieră de care se bucură avocații noștri. Le felicit pe Ana, Cristina și Varinia pentru această recunoaștere profesională și pentru realizările lor ca lideri într-un domeniu atât de concurențial cum este avocatura. Suntem onorați de aceste nominalizări și rămânem pe deplin dedicați promovării leadership-ului feminin în avocatură”, a afirmat Horea Popescu, Managing Partner al CMS România și coordonator al practicii Corporate M&A pentru Europa Centrală și de Est în cadrul CMS.   

Ana Radnev este Partener și coordonatoarea practicii de drept financiar-bancar din cadrul CMS România, co-head al departamentului de finanțare sustenabilă din CMS. Cu o experiență de peste 20 de ani în finanțări multi-jurisdicționale și locale, Ana este avocat cu dublă specializare, pe drept român și anglo-saxon, recunoscută de clasamentele juridice internaționale ca unul dintre avocații de top din regiunea central-est europeană. A coordonat cu succes numeroase tranzacții de finanțare privind diverse achiziții societare, finanțări de proiecte și finanțări complexe structurate, precum și finanțări sustenabile în sectorul energetic, imobiliar.

Cristina Reichmann este Partener şi coordonatoarea practicii de instrumente și servicii financiare, finanțări structurate și piețe de capital din cadrul departamentului financiar-bancar al CMS România. Cu o experiență de peste 20 ani în avocatură, Cristina a coordonat numeroase tranzacții de anvergură, locale și internaționale, în toate tipurile de proiecte financiare, cu instrumente și servicii financiare, proiecte de piață de capital (ECM și DCM), transferuri de portofolii de credite performante și neperformante, factoring, structuri de securitizare și finanțări structurate, produse de trezorerie (cash-pooling, derivate), e-money, open-banking și Fintech.

Varinia Radu este Partener și coordonatoarea practicii de energie, proiecte și construcții (EPC) din cadrul CMS România, coordonator adjunct al departamentului EPC din cadrul CMS pentru Europa Centrală și de Est. Cu o experiență de 20 de ani în avocatură, Varinia a fost implicată în unele dintre cele mai inovatoare și de anvergură proiecte din sectorul energiei, atât în industria de petrol și gaze naturale onshore și offshore, resurse minerale, cât și în piața de electricitate (inclusiv energie din surse regenerabile – solară, eoliană, termală), acoperind întregul spectru de asistență juridică de la aspecte de reglementare, licențiere, construire de infrastructură specifică până la operare și furnizare, precum și în tranzacții legate de concesiuni petroliere și proiecte operaționale sau în faza de dezvoltare de capacități de generare electricitate din surse regenerabile. De asemenea, a fost implicată în procesul de elaborare a mai multor inițiative legislative importante în sectorul energetic.

Firma internațională de avocatură CMS este reprezentată în clasamentul IFLR1000 Women Leaders din acest an de 16 avocate din țări precum Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Ungaria, Muntenegru, Oman, România, Slovenia, Ucraina și Marea Britanie.

IFLR1000 este o platformă importantă de rating al avocaților și firmelor de avocatură, la nivel global. În prezent IFLR1000 publică peste 750 de clasamente și arii de practică ale firmelor de avocatură și clasifică peste 19.000 de avocați din peste 235 de jurisdicții la nivel global.

Înființată în anul 1999, CMS este o organizație integrată, multi-jurisdicțională, de firme de avocatură, care oferă servicii complete de consultanță juridică și fiscală. Cu peste 70 de birouri în peste 40 de țări din întreaga lume și peste 4.800 de avocați, CMS deține o expertiză îndelungată atât în domeniul consultanței în jurisdicțiile sale locale, cât și internaționale. Având în portofoliu mari companii multinaționale cât și companii cu capital mediu și start-up-uri, CMS oferă rigoarea tehnică, asistență juridică strategică și parteneriat pe termen lung pentru a menține fiecare client în poziția de lider al domeniului în care acesta activează.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 1044 / 1813
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
RTPR a asistat PragmaGO la intrarea pe piața din România prin achiziția Omnicredit. Echipa a fost coordonată de Alina Stăvaru (Partner) și Ianita Țui (Counsel)
Andreea Zvâc face un pas înainte în carieră și devine Partener în cadrul biroului Wolf Theiss din București | Bryan W. Jardine (Managing Partner): Promovarea sa reflectă nu numai contribuțiile profesionale remarcabile la dezvoltarea departamentului său, ci și rolul semnificativ în consolidarea poziției generale a firmei pe piața din România
Bondoc & Asociații a asistat TDI Renewables, unul dintre principalii actori în domeniul dezvoltării regenerabile, într-o restructurare internațională
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihaela Scărlătescu, Head of legal - Farmexim: „Când ești managerul unei echipe de legal, rolul nu se rezumă doar în a asigura îndeplinirea sarcinilor, ci este de fapt mai mult orientat spre partea umană. Cresc echipe, cresc oameni de niște ani buni și nu există satisfacție mai mare ca atunci când vezi transformarea acestora, acolo unde există ‘sămânța dorinței de a evolua ’ ”
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Avansul cheltuielilor arbitrale (Powered by ZRVP)
„The Lawyer European Awards 2024”| Patru firme cu activitate în România concurează pentru titlu la secțiunea ”Law Firm of the Year: South Eastern Europe” | Popescu & Asociații și TZA, pe lista scurtă a premianților. ZRVP, pentru a treia oară în ultimii cinci ani, printre finaliștii secțiunii ”European litigation team of the year”
Rising Stars | Tudor Bonifate, primul admis la Facultatea de Drept și mai apoi șef de promoție în 2022, cu media 10, a ales să profeseze ca avocat la Țuca Zbârcea & Asociații: ”Învăț permanent – de la avocații care mă coordonează, de la colegii mei avocați, de la profesorii cu care am șansa de a colabora la facultate, de la studenții mei. Cred că avocatura mă face un profesor mai bun, după cum profesoratul mă face un avocat mai bun”
Încă un spin-off în piața avocaturii | Luminița Popa și Miruna Suciu, fondatoarele Suciu Popa, o iau pe drumuri diferite. Popa Legal se va focusa pe practica de arbitraj, iar Suciu Partners anunță consolidarea echipei
Țuca Zbârcea & Asociații apără interesele statului român în litigiul inițiat de Damen Holding la Curtea de Arbitraj de la Viena | Legea 187 ̸ 2023 referitoare la guvernanța corporativă a întreprinderilor publice a pus pe butuci modelul de cooperare cu investitorul olandez la Damen Shipyards Mangalia SA, o companie în care statul deține 51%, prin Șantierul Naval 2 Mai SA. Pierderea litigiului antrenează plata unor ”despăgubiri semnificative”
Mușat & Asociații intră în arbitrajul ICSID inițiat de bulgarii de la Eurohold și va lupta, de partea statului român, cu Pinsent Masons și DGKV. Reclamanții și-au ales un arbitru din Anglia
LegiTeam | Mitel & Asociații recrutează avocați stagiari
LegiTeam | Mitel & Asociatii caută avocat cu experiență (Litigii și Soluționare a Disputelor)
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...