ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Cea de-a V-a ediție a competiției EY Entrepreneur Of The Year ™ caută antreprenori care contribuie la dezvoltarea sustenabilă a României

08 Iulie 2020   |   BizLawyer

Juriul independent este alcătuit din 3 antreprenori și 2 executivi de top, dintre care și câștigătorul ediției anterioare, Ovidiu Șandor, Fondator și CEO Mulberry Developments (Președintele juriului), Mihaela Bîtu, CEO ING Bank, Rucsandra Hurezeanu, Fondator și CEO Ivatherm, Cristian Rusu, fondator și CEO Casa Rusu și Fady Chreih, CEO Regina Maria.

 
 

EY România lansează astăzi noua ediție EY Entrepreneur Of The Year. Ajuns la cea de-a V-a ediție, programul descoperă antreprenorii locali cu viziune, lideri agili care abordează inovator provocările prezentului și au un impact pozitiv în comunități.

Antreprenorul care va fi desemnat câștigător va reprezenta România în cadrul competiției globale EY World Entrepreneur Of The Year, a cărei gală va avea loc la Monaco în iunie 2021.

În cadrul celei de a V-a ediții a competiției locale, pe lângă marele titlu EY Entrepreneur Of The Year, se vor acorda premiul EY Emerging Entrepreneur Of The Year in Technology și premiul de excelență unei afaceri de familie de succes - Family Business.

În plus, având în vedere contextul social și economic pe care îl traversăm, au fost adăugate două noi categorii:

  • Social Responsibility in the context of Covid-19 (Responsabilitate socială în perioada Covid-19)
  • The most successful business transformation during the Covid-19 period (Cea mai de succes transformare a unui business în perioada pandemiei Covid-19)

„Prin competiția EY Entrepreneur Of The Year ™ ne propunem să descoperim și să recunoaștem meritele celor care continuă să inoveze și să creeze locuri de muncă, lideri care reușesc să depășească momentele dificile create de criza pandemică și care contribuie activ la construirea unei lumi care funcționează mai bine. EY World Entrepreneur of the Year ™ este singura competiție globală a antreprenorilor, care premiază lideri de succes din întreaga lume. Anul acesta suntem la cea de-a V-a ediție la nivel național, având în același timp o tradiție de peste 30 de ani la nivel global”, spune Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România și Moldova și Chief Operating Officer pentru EY Europa Centrală și de Sud-Est și Regiunea Asiei Centrale.

Ediția EY Entrepreneur Of The Year – România 2020 va avea următorul calendar:

  • Înscrierea candidaților: 8 iulie – 25 septembrie 2020
  • Interviuri cu antreprenorii candidați: 25 septembrie – 13 noiembrie 2020
  • Prima și a doua rundă de jurizare: 12 ianuarie 2021 și 26 ianuarie 2021
  • Gala de premiere EY Entrepreneur Of The Year din București: 25 martie 2021
  • Gala EY World Entrepreneur Of The Year din Monaco: iunie 2021.

Juriul independent este alcătuit din 3 antreprenori și 2 executivi de top, dintre care și câștigătorul ediției anterioare, Ovidiu Șandor, Fondator și CEO Mulberry Developments (Președintele juriului), Mihaela Bîtu, CEO ING Bank, Rucsandra Hurezeanu, Fondator și CEO Ivatherm, Cristian Rusu, fondator și CEO Casa Rusu și Fady Chreih, CEO Regina Maria.

Candidatul se poate înscrie singur sau poate fi nominalizat, cu acordul acestuia, de către o altă persoană (un partener, consultant, client, furnizor, angajat, membru al familiei etc.).

Condițiile de eligibilitate pentru programul EY Entrepreneur Of The Year sunt următoarele: antreprenorul trebuie să aibă o afacere care să fie înființată de cel puţin 3 ani, să aibă flux constant de venituri de cel puțin 2 ani și un număr minim de 10 angajaţi. Candidatul trebuie să joace un rol activ în afacere şi să deţină o parte semnificativă din capitalul subscris al firmei (minim 20%). Naționalitatea română nu condiționează participarea în competiție, este important însă ca operațiunile afacerii să se desfășoare în cea mai mare parte în România.

În cadrul acestei ediții, echipa EY România va acorda un premiu pentru Responsabilitate socială în perioada Covid -19 antreprenorilor care s-au implicat în protejarea comunităților și un premiu de excelență unei afaceri de familie din România, care va dovedi că este pregătită pentru o tranziție armonioasă către o nouă generație și către un business sustenabil. În ediția anterioară, premiul Family Business Award a fost câștigat de familia Boromiz, care conduce grupul Boromir.

Premiul Cea mai de succes transformare a unui business în perioada pandemiei Covid-19 va fi acordat afacerii care a demonstrat flexibilitate și adaptabilitate la noile realități din mediul de business induse de criza sanitară globală, de către sponsorul competiției LGT Bank.

Pentru mai multe detalii despre program și pentru înscrieri, vă rugăm accesați eoy.eyromania.ro.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 15095 / 17596
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
RTPR a asistat PragmaGO la intrarea pe piața din România prin achiziția Omnicredit. Echipa a fost coordonată de Alina Stăvaru (Partner) și Ianita Țui (Counsel)
Andreea Zvâc face un pas înainte în carieră și devine Partener în cadrul biroului Wolf Theiss din București | Bryan W. Jardine (Managing Partner): Promovarea sa reflectă nu numai contribuțiile profesionale remarcabile la dezvoltarea departamentului său, ci și rolul semnificativ în consolidarea poziției generale a firmei pe piața din România
Bondoc & Asociații a asistat TDI Renewables, unul dintre principalii actori în domeniul dezvoltării regenerabile, într-o restructurare internațională
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihaela Scărlătescu, Head of legal - Farmexim: „Când ești managerul unei echipe de legal, rolul nu se rezumă doar în a asigura îndeplinirea sarcinilor, ci este de fapt mai mult orientat spre partea umană. Cresc echipe, cresc oameni de niște ani buni și nu există satisfacție mai mare ca atunci când vezi transformarea acestora, acolo unde există ‘sămânța dorinței de a evolua ’ ”
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Avansul cheltuielilor arbitrale (Powered by ZRVP)
„The Lawyer European Awards 2024”| Patru firme cu activitate în România concurează pentru titlu la secțiunea ”Law Firm of the Year: South Eastern Europe” | Popescu & Asociații și TZA, pe lista scurtă a premianților. ZRVP, pentru a treia oară în ultimii cinci ani, printre finaliștii secțiunii ”European litigation team of the year”
Rising Stars | Tudor Bonifate, primul admis la Facultatea de Drept și mai apoi șef de promoție în 2022, cu media 10, a ales să profeseze ca avocat la Țuca Zbârcea & Asociații: ”Învăț permanent – de la avocații care mă coordonează, de la colegii mei avocați, de la profesorii cu care am șansa de a colabora la facultate, de la studenții mei. Cred că avocatura mă face un profesor mai bun, după cum profesoratul mă face un avocat mai bun”
Încă un spin-off în piața avocaturii | Luminița Popa și Miruna Suciu, fondatoarele Suciu Popa, o iau pe drumuri diferite. Popa Legal se va focusa pe practica de arbitraj, iar Suciu Partners anunță consolidarea echipei
Țuca Zbârcea & Asociații apără interesele statului român în litigiul inițiat de Damen Holding la Curtea de Arbitraj de la Viena | Legea 187 ̸ 2023 referitoare la guvernanța corporativă a întreprinderilor publice a pus pe butuci modelul de cooperare cu investitorul olandez la Damen Shipyards Mangalia SA, o companie în care statul deține 51%, prin Șantierul Naval 2 Mai SA. Pierderea litigiului antrenează plata unor ”despăgubiri semnificative”
Mușat & Asociații intră în arbitrajul ICSID inițiat de bulgarii de la Eurohold și va lupta, de partea statului român, cu Pinsent Masons și DGKV. Reclamanții și-au ales un arbitru din Anglia
LegiTeam | Mitel & Asociații recrutează avocați stagiari
LegiTeam | Mitel & Asociatii caută avocat cu experiență (Litigii și Soluționare a Disputelor)
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...