ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Companiile E-Distribuţie introduc audienţele digitale pentru a acorda consultanţă clienţilor

22 Mai 2020   |   AGERPRES

Soluţia este introdusă pentru a oferi consultanţă clienţilor, în vederea înregistrării cererilor de racordare, respectând astfel regulile de distanţare socială şi măsurile pentru protejarea clienţilor şi angajaţilor săi, respectând în acelaşi timp cerinţele de calitate ale serviciului de distribuţie.

 
 
Companiile E-Distribuţie, operatorii de distribuţie ai energiei electrice din cadrul Grupului Enel în România, vor introduce începând de luni, 25 mai, o soluţie digitală pentru audienţe, prin intermediul serviciilor de conferinţe online, se arată într-un comunicat al companiei.

Soluţia este introdusă pentru a oferi consultanţă clienţilor, în vederea înregistrării cererilor de racordare, respectând astfel regulile de distanţare socială şi măsurile pentru protejarea clienţilor şi angajaţilor săi, respectând în acelaşi timp cerinţele de calitate ale serviciului de distribuţie.

"Mijloacele alternative de comunicare cu clienţii s-au dovedit eficiente şi au permis companiilor E-Distribuţie să rămână în contact cu clienţii şi să ofere servicii în perioada în care autorităţile au aplicat măsuri pentru distanţarea socială. Prin urmare, vom continua să rămânem în legătură cu clienţii noştri prin telefon, e-mail şi prin intermediul site-ului nostru www.e-distributie.com", se arată în comunicat.


Pentru a completa serviciile existente, companiile E-Distribuţie au dezvoltat serviciul de consultanţă on-line, o soluţie digitală pentru clienţii care au nevoie de îndrumare şi instrucţiuni privind cadrul legal şi de reglementare aferent racordării la reţea, precum şi alte servicii. Astfel, clienţi pot solicita telefonic o audienţă on-line, şi pot configura o întâlnire digitală în timpul programului de lucru - de luni până vineri, între orele 09.00 - 13.00.

Clienţii pot accesa www.e-distributie.com pentru a iniţia şi gestiona online racordarea la reţeaua de energie electrică. Platforma permite utilizatorilor să urmărească procesul de conectare din momentul depunerii cererii de racordare, în zona Contul Meu, până la încheierea contractelor de furnizare / distribuţie, iar instalaţia electrică este pusă sub tensiune. Aici clienţii pot încărca documentele referitoare la cererea de racordare la reţea şi pot găsi informaţii despre evoluţia cererii lor, un serviciu online transparent, disponibil 24 de ore pe zi.

În acelaşi timp, interfaţa din zona Contul Meu permite accesul mai uşor la toate serviciile online cu care utilizatorii erau deja familiarizaţi, precum cele legate de Avizul de amplasament, Informaţii despre POD (locul de consum), Informaţii despre consum, Istoricul de citire a indexului, Notificări şi servicii online legate de contract.

Clienţii pot verifica online întreruperile la alimentarea cu energie electrică, pe harta dedicată (https://www.e-distributie.com/ro/intreruperi-curent.html), care este actualizată la fiecare 30 de minute.

Enel este o companie energetică multinaţională, unul dintre liderii integraţi pe pieţele globale de electricitate, gaze naturale şi energii din surse regenerabile. Enel este una dintre cele mai mari companii de utilităţi din Europa după capitalizarea de piaţă şi EBITDA raportat. Grupul Enel activează în peste 30 de ţări din lume, având o capacitate instalată netă de producţie de energie de circa 85 GW. Enel distribuie electricitate printr-o reţea de peste 2,2 milioane de kilometri, are circa 74 de milioane de clienţi casnici şi companii în toată lumea, care reprezintă cea mai mare bază de clienţi comparativ cu firmele europene din domeniu. Divizia de energii regenerabile Enel Green Power operează unităţi de producţie cu o capacitate instalată de 43 GW din surse eoliene, solare, geo-termale şi hidro în Europa, cele două Americi, Africa, Asia şi Australia.

Enel România este unul dintre cei mai mari investitori privaţi în domeniul energetic, cu operaţiuni în sectorul distribuţiei şi furnizării de electricitate, dar şi al producţiei de energie electrică din surse regenerabile, prezent pe piaţa din România din 2005. Enel are aproximativ 3.100 de angajaţi în România şi oferă servicii unui număr de 3 milioane de clienţi. Companiile E-Distribuţie operează reţele cu o lungime totală de aproximativ 128.000 de kilometri în trei zone importante ale ţării: Muntenia Sud (inclusiv Bucureşti), Banat şi Dobrogea, acoperind o treime din piaţa locală de distribuţie, şi dezvoltă un program de investiţii pentru îmbunătăţirea calităţii serviciilor, a siguranţei şi performanţei reţelelor şi implementarea pe plan local a standardelor de mediu ale grupului Enel.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 17288 / 19513
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
CMS | Join Our Team: Tax Consultant - Tax Department
Finanțările sindicalizate își păstrează poziția solidă, iar club-deal-urile câștigă teren pe piață, spun avocații din practica de Banking & Finance de la NNDKP | Valentin Voinescu (Partener): ”Am remarcat o creștere a interesului din partea fondurilor de investiții și a creditorilor non-bancari. Profilul clientului a evoluat: companiile sunt mai bine informate, mai receptive la structuri mixte și tot mai interesate de optimizarea costurilor și a structurii de capital”
Cei mai buni profesioniști în domeniul brevetelor, văzuți de ”IAM Patent 1000 - 2025” | NNDKP, ZRVP și Dincă & Speciac au cea mai bună poziționare, iar Mușat & Asociații și Baciu Partners sunt în prim plan. Ce firme au cei mai mulți avocați listați și ce spun clienții despre aceștia
LegiTeam: Atorney at Law (0 - 2 years) - Dispute Resolution | Reff & Associates
Women in Business Law EMEA Awards 2025 | CMS câștigă titlul de de “Firma anului în România”. Un avocat in-house local, desemnat ”General Counsel of the Year” pentru regiune
Tranzacție rară pe piața românească | Cum au lucrat avocații Legal Ground în proiectul legat de achiziția unor obligațiuni ‘tokenizate’, înregistrate și tranzacționate prin sistemul blockchain. Mihai Dudoiu (Partener): ”Pe lângă aspectele comune unor proiecte de finanțare ‘clasice’, a fost necesară integrarea unei componente de fintech. Arhitectura juridică a trebuit adaptată unui cadru relativ nou și încă în formare din punct de vedere normativ”
LegiTeam: Lawyer - Corporate M&A | Reff & Associates
Filip & Company a asistat consorțiul de bănci în legătură cu prima emisiune de obligațiuni verzi a Electrica, în valoare de 500 de milioane de euro. Alexandru Bîrsan (managing partner) și Olga Niță (partener) au coordonat echipa
Țuca Zbârcea & Asociații salvează Asociația Municipală de Fotbal București de la dizolvare | Dosarul, preluat abia după pronunțarea hotărârii definitive de dizolvare. Dan Cristea (Partener): “Admiterea unei căi extraordinare de atac este un eveniment”
BizLawyer îi prezintă pe avocații care au devenit parteneri în ultimele runde de promovări | Corina Roman, avocat format în câteva firme mari, spune că a regăsit „cu drag”, la BACIU PARTNERS, aceeași preocupare pentru knowledge și dedicare față de mandatele primite de la clienți. “Nu am crezut niciodată că voi lucra într-un proiect cu sateliți, dar iată că aici am avut această ocazie. Și mi-a plăcut enorm, pentru că m-a scos din zona de confort. Acum, datorită acelei experiențe, știm mai multe și putem explora și acest tip de proiecte la nivel de echipă”
BRD coordonează un club loan de 190 mil. € pentru NE Property BV. Avocații CMS au consiliat consorțiul bancar în această finanțare
CMS își consolidează echipa din România prin promovarea a șapte avocați | Horea Popescu, managing partner CMS România: ”Aceste promovări reflectă nu doar calitatea muncii lor, ci și energia și dedicarea cu care aduc rezultate remarcabile clienților noștri și ne poziționează perfect pentru a ne continua creșterea și dezvoltarea competențelor”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...