ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

CEE Attorneys ̸ Boanță, Gîdei și Asociații, alături de antreprenorul Andrei Crețu în proiectul Pluria, platformă europeană B2B cu multiple implicații juridice și de business

23 Septembrie 2020   |   BizLawyer

Proiectul a fost o provocare pentru avocați și pentru reprezentanții Pluria, dată fiind dimensiunea transfrontalieră, cu analiza, conceperea și implementarea unei platforme europene cu multiple implicații juridice și de business.

Krisztina Voicu si Nicolae Ursu, Parteneri CEE Attorneys / Boantă, Gîdei si Asociatii

 
 
Avocații CEE Attorneys / Boanță, Gîdei și Asociații l-au consiliat pe antreprenorul Andrei Crețu (unul dintre fondatorii 7 Card) în proiectul prin care se lansează platforma B2B Pluria.co, care oferă acces la o rețea extinsă de spații de lucru destinate angajaților din companii.

Platforma, lansată simultan în București, Cluj-Napoca, Berlin și Madrid, va putea fi accesată prin intermediul unei aplicații și va permite angajaților să-și aleagă și să folosească cel mai apropiat spațiu de lucru. Proiectul a fost o provocare pentru avocați și pentru reprezentanții Pluria, dată fiind dimensiunea transfrontalieră, cu analiza, conceperea și implementarea unei platforme europene cu multiple implicații juridice și de business.


„Platforma Pluria oferă atât angajaților cât și angajatorilor câteva lucruri de care aveau nevoie în acest context: opțiuni, eficiență și flexibilitate. Îi mulțumim lui Andrei Crețu că a avut încredere în noi pentru a face echipă într-un nou proiect inovativ și foarte util pentru mediul de afaceri din România”, consideră Krisztina Voicu, Partener CEE Attorneys / Boanță, Gîdei și Asociații.

Echipa, coordonată de partenerii Krisztina Voicu și Nicolae Ursu, a inclus patru avocați printre care și Adriana Ion și Anne Mary Mustiață și a sprijinit clientul în aspecte precum: definirea și pregătirea pachetului contractual pentru parteneri, angajatori și angajați, protecția datelor și dreptul muncii.  

Echipa de tehnologie și start-up-uri a CEE Attorneys / Boanță, Gîdei și Asociații se distinge pe piața avocaturii din România drept unul dintre furnizorii de servicii avocațiale cu experiență în tranzacții din domeniul tehnologiei, cu acces la cele mai bune practici internaționale ale avocaturii de afaceri și posibilitatea reală de a implementa tranzacții locale și transfrontaliere datorită unei echipe locale solide. Anul trecut și în prima jumătate a acestui an, avocații firmei au gestionat cu succes aproximativ 15 proiecte în zona de tehnologie și start-up-uri, evaluarea cumulată a acestor deal-uri fiind de peste 46 milioane euro.

Printre cele mai importante proiecte gestionate de CEE Attorneys/Boanță, Gîdei și Asociații în acest domeniu amintim:

•    Asistența acordată fondului Sparking Capital (jucător specializat în investiții în start-up-uri în perioada timpurie) cu privire la investițiile în start-up-urile Evertoys, Techinfluence, BrightSpaces și EcoTree.
•    Consilierea V7 Capital (studio de start-up-uri) în legătură cu investițiile în start-up-urile Confidas, Wineful, Pluria, Flip.ro si EasySales.ro.
•    Asistența oferită Bunnyshell (start-up românesc ce dezvoltă tehnologii pentru managementul infrastructurii în cloud), în proiectul prin care au primit o finanțare de 750.000 euro din partea fondului de investiții Early Game Ventures și a unui business angel.
•    Consilierea fondatorilor brand-ului 7Card (lider în domeniul agregării de servicii de wellness și sport) în legătură cu vânzarea business-ului către grupul francez Sodexo.
•    Asistența oferită grupului Xpediator (grup integrat de logistică, transporturi și tehnologie, listat la bursa din Londra) în legatură cu structurarea francizei diviziei de tehnologie www.eshopwedrop.com , precum și consiliere în legătură cu expansiunea globală a francizei in Europa, Asia și SUA.
•    Consilierea start-ului românesc Ringhel cu privire la dezvoltarea și extinderea produsului inovativ reprezentând o platformă digitală integrată in domeniul energie, petrol și gaze naturale.
•    Asistența acordată start-up-upui românesc Moonlet.io cu privire la lansarea portofelului de criptomonede.

CEE Attorneys / Boanță, Gîdei și Asociații este o societate de avocați cu expertiză și practică diversificată care oferă asistență juridică în toate domeniile dreptului afacerilor, cu precădere în corporate si M&A, trazacții imobiliare, drept corporatist/M&A, drept bancar și finanțări, IT/tehnologie, IP și  protectia datelor, litigii comerciale. Echipa de avocați este apreciată de clienți pentru calitatea și flexibilitatea serviciilor oferite, soluțiile pragmatice și practica semnificativă atât în marile societăți de avocatură, cât și in firme de consultanță din categoria „Big4”.  
Din 2016 Boanță, Gîdei și Asociații este parte integrantă a CEE Attorneys, firmă internațională de avocatură cu peste 100 avocați în opt jurisdicții din Europa Centrală și birouri asociate în trei jurisdicții din Asia (Japonia, China, India).
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 6145 / 8809
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
CMS | Join Our Team: Tax Consultant - Tax Department
Finanțările sindicalizate își păstrează poziția solidă, iar club-deal-urile câștigă teren pe piață, spun avocații din practica de Banking & Finance de la NNDKP | Valentin Voinescu (Partener): ”Am remarcat o creștere a interesului din partea fondurilor de investiții și a creditorilor non-bancari. Profilul clientului a evoluat: companiile sunt mai bine informate, mai receptive la structuri mixte și tot mai interesate de optimizarea costurilor și a structurii de capital”
Cei mai buni profesioniști în domeniul brevetelor, văzuți de ”IAM Patent 1000 - 2025” | NNDKP, ZRVP și Dincă & Speciac au cea mai bună poziționare, iar Mușat & Asociații și Baciu Partners sunt în prim plan. Ce firme au cei mai mulți avocați listați și ce spun clienții despre aceștia
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Liana Ștefana Bonca, 85 de puncte, printre primii intrați în anul 2022: “Facultatea vine cu provocări însemnate, iar examenele te testează în moduri neașteptate, cerând mai mult decât ai crezut vreodată că poți oferi. Totuși, în mijlocul acestui tumult și a nesiguranței cu care încă mă confrunt, am credința profundă că munca și pasiunea pot transforma chiar și cele mai grele obstacole în realizări”
LegiTeam: Atorney at Law (0 - 2 years) - Dispute Resolution | Reff & Associates
Women in Business Law EMEA Awards 2025 | CMS câștigă titlul de de “Firma anului în România”. Un avocat in-house local, desemnat ”General Counsel of the Year” pentru regiune
Tranzacție rară pe piața românească | Cum au lucrat avocații Legal Ground în proiectul legat de achiziția unor obligațiuni ‘tokenizate’, înregistrate și tranzacționate prin sistemul blockchain. Mihai Dudoiu (Partener): ”Pe lângă aspectele comune unor proiecte de finanțare ‘clasice’, a fost necesară integrarea unei componente de fintech. Arhitectura juridică a trebuit adaptată unui cadru relativ nou și încă în formare din punct de vedere normativ”
LegiTeam: Lawyer - Corporate M&A | Reff & Associates
Filip & Company a asistat consorțiul de bănci în legătură cu prima emisiune de obligațiuni verzi a Electrica, în valoare de 500 de milioane de euro. Alexandru Bîrsan (managing partner) și Olga Niță (partener) au coordonat echipa
Țuca Zbârcea & Asociații salvează Asociația Municipală de Fotbal București de la dizolvare | Dosarul, preluat abia după pronunțarea hotărârii definitive de dizolvare. Dan Cristea (Partener): “Admiterea unei căi extraordinare de atac este un eveniment”
BizLawyer îi prezintă pe avocații care au devenit parteneri în ultimele runde de promovări | Corina Roman, avocat format în câteva firme mari, spune că a regăsit „cu drag”, la BACIU PARTNERS, aceeași preocupare pentru knowledge și dedicare față de mandatele primite de la clienți. “Nu am crezut niciodată că voi lucra într-un proiect cu sateliți, dar iată că aici am avut această ocazie. Și mi-a plăcut enorm, pentru că m-a scos din zona de confort. Acum, datorită acelei experiențe, știm mai multe și putem explora și acest tip de proiecte la nivel de echipă”
BRD coordonează un club loan de 190 mil. € pentru NE Property BV. Avocații CMS au consiliat consorțiul bancar în această finanțare
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...