ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

MPR Partners | Maravela, Popescu & Roman primește două premii din partea Client Choice by Lexology - 2020. Alte 4 firme locale primesc câte o distincție

25 Februarie 2020   |   A.D.

Alina Popescu a fost desemnată câștigătoarea exclusivă a premiului pentru concurență și antitrust în România, iar Gelu Maravela a fost desemnat câștigătorul exclusiv al premiului pentru categoria de fuziuni și achiziții.

 
 
Avocații Alina Popescu și Gelu Maravela, parteneri fondatori ai MPR Partners | Maravela, Popescu & Roman, au fost premiați în cadrul ediției din anul 2020 a prestigiosului Lexology Client Choice Awards. Criteriile urmărite pentru stabilirea câștigătorilor vizează în primul rând abilitatea avocaților de a adăuga efectiv un plus de valoare afacerilor clienților, comparativ cu alți jucători de pe piață. Pentru a se asigura că rezultatele nu pot fi influențate, firmele de avocatură nu sunt informate atunci când se desfășoară runda inițială de cercetare.

Pentru jurisdicția din România,
MPR Partners | Maravela, Popescu & Roman a primit două premii în practicile de Concurență și Fuziuni & Achiziții, alte patru firme fiind recunoscute pentru calitățile avocaților săi în domenii precum Banking (Dentons), Litigii (ZRVP), Energie (ȚZA) și Proprietate intelectuală (Petosevic).


Înființate în 2005, Client Choice Awards recunosc firmele de avocatură și avocații asociați acestora din întreaga lume, care se deosebesc de restul prin serviciile ireproșabile pentru clienți și calitatea asistenței oferite. Criteriile pentru această recunoaștere se concentrează pe o capacitate de a adăuga valoare reală afacerilor clienților, în plus față de ceilalți competitori din piață.

Spre deosebire de alte premii din industrie, nominalizarea pentru premiile Client Choice se poate face exclusiv de către avocați in-house și, pentru ca rezultatele să nu poată fi influențate, firmele de avocatură nu sunt informate cu privire la această rundă inițială de cercetare. Anul acesta, potrivit organizatorilor, s-au primit peste 2.500 de nominalizări.




Alina Popescu a fost desemnată câștigătoarea exclusivă a premiului pentru concurență și antitrust în România. Alina a fost lăudată de clienții săi pentru serviciile ireproșabile furnizate, asistența personalizată și pentru promptitudine.

Gelu Maravela a fost desemnat câștigătorul exclusiv al premiului pentru categoria de fuziuni și achiziții în România. El a fost apreciat de clienții săi pentru abilitatea de a dezvolta relații de lucru apropiate și eficiente, fiind cunoscut pentru experiență și aptitudinile de managementul proiectelor.

Alți avocați români, pe podiumul premianților

Anul acesta, Client Choice a recunoscut performanțele a 490 de avocați din 82 de jurisdicții din întreaga lume. Pentru stabilirea câștigătorilor, clienții au fost rugați să evalueze profesioniștii cu care au colaborat în funcție de criterii precum: calitatea consultanței primite, cunoașterea industriei, gândirea strategică, transparența în facturare, value for money, capacitate de reacție, comunicare eficientă, claritatea documentației, partajarea expertizei, managementul proiectului, utilizarea tehnologiei, loialitate și etică.

Ceremonia de decernare a premiilor Client Choice 2020 a avut loc săptămâna trecută, la Londra.

Pe lângă cei doi avocați fondatori de la MPR Partners | Maravela, Popescu & Roman, în ediția Client Choice 2020, premii au mai primit Perry V. Zizzi (Romania Managing Partner - Dentons) pentru Banking, Cosmin Vasile (Managing Partner - Zamfirescu Racoți Vasile & Partners) pentru Litigii, Irina Moinescu (Partener - Ţuca Zbârcea & Asociaţii) pentru Energie & Resurse Naturale și Aura Câmpeanu (Head of Office - PETOŠEVIĆ) pentru Intellectual Property: Trademarks.

Anul trecut, în urma sondajului, alți şase avocaţi români au fost desemnaţi câştigători ai Client Choice Award - 2019 - Georgiana Badescu (Competition & Antitrust) - Schoenherr, Emeric Domokos-Hancu (Insolvency & Restructuring) - Schoenherr, Monica Iancu (M&A) - Bondoc & Asociații, Ion Dragne (Litigation) - Dragne & Asociații, Roxana Neguțu (Real Estate) - Voicu & Filipescu, Roxana Mușoi (Banking) - Rădulescu & Mușoi.



►  Premiile Client Choice 2019: Ion Dragne intră în topul preferințelor clienților, Schoenherr are doi avocați în lista pe care sunt înscrise 6 nume pentru România



Premiile internaționale Client Choice sunt acordate avocaților în urma unei cercetări complexe bazate pe nominalizări și recomandări făcute de către juriștii din companii.
Premiile Client Choice sunt acordate din anul 2005 în urma unei cercetări independente, principalele criterii avute în vedere pentru desemnarea câștigătorilor fiind calitatea serviciilor juridice și a activităților de client service.
Elementul de diferențiere al Client Choice Awards constă în faptul că avocații pot fi nominalizați și recomandați doar de către clienți.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 1305 / 1667
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Experienced Lawyer Employment | Reff & Associates
De vorbă cu Monica Mihăilă, Head of Legal CEZ Romania, unul dintre cei mai experimentați consilieri juridici din domeniul energiei | ”Mi-am dorit crearea unui climat de încredere, în care fiecare membru al echipei să își poată exprima opinia și în acest fel mi-am creionat stilul de leadership. Trăim o perioadă plină de schimbări și comunitatea juriștilor va trebui să se adapteze”
NNDKP promovează 14 avocați în 2024 și consolidează șase arii de practică ale firmei
O singură casă de avocatură locală independentă concurează la titlul de ”Firma anului în România” în cadrul IFLR Europe Awards 2024 | Filip & Company, Wolf Theiss și Clifford Chance Badea, printre firmele aflate pe lista scurtă a premianților din acest an
Lawyer - Corporate M&A | Reff & Associates
De vorbă cu Ana Busuioc, Legal & Corporate Affairs Director Edenred, omul care își ghidează planurile de viitor după conceptul: „Nu judeca fiecare zi după recolta pe care ai adunat-o, ci după semințele pe care le-ai plantat” | ”Sunt recunoscătoare să pot lucra într-o echipă de profesioniști împreună cu care am convingerea că pot genera stabilitate în dinamica accelerată și volatilă care ne amprentează astăzi viețile profesionale, dar și sociale”, spune azi avocatul
Filip & Company a asistat ROCA Industry în procesul de majorare a capitalului social cu o valoare de 71,7 milioane RON și de transfer al acţiunilor pe Piaţa Principală a BVB
VF Insolvență finalizează transferul de afacere în reorganizarea judiciară a UCM Reșița către Hidroelectrica
Gabriel Resources a pierdut arbitrajul cu statul român pentru proiectul aurifer Roșia Montană, cu pretenții de cca. 6,7 mld. usd | Arbitrul Horacio A. Grigera Naón a opinat separat, în favoarea reclamanților care l-au nominalizat. România a plătit avocaților săi tarife orare cuprinse între 137 și 139 euro ̸ oră, iar Gabriel Resources a cuantificat costuri de 56,5 mil. $ cu avocații săi americani și români. Reclamanții ar ataca decizia, dar au, oare, bani pentru o nouă acțiune?
Reff & Asociații și Deloitte România au obținut sesizarea CJUE de către Curtea de Apel București într-un litigiu care vizează impunerea TVA pentru operațiuni care nu implică livrarea de bunuri sau prestarea unor servicii
Doi avocați români, evidențiați drept Global Market Leaders de ghidul juridic internațional Chambers | Cosmina Maria Simion și Ana-Maria Baciu, pentru al treilea an consecutiv printre cei mai buni profesioniști la nivel global în domeniul Gaming and Gambling. ”Prin promovarea transparenței și a comportamentului etic, ne străduim să contribuim la o creșterea aliniată la reglementări a acestei industrii”, spun coordonatoarele firmei Simion & Baciu
Popovici Nițu Stoica & Asociații, alături de Simona Halep în decizia istorică a Curții de Arbitraj Sportiv. Partenerul Bogdan C. Stoica a condus echipa care a acordat consultanță cu privire la toate aspectele legate de caz
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...