ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

BCR a lansat un nou modul cu sfaturi practice pentru antreprenori

16 Iulie 2020   |   AGERPRES

Cursul este lansat în contextul programului IMM Invest şi se poate accesa gratuit pe platforma BCR Şcoala de Business.

 
 
BCR a lansat 'Sfaturi utile pentru finanţare', un nou modul cu sfaturi practice pentru antreprenori, disponibil pe platforma Şcoala de Business, a anunţat joi banca.

Cursul este lansat în contextul programului IMM Invest şi se poate accesa gratuit pe platforma BCR Şcoala de Business.

Potrivit sursei citate, noul modul de educaţie antreprenorială cuprinde sfaturi practice despre cum pot IMM-urile şi microîntreprinderile să îşi optimizeze capitalul de lucru şi să identifice oportunităţile de investiţii. Cursul a fost realizat în colaborare cu iziBAC, unul dintre start-up-urile participante la Acceleratorul de business BCR-InnovX, specializat în dezvoltarea de platforme educaţionale.

"În vremuri de incertitudine găsirea finanţării potrivite poate să fie vitală. Dar cum gestionăm corect numerarul, capitalul de lucru? Cum continuăm dezvoltarea afacerii pe termen lung prin investiţii strategice? Acestea sunt o parte din întrebările la care noul curs încearcă să ofere răspunsuri şi sfaturi utile antreprenorilor. O parte din informaţii sunt bine cunoscute de antreprenori, dar vrem să le şi poată pune în aplicare cu uşurinţă. Avem deja peste 7.000 de utilizatori pe platformă, antreprenori şi oameni care doresc să se pregătească pentru o aventură în lumea businessului şi aş vrea să le mulţumesc că sunt preocupaţi să se dezvolte şi să afle informaţii utile şi sfaturi practice", a afirmat Ionuţ Stanimir, Director de Marketing BCR.


Potrivit băncii, un capital de lucru bine gestionat este esenţial pentru funcţionarea sănătoasă a oricărei companii. Antreprenorii primesc şapte sfaturi simple care să-i ajute să gestioneze inteligent finanţarea pentru capitalul de lucru, precum şi alte informaţii utile despre cum îl pot optimiza. "Capitalul de lucru utilizat inteligent este unul dintre factorii care fac diferenţa între o afacere puternică, profitabilă şi o afacere care trage să moară. Este lecţia în care antreprenorii află care sunt cele 6 capcane fatale ale gestiunii capitalului de lucru care trebuie evitate cu orice preţ. Lecţia finală din cadrul acestui curs reprezintă o invitaţie la acţiune. Antreprenorii pot afla oportunităţile pe care le prezintă programul IMM Invest pentru compania lor, direct de la specialiştii BCR", se menţionează în comunicat.

BCR Şcoala de Business este o platformă online cu lecţii şi sfaturi practice de business pentru antreprenorii aflaţi la început de drum, dar şi pentru cei experimentaţi, unde aceştia pot învăţa cum să îşi completeze abilităţile native şi simţul afacerilor cu cunoştinţele necesare pentru a avea un business inteligent. Platforma s-a lansat pe 12 februarie 2020 şi a ajuns deja la 7417 de utilizatori în doar 5 luni, cu peste 200 de utilizatori noi săptămânal. Platforma cuprinde în prezent 4 cursuri, ce au în total peste 30 de capitole, 37 de materiale video şi 40 de teste.

Pe lângă noul modul, Sfaturi utile pentru finanţare, celelalte cursuri sunt: Management financiar, Curs de antreprenoriat şi Soluţii pentru antreprenori pe timp de criză. Platforma conţine şi resurse folositoare pentru antreprenori, precum: Schiţa modelului de afaceri, Schiţa propunerii valorice, Planşa de dezvoltare a produsului şi Traseul clientului.

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private şi a băncilor de locuinţe. BCR oferă o gamă completă de produse şi servicii financiare, printr-o reţea de 19 centre de afaceri şi 17 birouri mobile dedicate companiilor şi 430 de unităţi retail situate în majoritatea oraşelor din ţară cu peste 10.000 de locuitori.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 14266 / 16823
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
După un an plin, în care s-au implicat în peste 20 de tranzacții, avocații de M&A de la PNSA au acum în lucru peste zece mandate „cu greutate” | Silviu Stoica, partener: ”Există un interes crescut al fondurilor de private equity, dar și al investitorilor strategici și instituționali. Avem proiecte în cele mai variate domenii”
Echipa integrată a KPMG Legal & Tax obține în fața Curții de Apel Ploiești anularea măsurii nelegale de stabilire a sediului fix în România a unui important jucător în industria fashion, precum și obligațiile fiscale aferente în valoare de 1,5 mil. €
CMS asistă Iberdrola în vânzarea activelor sale eoliene din România. Cumpărătorul i-a avut alături pe avocații firmei Bohâlțeanu & Asociații
Studenții din București s-au impus și în acest an în cadrul Hexagonul Facultăților de Drept
RTPR a fost desemnată „Firma de avocatură a anului în România” la Chambers Europe Awards 2024. Costin Tărăcilă, Managing Partner: Premiul are o semnificație și mai mare în contextul în care sărbătorim 20 de ani de activitate și este o mărturie a muncii de echipă impecabile și a abilităților excepționale ale avocaților noștri
Clifford Chance Badea câștigă Premiul IFLR Casa de Avocatură a Anului în România | Clifford Chance este Firma internațională de avocatură a anului și câștigă 12 premii la IFLR Europe Awards 2024
Ziua Mondială a Proprietății Intelectuale, sărbătorită și prin Concursul de Procese Simulate în Dreptul Proprietății Intelectuale, ediția a doua. Ana-Maria Baciu (Managing Partner Simion & Baciu): „Este o mare bucurie să putem contribui la ascensiunea viitoarelor talente în domeniul dreptului proprietății intelectuale. Ne-au bucurat energia și pasiunea pe care le-am simțit din partea concurenților, ceea ce a făcut ca această competiție să fie încă o experiență memorabilă pentru toți cei implicați”
Kinstellar consiliază divizia de ospitalitate a grupului House of Julius Meinl în achiziția istoricului Hotel Ambasador din centrul Bucureștiului. Victor Constantinescu, Managing Partner al biroului din București: ”Aceasta a fost de departe una dintre cele mai complicate tranzacții, cu numeroase părți, cu multe persoane implicate, necesitând abilități de negociere și o structurare inteligentă pentru a fi semnată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Dinuță, Legal and Administrative Manager - Amromco Energy: ” Cred că un grup profesional atât de important nu poate evolua cu adevărat doar în virtutea inerției, ci trebuie să existe o coeziune reală. Competiția și concurența în anumite limite sunt clar productive, dar în final noi toți trebuie să fim, în primul rând, colegi de breaslă și nu adversari, chiar dacă lucrăm pentru un concurent de pe piață”
Avocații ZRVP au în derulare, de la începutul anului, cinci proiecte de M&A în domeniul energiei regenerabile şi alte câteva tranzacţii în alte sectoare economice | Anca Danilescu, Partener Senior: Nu doar profitabilitatea sau perspectivele de business ale societăţii – ţintă decid soarta unei tranzacţii, ci şi „sănătatea” juridică a acesteia, ceea ce face ca profesionalismul avocaţilor implicaţi în tranzacţie să încline semnificativ balanţa spre un final sau altul al respectivului proiect
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...