ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Clujenii de la Alfa Software au avut afaceri de 8,5 mil. lei, anul trecut. Compania va lansa o platformă de Business Inteligence și vrea să se extindă în București

26 Iunie 2019   |   BizLawyer

În anul 2019, focusul principal al companiei va fi pus pe dezvoltarea verticalelor de business, a produselor din portofoliu, precum și pe investițiile în direcția creșterii și specializării echipelor de programare și implementare din Cluj-Napoca.

 
 
Alfa Software, unul dintre furnizorii de sisteme informatice de business cu cea mai dinamică ascensiune pe piața din Transilvania, anunță afaceri cu o creștere anuală susținută, anul 2018 însemnând o majorare a vânzărilor cu peste 50%, ajungând la o cifră de afaceri de 8,5 milioane lei și un profit net de 2,8 milioane lei.

În ultimul an, Alfa Software a înregistrat creșteri semnificative, prin intermediul unor proiecte inovatoare, în special prin lansarea ASiS Ria3, noua platformă de business HTML5, cu o investiție de aproximativ 130.000 de euro. Astfel, Alfa Software își aduce o contribuție importantă pe piața de software din România, dezvoltând primul și singurul ERP românesc bazat pe tehnologia de ultimă generație Angular. În același timp, pentru Alfa Software, evoluția business-ului s-a realizat și prin definirea unei noi verticale, adoptată prin intermediul industriei de reciclare (Remat): RematHolding Co Bucuresti, Remat Brasov, Hamburger Recycling, Remat MG.


„În compania noastră, ne definește inovația, astfel, în fiecare an, dezvoltăm module și aplicații pentru a optimiza constant activitatea clienților noștri. În prezent, cel mai mare procent din veniturile Alfa Software, adică peste 65%,  este generat de către clienții din Transilvania. Această cifră demonstrează potențialul de creștere al companiei pe plan local. De asemenea, căutăm să ne extindem operațiunile în București prin încheierea de parteneriate strategice, pentru a fi mai aproape de clienții noștri din zonă”, a declarat Cristian Gabriel Pavel, Director General Alfa Software.

Alfa Software, una dintre primele companii românești producătoare de soluții de business ERP,  a intrat în al 22-lea an de activitate. Pe termen mediu și lung, obiectivul principal al business-ului clujean este de a consolida poziția pe piața de ERP din România. Astfel, compania tinde spre a revoluționa felul în care business-urile își gestionează activitatea și spre a dezvolta permanent instrumente inovatoare de digitalizare. În acest sens, unul dintre cele mai importante obiective pe anul în curs este lansarea platformei ASiS BI (Business Inteligence), platformă de grafice smart interactive care susține luarea deciziilor de business în timp real.

În anul 2019, focusul principal al companiei va fi pus pe dezvoltarea verticalelor de business, a produselor din portofoliu, precum și pe investițiile în direcția creșterii și specializării echipelor de programare și implementare  din Cluj-Napoca.

Alfa Software este producătorul sistemului integrat ASiS (Alfa Software Integrated System), bazat pe un concept propriu, web based, care funcționează de pe orice dispozitiv mobil (laptop, tabletă, telefon cu IOS sau Android). Soluția ASiS ERP este un sistem informatic special proiectat pentru a oferi suport tuturor sectoarelor de business dintr-o companie, prin standardizarea proceselor decizionale sau de producție.

Alfa Software este o companie de IT cu capital privat românesc, cu o vechime de peste 20 de ani pe piață, cu sediul central în Cluj-Napoca, punct de lucru în Zalău și o rețea de parteneri la nivel național.
Compania este furnizor de soluții ERP simple și practice, aplicații intuitive, ușor de folosit, modulare și customizabile, care cresc randamentul business-ului prin digitalizare. Echipa de programatori care dezvoltă și implementează sistemul ASiS are experiență de peste 10 ani pe produs.
În prezent, Alfa Software are peste 600 de clienți și dezvoltă sisteme ERP pentru 5 verticale majore de business: producție, servicii, utilități, distribuție și retail, la care s-a adăugat în ultimul an și verticala industriei de reciclare. Printre principalii clienți ai companiei se numără Unicarm, Cramele Recaș, Endava, Arobs, Ortoprofil, Brantner Servicii Ecologice, Brantner Veres, Salubris, Agil, Collini Com (Banat Bun).
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 7496 / 8250
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
RTPR a asistat PragmaGO la intrarea pe piața din România prin achiziția Omnicredit. Echipa a fost coordonată de Alina Stăvaru (Partner) și Ianita Țui (Counsel)
Andreea Zvâc face un pas înainte în carieră și devine Partener în cadrul biroului Wolf Theiss din București | Bryan W. Jardine (Managing Partner): Promovarea sa reflectă nu numai contribuțiile profesionale remarcabile la dezvoltarea departamentului său, ci și rolul semnificativ în consolidarea poziției generale a firmei pe piața din România
Bondoc & Asociații a asistat TDI Renewables, unul dintre principalii actori în domeniul dezvoltării regenerabile, într-o restructurare internațională
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihaela Scărlătescu, Head of legal - Farmexim: „Când ești managerul unei echipe de legal, rolul nu se rezumă doar în a asigura îndeplinirea sarcinilor, ci este de fapt mai mult orientat spre partea umană. Cresc echipe, cresc oameni de niște ani buni și nu există satisfacție mai mare ca atunci când vezi transformarea acestora, acolo unde există ‘sămânța dorinței de a evolua ’ ”
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Avansul cheltuielilor arbitrale (Powered by ZRVP)
„The Lawyer European Awards 2024”| Patru firme cu activitate în România concurează pentru titlu la secțiunea ”Law Firm of the Year: South Eastern Europe” | Popescu & Asociații și TZA, pe lista scurtă a premianților. ZRVP, pentru a treia oară în ultimii cinci ani, printre finaliștii secțiunii ”European litigation team of the year”
Rising Stars | Tudor Bonifate, primul admis la Facultatea de Drept și mai apoi șef de promoție în 2022, cu media 10, a ales să profeseze ca avocat la Țuca Zbârcea & Asociații: ”Învăț permanent – de la avocații care mă coordonează, de la colegii mei avocați, de la profesorii cu care am șansa de a colabora la facultate, de la studenții mei. Cred că avocatura mă face un profesor mai bun, după cum profesoratul mă face un avocat mai bun”
Încă un spin-off în piața avocaturii | Luminița Popa și Miruna Suciu, fondatoarele Suciu Popa, o iau pe drumuri diferite. Popa Legal se va focusa pe practica de arbitraj, iar Suciu Partners anunță consolidarea echipei
Țuca Zbârcea & Asociații apără interesele statului român în litigiul inițiat de Damen Holding la Curtea de Arbitraj de la Viena | Legea 187 ̸ 2023 referitoare la guvernanța corporativă a întreprinderilor publice a pus pe butuci modelul de cooperare cu investitorul olandez la Damen Shipyards Mangalia SA, o companie în care statul deține 51%, prin Șantierul Naval 2 Mai SA. Pierderea litigiului antrenează plata unor ”despăgubiri semnificative”
Mușat & Asociații intră în arbitrajul ICSID inițiat de bulgarii de la Eurohold și va lupta, de partea statului român, cu Pinsent Masons și DGKV. Reclamanții și-au ales un arbitru din Anglia
LegiTeam | Mitel & Asociații recrutează avocați stagiari
LegiTeam | Mitel & Asociatii caută avocat cu experiență (Litigii și Soluționare a Disputelor)
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...