ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

CEE Attorneys | Boanță, Gîdei și Asociații alături de Bunnyshell în finanțarea primită de la Early Game Ventures

18 Septembrie 2019   |   A.D.

Întregul proiect s-a desfășurat pe durata câtorva luni, clientul apreciind atât competențele echipei de avocați, cât și flexibilitatea și capacitatea de a livra rapid soluții valoroase, agilitatea fiind o condiție sine qua non pentru gestionarea proiectelor din zona hi-tech.

Sergiu Gîdei, unul dintre fondatorii CEE Attorneys/Boantă, Gîdei si Asociatii

 
 
Bunnyshell, startup românesc ce dezvoltă tehnologii pentru managementul infrastructurii în cloud, a ales firma de avocatură CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații pentru a-l asista în proiectul prin care au primit o finanțare de 750.000 euro din partea fondului de investiții Early Game Ventures și a unui business angel.

Întregul proiect s-a desfășurat pe durata câtorva luni, clientul apreciind atât competențele echipei de avocați, cât și flexibilitatea și capacitatea de a livra rapid soluții valoroase, agilitatea fiind o condiție sine qua non pentru gestionarea proiectelor din zona hi-tech. 

“La capitolul start-up-uri în tehnologie, România este de câțiva ani pe harta unor investitori cu potențial din întreaga lume, Bunnyshell fiind dintre cele mai inovatoare companii de pe piața de profil, creatori ai unei tehnologii disruptive cu impact major asupra accesibilității cloud-ului pentru utilizatori. Ne bucură că au avut încredere în experiența și know-how-ul nostru specific în acest domeniu și, prin prisma expunerii acumulate în ultimii ani, suntem optimiști cu privire la potențialul enorm de dezvoltare și evoluție al acestor business-uri atât în București, cât și în marile hub-uri de tehnologie din țară,”, consideră Sergiu Gîdei, unul dintre fondatorii CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații și coordonatorul proiectului, în care a mai fost implicată Elena Sopotean, avocat asociat.


CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații a gestionat în ultimii doi ani proiecte din zona start-up-uri și hi-tech inovatoare și având scalabilitate globală, evaluate la zeci de milioane de euro. Printre acestea, cele mai importante au vizat:
•    Asistența acordată fondatorilor brand-ului 7Card (lider în domeniul agregării de servicii de wellness și sport) în legătură cu vânzarea business-ului către grupul francez Sodexo.
•    Asistența acordată Grupului Xpediator (grup integrat de logistică, transporturi și tehnologie, listat la bursa din Londra) in legatură cu structurarea francizei diviziei de tehnologie www.eshopwedrop.com , precum și consiliere în legătură cu expansiunea globală a francizei in Europa, Asia și SUA.
•    Asistență acordată V7 Capital (studio de start-up-uri) în legătură cu investițiile în start-up-urile Confidas, Wineful, Pluria.
•    Asistența oferită fondului Sparking Capital (jucător specializat în investiții în start-up-uri în perioada timpurie) cu privire la investițiile în start-upurile Evertoys și Techinfluence.
•    Asistență acordată unui important jucător în domeniul blockchain în legătură cu obținerea unei investiții semnificative din partea unui important fond de investiții din Asia.

CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații este o societate de avocați cu expertiză și practică diversificată care oferă asistență juridică în toate domeniile dreptului afacerilor, cu precădere în litigii comerciale, trazacții imobiliare, drept corporatist/M&A, drept bancar și finanțări, IT/tehnologie. CEE Attorneys/ Boanță, Gîdei și Asociații se distinge pe piața avocaturii din România drept unul dintre furnizorii de servicii avocațiale cu experiență în tranzacții din domeniul tehnologiei, cu acces la cele mai bune practici internaționale ale avocaturii de afaceri și posibilitatea reală de a implementa tranzacții internaționale datorită unei echipe locale solide. Echipa de avocați  este apreciată de clienți pentru calitatea și flexibilitatea serviciilor oferite, soluțiile pragmatice și practica  semnificativă atât în marile societăți de avocatură, cât și in firme de consultanță din categoria „Big4”. 
Din 2016 Boanță, Gîdei și Asociații este parte integrantă a CEE Attorneys, firmă internațională de avocatură cu peste 100 avocați în opt jurisdicții din Europa Centrală și birouri asociate în Germania și în trei jurisdicții din Asia (Japonia, China, India).
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 84 / 98
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
MPR|Partners asistă cu succes Verde Magnesium într-un important proiect minier. Trei parteneri în echipa de proiect coordonată de Dana Rădulescu
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
Efervescență în activitatea avocaților specializați în fuziuni și achiziții de la Stratulat Albulescu, cu 15 proiecte de M&A aflate în lucru. Firma a acordat consultanță în peste 40 de tranzacții anul trecut și își îmbunătățește constant poziția în directoarele internaționale pe această arie de practică | Silviu Stratulat, Managing Partner: ”Peste 50% dintre proiectele noastre de M&A provin din colaborarea cu firme internaționale de top, cu care avem deja o relație sudată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Minerva Ioniță, Head of Legal & Compliance Department în cadrul Arctic: În postura de avocat intern, respectul față de colegi și angajator, onestitatea, sunt principii care te definesc și te recomandă. Activitatea juridică nu este doar un job, ci este o vocație care implică o responsabilitate profundă față de sistemul juridic și client
Clifford Chance Badea a asistat PIB Group Europa în tranzacția care marchează debutul companiei britanice pe piața de brokeraj de asigurări din România. Ce avocați au făcut parte din echipa coordonată de Nadia Badea, Partener Clifford Chance
CMS alături de PPC în încheierea unui acord strategic cu MYTILINEOS Energy & Metals pentru dezvoltarea unui portofoliu de proiecte fotovoltaice de până la 2GW, în patru țări | Horea Popescu și Mircea Moraru (CMS România) au coordonat echipa internațională care a asistat compania elenă de utilităţi electrice pe parcursul acestei proiect complex
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează asistent ̸ ă | secretar ̸ ă recepție
Zamfirescu Racoți Vasile & Partners primește la Londra premiul Firma Anului în România pentru litigii de brevete, acordat de Managing IP. Alina Tugearu (partener): “Suntem mândri că proiectele pe care le-am derulat sunt remarcate de comunitatea internațională a profesioniștilor în proprietate intelectuală și că munca noastră primește o recunoaștere de un asemenea calibru. Premiul aparține în primul rând echipei care stă în spatele acestor rezultate remarcabile”
SIMION & BACIU câștigă distincțiile Firma Anului în Domeniul Mărcilor și Firma Anului în Domeniul Drepturilor de Autor și Desene în România în cadrul prestigioasei gale Managing IP EMEA. Ana-Maria Baciu (managing partner) a fost desemnată Practicianul Anului în România
Avocații firmei Mitel & Asociații au lucrat anul trecut în 10 tranzacții de M&A, principalele mandate venind din sectorul medical, domeniul securității și managementul riscului și energie | Interesul pentru ținte de achiziții din România se menține ridicat din partea unor investitori cu profil mixt – fonduri de investiții ̸ private equity și investitori strategici. Sorin Mitel, Senior Partner: Se poate remarca și un interes crescut din partea companiilor din Asia, care își fac tot mai mult simțită prezența în România
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...