ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Accor anunță deschiderea primului hotel Handwritten în București

22 Ianuarie 2024   |   BizLawyer

Hotelul de 100 de locuri Tecadra Bucharest Handwritten Collection își va întâmpina primii oaspeți în septembrie 2025, devenind astfel primul hotel din România care face parte din Handwritten Collection.

 
 
Accor, lider mondial în domeniul ospitalității, anunță parteneriatul cu compania locală TECADRA HOTELS S.R.L., pentru transformarea completă și extinderea actualului hotel Tecadra. Proprietatea existentă de 4 stele trece printr-o transformare completă a fațadei, a compartimentării interne și a designului. Clădirea va avea 50 de camere și suite. O aripă suplimentară va fi adăugată proprietății, ceea ce va aduce 50 de noi unități de apartamente. Capacitatea totală a hotelului va fi de 100 de camere. Proprietatea va fi o clădire ecologică, alimentată cu panouri solare și pompe de căldură, diminuând astfel emisiile de carbon și costurile de operare.

Hotelul va dispune de un restaurant și un lobby bar. Oaspeții se pot bucura de diverse facilități, cum ar fi o sală de conferințe, un club de fitness modern, un business corner complet dotat și o parcare securizată cu supraveghere video.


Poziționat pe strada Iancu Nicolae 67, hotelul se află chiar în centrul unuia dintre cele mai prestigioase cartiere rezidențiale din București, înconjurat de școli internaționale de renume, centre de fitness și wellness și galerii comerciale de lux. Situat în apropierea celui mai mare hub de birouri din București, Pipera Nord, hotelul se bucură de acces facil atât către Aeroportul Internațional București Henri Coandă, cât și către Aeroportul Internațional București Aurel Vlaicu Băneasa. Fie că sosesc de la Henri Coandă sau de la Băneasa, oaspeții pot ajunge la hotel în mai puțin de 15 minute. Șoseaua de Centură a Bucureștiului este, de asemenea, la mai puțin de 10 minute distanță, făcând astfel proprietatea accesibilă pentru călătorii care sosesc cu mașina.

"Să deschidem o primă proprietate Handwritten în București este o mare realizare pentru Accor, deoarece ne consolidează obiectivul de a remodela peisajul ospitalității în capitala României. Călătorii de afaceri și de leisure de astăzi caută experiențe unice și autentice. De aceea, venim în sprijinul proprietarilor de hoteluri independente și de tip boutique și îi ajutăm cu bucurie să proiecteze proprietăți personalizate, să creeze pentru acestea identități distinctive și să le conecteze cu publicul internațional vast al Accor, pentru a le spori vizibilitatea și a le crește veniturile.", afirmă Cătălina TomaDevelopment Director of Accor Premium, Midscale & Economy Brands.

"Suntem bucuroși să facem echipă cu Accor, lider mondial în domeniul ospitalității. Acest parteneriat ne oferă, ca investitori locali, acces la know-how-ul lor, la cele mai recente tendințe din industrie, la canalele de marketing și distribuție și la oportunitatea de a remodela proprietatea noastră sub unul dintre cele mai noi, mai prestigioase și mai autentice branduri Accor - Handwritten Collection. Să conferim hotelului nostru, Tecadra Bucharest Hotel Handwritten Collection, un spirit nou, se aliniază cu misiunea noastră de a rămâne un punct de referință pentru călătorii de afaceri și de leisure care caută o destinație premium în nordul Bucureștiului.", a precizat Tudor Cobalas, reprezentant al TECADRA HOTELS S.R.L.

Handwritten Collection, un brand de colecție de tip midscale al Accor, își sărbătorește prima aniversare în ianuarie 2024, cu o rețea în plină expansiune de hoteluri fermecătoare și diverse din întreaga lume. Brandul a fost lansat pentru prima dată în ianuarie 2023, cu scopul de a reuni hoteluri de dimensiuni mici și medii care reflectă în mod autentic caracterul și căldura oamenilor care le iubesc și le îngrijesc. De atunci, Handwritten Collection a deschis 12 hoteluri curatoriate în decurs de doar 12 luni. Cu aproximativ 25 de hoteluri în curs de deschidere în 2024 și ulterior și peste 150 de proiecte și lead-uri în faza de analiză activă, Handwritten Collection devine unul dintre brandurile de colecție de tip midscale cu cea mai rapidă creștere din lume.

Handwritten Collection face parte din Accor, un grup hotelier de top la nivel mondial care numără peste 5.500 de proprietăți în peste 110 țări și este o marcă participantă la ALL - Accor Live Limitless - un program de loialitate de lifestyle care oferă acces la o mare varietate de recompense, servicii și experiențe.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 751 / 16809
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
RTPR a fost desemnată „Firma de avocatură a anului în România” la Chambers Europe Awards 2024. Costin Tărăcilă, Managing Partner: Premiul are o semnificație și mai mare în contextul în care sărbătorim 20 de ani de activitate și este o mărturie a muncii de echipă impecabile și a abilităților excepționale ale avocaților noștri
Clifford Chance Badea câștigă Premiul IFLR Casa de Avocatură a Anului în România | Clifford Chance este Firma internațională de avocatură a anului și câștigă 12 premii la IFLR Europe Awards 2024
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
Kinstellar consiliază divizia de ospitalitate a grupului House of Julius Meinl în achiziția istoricului Hotel Ambasador din centrul Bucureștiului. Victor Constantinescu, Managing Partner al biroului din București: ”Aceasta a fost de departe una dintre cele mai complicate tranzacții, cu numeroase părți, cu multe persoane implicate, necesitând abilități de negociere și o structurare inteligentă pentru a fi semnată”
Studiu Refinitiv | Piața tranzacțiilor de M&A s-a redresat în Q1 ̸ 2024, dar nu înregistrează creșteri pe piețele emergente. DLA Piper și CMS își mențin pozițiile fruntașe la nivel global, Schoenherr se remarcă în Europa, iar Filip & Company întră în topul consultanților din Europa Estică
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Dinuță, Legal and Administrative Manager - Amromco Energy: ” Cred că un grup profesional atât de important nu poate evolua cu adevărat doar în virtutea inerției, ci trebuie să existe o coeziune reală. Competiția și concurența în anumite limite sunt clar productive, dar în final noi toți trebuie să fim, în primul rând, colegi de breaslă și nu adversari, chiar dacă lucrăm pentru un concurent de pe piață”
Avocații ZRVP au în derulare, de la începutul anului, cinci proiecte de M&A în domeniul energiei regenerabile şi alte câteva tranzacţii în alte sectoare economice | Anca Danilescu, Partener Senior: Nu doar profitabilitatea sau perspectivele de business ale societăţii – ţintă decid soarta unei tranzacţii, ci şi „sănătatea” juridică a acesteia, ceea ce face ca profesionalismul avocaţilor implicaţi în tranzacţie să încline semnificativ balanţa spre un final sau altul al respectivului proiect
BONDOC ȘI ASOCIAȚII anunță 5 noi promovări în cadrul echipei sale de avocați, inclusiv un nou partener | Lucian Bondoc, Managing Partner: Continuă recunoașterea meritocratică și echitabilă a atingerii unor praguri de experiență și a unor contribuții speciale la succesul nostru comun
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Alexia Rizoiu, 85 de puncte la examenul organizat de Facultatea de Drept în anul 2022: ”Cuvântul-cheie în jurul căruia îmi concentrez activitatea de student este echilibrul. Satisfacția pe care o obții după ce ai reușit să înțelegi încă un concept sau o instituție a dreptului nu se compară cu nimic altceva; simți că ai mai făcut un pas spre a deveni profesionistul care îți dorești să fii”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...