ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Cargus investeşte peste un milion de euro pentru extinderea flotei auto

28 Iulie 2021   |   Agerpres

Potrivit unui comunicat de presă al companiei, transmis miercuri AGERPRES, primele 38 de autovehicule au fost preluate în ultimele două zile, de la distribuitorul autorizat al mărcii Ford, Ţiriac Auto.

 
 
Compania de curierat Cargus anunţă o investiţie de peste un milion de euro pentru extinderea flotei cu autovehicule Ford Puma, primul model hibrid produs în România, la uzina de la Craiova.
 
Potrivit unui comunicat de presă al companiei, transmis miercuri AGERPRES, primele 38 de autovehicule au fost preluate în ultimele două zile, de la distribuitorul autorizat al mărcii Ford, Ţiriac Auto.
 
"Restul unităţilor Ford vor veni într-un mix de modele: Puma, Kuga, Focus şi Mondeo. Acestea vor fi livrate de Ţiriac Auto pe parcursul următoarelor luni. Modelul Ford Puma este o alegere potrivită pentru companii precum Cargus, care îşi doresc soluţii de mobilitate moderne, eficiente şi performante pentru parcurile lor auto. Pe lângă design şi spaţiu, Cargus a luat în considerare în decizia de achiziţie şi consumul optimizat, emisiile reduse şi experienţa la volan a modelului. Cele 38 de autoturisme Ford Puma au fost preluate astăzi chiar de către viitorii utilizatori, din echipa naţională Cargus (...)", se arată în comunicat.
 
Cargus activează pe piaţa de servicii de curierat rapid din România de 30 de ani şi are, în prezent, peste 5.000 de angajaţi şi colaboratori şi o reţea naţională de 56 centre Ship & Go, unde clienţii pot ridica sau depune colete spre livrare, cinci centre naţionale de sortare, 51 centre operaţionale şi o echipă de peste 2.450 curieri care efectuează peste 40 milioane de livrări pe an.
 
La începutul anului 2019, compania a fost preluată de fondul de investiţii Mid Europa Partners, unul dintre cei mai activi investitori din România. Cargus a înregistrat, anul trecut, o creştere de 20% a volumului de vânzări şi a realizat investiţii de 12 milioane de euro.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 3361 / 7982
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Senior Lawyer Employment | Reff & Associates
Rebecca Marina, counsel în cadrul firmei Filip & Company după ultima rundă de promovări: “Am găsit aici oameni care îmi împărtășesc principiile și valorile de viață și care mi-au devenit prieteni și mentori sau pentru care eu am devenit mentor mai târziu. Orice promovare vine cu responsabilități și noi roluri în echipă”
Patru case locale de avocați rămân în topul global al celor mai bune 100 de firme implicate în arbitraje internaționale | Cum sunt prezentate în GAR 100 (2024), ce mandate au avut și ce spun clienții despre avocați și prestațiile acestora. TZA, ZRVP, LDDP și SP asistă clienți în arbitraje cu pretenții de 15,7 miliarde de dolari
Kinstellar a asistat BIG Mega Renewable Energy cu privire la finanțarea de 92 mil. € cu BERD și OTP Bank pentru construcția și operarea Parcului Eolian Urleasca
Răzvan Gheorghiu-Testa, fondator al Țuca Zbârcea & Asociații, inclus în „Top 50 Cei Mai Influenți Oameni de pe Piața Imobiliară din România”
Wolf Theiss a asistat AIRSOL în legătură cu achiziția MedAir Oxygen Solution | Emanuele Lainati, Legal Affair Manager SOL Group: “Expertiza, dedicarea și abordarea proactivă a avocaţilor Wolf Theiss au fost esențiale pentru încheierea cu succes a tranzacției”
Filip & Company a asistat Centrokinetic, în parteneriat cu Agista, în achiziția pachetului majoritar de părți sociale ale clinicii Socrates din Timișoara
Arbitrajul ICSID cerut de Nova Group Investments a ajuns la final | Statul român așteaptă decizia, după ce tribunalul a declarat închisă procedura în litigiul în care pretențiile se ridică la 345 mil. E. Ce onorarii au fost plătite firmelor de avocați care au asigurat apărarea
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
După un an plin, în care s-au implicat în peste 20 de tranzacții, avocații de M&A de la PNSA au acum în lucru peste zece mandate „cu greutate” | Silviu Stoica, partener: ”Există un interes crescut al fondurilor de private equity, dar și al investitorilor strategici și instituționali. Avem proiecte în cele mai variate domenii”
D&B David şi Baias o cooptează în echipă pe Adina Guțiu, care va coordona departamentul de Energie și Resurse Naturale
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...