ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Mușat & Asociații își consolidează echipa de management prin adăugarea unui Deputy Managing Partner și promovarea a trei noi Parteneri și a altor șapte avocați în poziții de senioritate I Paul Buta, Managing Partner: A fi promovat în poziția de Partner la o firmă mare de avocați este visul oricărui avocat care dorește o carieră de succes

24 Ianuarie 2024   |   BizLawyer

Cei patru avocați care consolidează nucleul partenerial al firmei sunt profesioniști cu o vastă experiență în ariile lor de practică, bucurându-se de o largă apreciere în rândul clienților Firmei și, în general, în comunitatea oamenilor de afaceri pentru mandatele complexe pe care le-au gestionat și rezultatele excelente obținute de-a lungul timpului.

 
 
Mușat & Asociații anunță consolidarea echipei sale de management prin promovarea unui nou Deputy Managing Partner – Dan Minoiu, a trei noi Parteneri – Ana Maria Abrudan, Mateea Codreanu și Ștefan Diaconescu și a altor șapte avocați în poziții de senioritate, în ariile Dreptul Muncii, Drept Bancar și Financiar, Drept Imobiliar și al Construcțiilor, Drept Civil, Comercial și Administrativ, Dreptul Concurenței & Drept European și Litigii Civile.

Cei patru avocați care consolidează nucleul partenerial al firmei sunt profesioniști cu o vastă experiență în ariile lor de practică, bucurându-se de o largă apreciere în rândul clienților Firmei și, în general, în comunitatea oamenilor de afaceri pentru mandatele complexe pe care le-au gestionat și rezultatele excelente obținute de-a lungul timpului.


Astfel, Dan Minoiu, cu o vechime de peste 13 ani în cadrul Mușat & Asociații (în ultimii ani ocupând poziția de Partener) se alătură celorlalți trei Deputy Managing Partners (Mihai Popa, Iulian Popescu și Răzvan Stoicescu), echipa de management fiind condusă de Paul Buta Managing Partner și de Gheorghe Mușat – Senior Partner.

Cei trei avocați care au fost promovați în poziții de Partener – Ana Maria Abrudan, Mateea Codreanu și Ștefan Diaconescu – fac parte din echipa Mușat & Asociații încă de la începutul carierei lor, din anul 2013, contribuind decisiv la succesul unor proiecte importante.

“A fi promovat în poziția de Partner la o firmă mare de avocați este visul oricărui avocat care dorește o carieră de succes. Îi felicit pe colegii mei pentru promovare și le mulțumesc pentru tot efortul depus de-a lungul timpului și pentru contribuția lor extraordinară la succesele obținute de Mușat & Asociații în ultimii 10 ani. De-a lungul acestor ani, au demonstrat că sunt profesioniști de excepție, capabili să gestioneze cele mai dificile cazuri, dar și să coordoneze în mod eficient echipe pluridisciplinare de avocați în tranzacții și dosare de mare complexitate. Le urez mult succes în noile roluri”, a declarat Paul Buta, Managing Partner Mușat & Asociații.

►    Dan Minoiu are o experiență profesională de peste 15 ani, perioadă în care a asistat numeroase societăți care activează în domenii reglementate, inclusiv companii farmaceutice, producători de dispozitive medicale, clinici și spitale private, companii din domeniul IT, precum și din domeniile FMCG, asigurări și agricultură. Clienții îl apreciază pe Dan pentru cunoștințele sale aprofundate în ceea ce privește complexitatea cadrului de reglementare al acestor domenii și pentru consultanța juridică orientată către performanță și obținerea de rezultate.
A consiliat numeroase companii internaționale și naționale în legătură cu probleme legate de fuziuni și achiziții, transferuri de afaceri, precum și în legătură cu aspecte de reglementare, comerciale, contractuale și de conformitate privind furnizarea și promovarea produselor și serviciilor pe piața din România. Dan a reprezentat numeroși clienți în cazuri de referință în fața autorităților și instanțelor competente.
În 2022 și 2023 Dan a fost nominalizat pentru premiile LMG Life Sciences Awards, acordate de unul dintre cele mai prestigioase ghiduri juridice la nivel european, la categoriile Product Liability Lawyer of the Year, respectiv Regulatory Advisor of the Year.

►    Ana Maria Abrudan se distinge ca un avocat experimentat, dinamic și abil în acordarea de asistență și consultanță juridică pentru companii naționale și internaționale de top în domenii precum Achiziții Publice și PPP/Infrastructură, Dreptul Mediului, Energie și Resurse Naturale, Telecomunicații, IT și Protecția Datelor. Ana Maria a gestionat cu succes un număr impresionant de cazuri complexe, demonstrând pasiune și atenție la detalii în mandatele încredințate de clienți și punând întotdeauna accentul pe strategii inovatoare și soluții practice la problemele acestora.

►    Mateea Codreanu are o experiență de peste 10 ani în cadrul Mușat & Asociații, oferind asistență clienților Firmei în aspecte de Drept Farmaceutic și Medical, Protecția Consumatorului și Drept Comercial. Mateea a asistat unele dintre cele mai importante companii internaționale care își desfășoară activitatea în România în numeroase probleme de reglementare și de protecția consumatorilor. Clienții apelează frecvent la Mateea pentru implementarea unor proiecte inovatoare pe piața locală, inclusiv în legătură cu aspecte sensibile ce țin de accesul pe piață și promovarea bunurilor și serviciilor în România, precum și pentru reprezentarea în fața autorităților competente.

►    Ștefan Diaconescu este un cunoscut practician de Drept Penal, cu peste 10 ani de experiență juridică neîntreruptă în acest domeniu, timp în care a oferit servicii complexe de asistență juridică și reprezentare către numeroase persoane juridice și fizice (în special oameni de afaceri) în fața organelor de urmărire penală și a instanțelor naționale de judecată, la toate nivelurile. Ștefan a obținut rezultate remarcabile în proiecte importante care au inclus asistență (conformitate, reglementare și investigații interne) pentru companii în vederea evitării sau prevenirii urmăririi penale, în probleme care au inclus infracțiuni de corupție și infracțiuni economice.

Mădălina Trifan
, Managing Associate cu o vastă experiență în dreptul imobiliar și al construcțiilor, și Manuela Lupeanu, Managing Associate, cunoscut avocat de dreptul concurenței, au fost promovate în poziții de Counsel, ca o confirmare a recunoașterii lor, atât în piață cât și în Firmă, ca voci de referință în domeniile lor de specializare.

“Crearea poziției de Counsel în cadrul organigramei firmei este o modalitate prin care dorim să flexibilizăm echipele de proiect prin acordarea unui plus de mobilitate și independență colegilor care, prin experiența lor avocațială în cadrul Firmei, constituie puncte esențiale de sprijin în proiectele multidisciplinare ale multor clienți care pot, astfel, să beneficieze mai ușor de aportul de know-how al celor mai experimentați avocați ai Mușat & Asociații. Vom continua cu astfel de promovări și în anii care vin, având în vedere dimensiunea Firmei, creșterea portofoliului de clienți și a proiectelor ce ne sunt încredințate de clienții Firmei”, a declarat Dan Minoiu, noul Deputy Managing Partner Mușat & Asociații.

→    Mădălina Trifan este unul dintre cei mai experimentați avocați de real estate din piață, cu un istoric remarcabil în domeniu, care a acordat asistență unui portofoliu impresionant de clienți, inclusiv dezvoltatori, fonduri de investiții, instituții financiare, comercianți si, în general, diverșilor investitori locali și străini, în numeroase tranzacții din varii industrii si piețe. Cu o experiență de peste 15 ani ca avocat de real estate, Mădălina are o înțelegere excelentă a afacerilor și a proiectelor și o atitudine orientată spre obținerea de rezultate.

→    Manuela Lupeanu este specializată în dreptul concurenței la nivel național și la nivelul UE, în ajutoare de stat, fuziuni și achiziții și aspecte comerciale legate de acestea. Experiența sa extinsă, de peste 15 ani, în aplicarea dreptului concurenței vizează problemele antitrust (investigații, plângeri, inspecții inopinate, investigații sectoriale și training-uri), notificarea concentrărilor economice către Comisia Europeană și Consiliul Concurenței, notificarea investițiilor străine directe și activitățile legate de ajutoarele de stat.
De asemenea, avocații Evelina Mieișor-Grecu, Cristian Cepeși și Robert ÜrmÖsi au fost promovați în poziții de Managing Associate.

→    Evelina Mieișor-Grecu are peste 9 ani de experiență în cadrul Firmei, timp în care a acordat asistență într-o gamă variată de probleme de dreptul muncii, fiind implicată în multiple proiecte complexe. Expertiza solidă a Evelinei acoperă toate ariile dreptului muncii, inclusiv aspecte privind transferul de activitate potrivit reglementărilor TUPE, aspecte legate de hărțuire și discriminare, contracte individuale și colective de muncă, precum și planuri de concedieri și reorganizări, încetări ale contractelor de muncă, conflicte de interese, dar și probleme privind cercetări disciplinare și necorespundere profesională.

→    Cristian Cepeși are o vastă experiență în drept bancar și financiar, fiind apreciat de clienți pentru asistența oferită în tranzacții și în navigarea unor probleme de reglementare complexe. Cristian a asistat jucători internaționali importanți și grupuri financiare de top în legătură cu diverse proiecte de restructurare a împrumuturilor, refinanțare, finanțări sindicalizate, precum și garanții bancare. De asemenea, a oferit consultanță băncilor, prestatorilor de servicii de plată, emitenților de monedă electronică și furnizorilor fintech în ceea ce privește respectarea cerințelor de reglementare.

→    Robert ÜrmÖsi are o bogată experiență în domeniile dreptului civil, comercial și administrativ, acordând asistență juridică și reprezentând companii locale și internaționale din diverse sectoare de afaceri, instituții financiare și autorități publice. Robert este foarte apreciat de clienți pentru  experiența sa temeinică în probleme juridice societare, comerciale și de piețe de capital, inclusiv în legătură cu structurarea și negocierea tranzacțiilor, guvernanță corporativă, analize societare, tranzacții intra-grup, răspunderea directorilor și drepturile acționarilor.

Avocații Constanța Duță (fostă Cărbune) și Andrei Cristescu au fost promovați în poziții de Senior Associate.

→    Constanța Duță este specializată în dreptul concurenței & drept european, oferind asistență companiilor care activează în domenii reglementate cu privire la implementarea proiectelor pe piața locală. Constanța reprezintă în mod frecvent clienții în fața Consiliului Concurenței, având o experiență bogată în ceea ce privește contestarea amenzilor și sancțiunilor dispuse de Consiliul Concurenței. Constanța este recunoscută ca un avocat experimentat, demonstrând implicare, atenție la detalii, pragmatism și determinare în mandatele pe care le gestionează.

→    Andrei Cristescu este un profesionist în domeniul litigiilor, acordând asistență clienților într-o gamă largă de litigii civile, în special în materia arbitrajului internațional, executărilor silite și contenciosului administrativ. Cunoștințele sale juridice solide, atenția sporită la detalii, precum și creativitatea soluțiilor juridice identificate pentru clienți îl recomandă pe Andrei drept un excelent avocat în numeroasele dosare de litigii încredințate Mușat & Asociații de către clienți formați din mari corporații, bănci sau alte instituții.


Despre Mușat & Asociații
Numele Mușat & Asociații este sinonim cu excelența în practica avocaturii de business din România. De peste 34 de ani, Mușat & Asociații acordă servicii de consultanță în toate sectoarele avocaturii de business, incluzând fuziuni & achiziții, privatizări, drept bancar, energie & resurse naturale, concurență, drept societar, telecomunicații & IT, dreptul muncii, fiscalitate, piețe de capital, drept imobiliar, dreptul mediului, litigii & arbitraje comerciale.
Mușat & Asociații este recunoscută ca fiind unul dintre pilonii avocaturii de business din România, iar publicațiile internaționale de specialitate recomandă cu regularitate firma ca fiind unul din liderii pieței avocațiale, mulți dintre avocații firmei fiind la rândul lor nominalizați de aceste publicații ca făcând parte din elita avocaturii de business din România.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 93 / 1707
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
RTPR a fost desemnată „Firma de avocatură a anului în România” la Chambers Europe Awards 2024. Costin Tărăcilă, Managing Partner: Premiul are o semnificație și mai mare în contextul în care sărbătorim 20 de ani de activitate și este o mărturie a muncii de echipă impecabile și a abilităților excepționale ale avocaților noștri
Clifford Chance Badea câștigă Premiul IFLR Casa de Avocatură a Anului în România | Clifford Chance este Firma internațională de avocatură a anului și câștigă 12 premii la IFLR Europe Awards 2024
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
Kinstellar consiliază divizia de ospitalitate a grupului House of Julius Meinl în achiziția istoricului Hotel Ambasador din centrul Bucureștiului. Victor Constantinescu, Managing Partner al biroului din București: ”Aceasta a fost de departe una dintre cele mai complicate tranzacții, cu numeroase părți, cu multe persoane implicate, necesitând abilități de negociere și o structurare inteligentă pentru a fi semnată”
Studiu Refinitiv | Piața tranzacțiilor de M&A s-a redresat în Q1 ̸ 2024, dar nu înregistrează creșteri pe piețele emergente. DLA Piper și CMS își mențin pozițiile fruntașe la nivel global, Schoenherr se remarcă în Europa, iar Filip & Company întră în topul consultanților din Europa Estică
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Dinuță, Legal and Administrative Manager - Amromco Energy: ” Cred că un grup profesional atât de important nu poate evolua cu adevărat doar în virtutea inerției, ci trebuie să existe o coeziune reală. Competiția și concurența în anumite limite sunt clar productive, dar în final noi toți trebuie să fim, în primul rând, colegi de breaslă și nu adversari, chiar dacă lucrăm pentru un concurent de pe piață”
Avocații ZRVP au în derulare, de la începutul anului, cinci proiecte de M&A în domeniul energiei regenerabile şi alte câteva tranzacţii în alte sectoare economice | Anca Danilescu, Partener Senior: Nu doar profitabilitatea sau perspectivele de business ale societăţii – ţintă decid soarta unei tranzacţii, ci şi „sănătatea” juridică a acesteia, ceea ce face ca profesionalismul avocaţilor implicaţi în tranzacţie să încline semnificativ balanţa spre un final sau altul al respectivului proiect
BONDOC ȘI ASOCIAȚII anunță 5 noi promovări în cadrul echipei sale de avocați, inclusiv un nou partener | Lucian Bondoc, Managing Partner: Continuă recunoașterea meritocratică și echitabilă a atingerii unor praguri de experiență și a unor contribuții speciale la succesul nostru comun
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Alexia Rizoiu, 85 de puncte la examenul organizat de Facultatea de Drept în anul 2022: ”Cuvântul-cheie în jurul căruia îmi concentrez activitatea de student este echilibrul. Satisfacția pe care o obții după ce ai reușit să înțelegi încă un concept sau o instituție a dreptului nu se compară cu nimic altceva; simți că ai mai făcut un pas spre a deveni profesionistul care îți dorești să fii”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...