ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Rundă de promovări la Țuca Zbârcea & Asociații | Dan Cristea și Ciprian Timofte intră în echipa partenerilor, alți cinci avocați fac un pas înainte în carieră

09 Decembrie 2019   |   BizLawyer

Firma consolidează astfel practica în domeniile fuziuni și achiziții, drept imobiliar, litigii și arbitraje internaționale, precum și proprietate intelectuală și dreptul mediului.

 
 
Țuca Zbârcea & Asociații a numit doi noi Parteneri și a efectuat alte cinci promovări interne, urmare a evaluărilor profesionale derulate în luna noiembrie. Dan Cristea și Ciprian Timofte au devenit Parteneri ai Țuca Zbârcea & Asociații, alăturându-se astfel celorlalți 27 de avocați asociați ai firmei. Numirile sunt efective de la 1 ianuarie 2020.

Dan Cristea este avocat pledant cu o experiență profesională de 13 ani, fiind direct implicat sau coordonând dosare litigioase complexe în domeniul achizițiilor publice, drept administrativ, drept comercial, dreptul sportului. De asemenea, este inițiatorul și coordonatorul unor cursuri cu studenți la drept sau reprezentanți ai mediului de afaceri, dedicate perfecționării tehnicilor de construcție a unui discurs public și a abilităților de oratorie.


Ciprian Timofte este avocat specializat în drept societar/comercial, fuziuni și achiziții, având 13 ani de experiență profesională. El coordonează practica Țuca Zbârcea & Asociații în domeniul protecției datelor cu caracter personal, calitate în care a coordonat, în ultimii ani, proiecte complexe la nivelul tuturor industriilor relevante, impresionând clienții firmei prin abordarea pragmatică și totodată inovatoare, atunci când este cazul.

De asemenea, Țuca Zbârcea & Asociații a anunțat că alți cinci avocați au fost promovați în diverse roluri, și anume: Veronica Aman, Cornelia Tăbîrță și Dana Blaer au devenit Managing Associate, iar Robert Trăilescu și Elena Carabineanu sunt noii Senior Associate. Firma consolidează astfel practica în domeniile fuziuni și achiziții, drept imobiliar, litigii și arbitraje internaționale, precum și proprietate intelectuală și dreptul mediului.

„Promovările din acest an reconfirmă decizia firmei de a recunoaște meritele profesionale de excepție ale avocaților care cresc alături de noi. Toți cei șapte camarazi merită cu prisosință această recunoaștere și sunt convins că vor demonstra justețea acestei promovări prin evoluții remarcabile și în viitor”, a declarat Florentin Țuca, Managing Partner al Țuca Zbârcea & Asociații.

Dan Cristea, 34 ani, este Partener în cadrul practicii de litigii și arbitraj a Țuca Zbârcea & Asociații. El își concentrează activitatea de avocat pledant asupra disputelor comerciale și de contencios administrativ, având totodată o bogată experiență în materia litigiilor privind achiziții publice. În materie comercială, practica sa include atât litigii corporative (anulare de hotărâri ale Adunărilor Generale, retrageri de asociat, litigii între acționari), cât și neînțelegeri contractuale.
În materia dreptului administrativ a fost implicat într-un număr amplu de procese având drept obiect acte emise de autorități publice în domeniul fiscal, al energiei, urbanismului sau mediului. În ceea ce privește achizițiile publice, Dan Cristea a pledat în zeci de litigii privind atribuirea de contracte având valori individuale ce depășesc zeci de milioane de Euro și a obținut în fața Curții Constituționale lipsirea de efecte a unor prevederi ale legislației naționale relevante.
Este, de asemenea, pasionat de domeniul dreptului sportiv, practica Țuca Zbârcea & Asociații primind în 2018 premiul Societății de Științe Juridice pentru contribuții remarcabile în această arie. Dan Cristea a câștigat Campionatul Mondial de dezbateri (categoria ESL, Dublin, 2009) și a fost inclus de Forbes România pe lista sa „30 sub 30”.

Ciprian Timofte, 37 ani, este Partener în cadrul practicii de drept societar/comercial, fuziuni și achiziții a Țuca Zbârcea & Asociații. El deține o experiență bogată în ceea ce privește implementarea de proiecte de fuziuni locale și transfrontaliere, inclusiv structurarea și negocierea unor proiecte complexe de achiziții, precum și implementarea de restructurări corporative.
În ultimii ani, Ciprian și-a concentrat activitatea pe domeniul protecției datelor cu caracter personal, oferind consultanță unor companii de top din diverse industrii din România și din străinătate, cum ar fi: telecomunicații, servicii financiar-bancare, servicii medicale și farmaceutice, asigurări, IT, e-commerce etc. Ciprian participă în mod frecvent în calitate de lector la diverse conferințe și seminarii dedicate protecției datelor cu caracter personal (inclusiv la conferințe organizate de Autoritatea pentru Protecția Datelor (ANSPDCP)). De asemenea, a fost implicat activ în diferite inițiative de reglementare privind protecția datelor și este autorul a numeroase articole publicate în reviste și directoare de specialitate, cât și pe dataprivacyblog.tuca.ro (blogul Țuca Zbârcea & Asociații dedicat protecției datelor cu caracter personal).
În noiembrie 2019, Ciprian Timofte a fost desemnat „Rising Star Romania” de către publicația Euromoney în cadrul ceremoniei Europe Rising Stars Awards.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 31 / 5203
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Noerr își întărește echipa corporate ̸ M&A, real estate și litigii. Iulian Sorescu devine Partener
RIL. Hotărârea ICCJ 1 ̸2020 | AVRAM LAW a asistat Asociația Română a Băncilor la redactarea memoriului în vederea soluționării chestiunii privind poprirea asupra conturilor instituțiilor publice
Cum lucrează și ce mandate primește echipa axată pe Fiscalitate ̸Taxe de la Țuca Zbârcea & Asociații. Alianța cu Andersen Global oferă acces la know-how și competențe globale, dar și la proiecte transfrontaliere și clienți internaționali
Anda Todor, fost coordonator al biroului Dentons, se alătură firmei Istocescu & Vintilă ca Managing Partner. Todor, Istocescu & Vintilă – TIV Legal vrea să imprime o nouă tendință pe piața locală de avocatură
Mitel & Asociații a asistat fondul ACCESSION II în vânzarea companiilor Lipomin SA şi Carpatina SA. Ce avocați a avut Prodal 94, firma lui Jabbar Kanani, în această achiziție
Din vorbă-n vorbă cu Lavinia Aftodor, Senior Legal Counsel la BCR, singurul In-House Counsel desemnat Rising Star în România de către Euromoney. “Munca de in-house lawyer nu este rutinantă, sarea și piperul sunt prezente zi de zi. E o plăcere să îmi regăsesc vechi colegi de breaslă, din case de avocatură de prestigiu, cu care să fac echipă în cadrul unui proiect complex”
Cum lucrează avocații de IP de la bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ. Activitatea intensă în 2019, cu numeroase elemente de inovație, prin soluții aplicate pentru protecția drepturilor clienților. Anul acesta va fi extinsă interconectarea domeniului IP cu domeniile TMT
act | Botezatu Estrade Partners face o primă rundă de promovări și recrutare sub noul brand. Mihaela Poșircă devine partener, alți avocați fac un pas înainte în carieră
CJUE: Confiscarea sumelor nedeclarate la frontiera României este contrară dreptului UE. Țuca Zbârcea & Asociații a sesizat Curtea europeană
Filip & Company a asistat BT Leasing în cadrul unei emisiuni de obligaţiuni de 40 de milioane euro
Popovici Nițu Stoica & Asociații are un nou Avocat Asociat. Irina Ivanciu, promovată pe poziția de partener de la 1 ianuarie
Gabriel Albu iese din asocierea cu Ovidiu Budușan după 12 ani de colaborare. Albu Legal, un nou jucător puternic în practica de ”business crime”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...