ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Criptomoneda românească LANC va putea fi achiziționată direct cu cardul bancar, din peste 180 de țări

04 Octombrie 2021   |   BizLawyer

Pionier al industriei crypto, platforma CryptoCoin.PRO este complet licențiată pentru operațiuni cu criptomonede în conformitate cu legislația UE și acceptă plata cu cardul în orice monedă și retragerile în conturi bancare în euro.

 
 
LANCERIA, proiectul de tehnologie românesc dedicat ecosistemului de freelancing, anunță că tokenul LANC, criptomoneda nativă a platformelor LANCERIA, poate fi achiziționat acum direct cu cardul de credit și prin transfer bancar, în România și alte peste 180 de țări, în baza parteneriatului cu platforma licențiată de exchange CryptoCoin.PRO.

Pionier al industriei crypto, platforma CryptoCoin.PRO este complet licențiată pentru operațiuni cu criptomonede în conformitate cu legislația UE și acceptă plata cu cardul în orice monedă și retragerile în conturi bancare în euro.

“Prin soluțiile noastre complet reglementate, ajutăm proiectele din industria crypto și blockchain să depășească barierele cu care se confruntă din punct de vedere al adopției, facilitând deschiderea către utilizatori din întreaga lume prin integrarea serviciului de plata cu card si cont bancar. Suntem încântați să demarăm colaborarea cu Lanceria, un proiect de tehnologie menit să susțină ecosistemul de freelancing, iar astfel să avem o contribuție activă la promovarea unui proiect de viitor în spațiul crypto, bazat pe know-how românesc”, a declarat Tudor Motreanu, Chief Financial Officer, CryptoCoin.PRO.


LANCERIA este cel mai nou proiect 100% românesc dezvoltat cu tehnologia blockchain, o inițiativă antreprenorială, care a reușit să atragă o finanțare de peste un milion de dolari în nici 24 de ore, din partea comunității și investitorilor, la mai puțin de o lună de la înființare. Potrivit reprezentanților companiei, acest parteneriat deschide practic operațiunile cu criptomonede către freelanceri și companii deopotrivă, inclusiv pe piața platformelor de tip marketplace în care activează LANCERIA.

“Considerăm parteneriatul cu CryptoCoin.Pro nu doar ca pe un motiv de bucurie, ci un demers necesar, de foarte mare utilitate, pe o piață globală a veniturilor rulate prin platforme dedicate freelancerilor estimată la 3.2 miliarde de dolari în 2020 și la peste 9 miliarde până la finalul anului 2027. Pentru LANCERIA, acest parteneriat ne aduce cu încă un pas mai aproape de obiectivul nostru de a elimina sau reduce la minimum taxele și comisioanele, prin introducerea opțiunii de plăți prin criptomonede alături de cele în lei sau valută”, a afirmat Robert Tudor, COO și Co-Fondator LANCERIA.

Integrarea soluției oferite de CryptoCoin.PRO în platformele proiectelor LANCERIA face ca procesul de conversie a peste 140 de valute în LANC și invers să fie un proces simplu, sigur și intuitiv, accesibil tuturor freelancerilor din industrii creative sau de cercetare și profesiilor liberale, pe de-o parte, cât și clienților lor, pe de alta.

Fondată la începutul lunii mai, LANCERIA este o inițiativă independentă, 100% românească, în plină dezvoltare, care a convins comunitatea și investitorii  la mai puțin de o lună de la înființare, atrăgând o finanțare de peste un milion de dolari în nici 24 de ore.
Cu o echipă de peste 10 pasionați de tehnologie cu experiență amplă în domeniul Blockchain și AI sau specialiști în domenii conexe, LANCERIA este noul proiect crypto românesc menit să revoluționeze piața serviciilor din industriile creative și din ecosistemul digital din întreaga lume.
În ansamblul său, proiectul LANCERIA va reuni trei platforme online, construite pe tehnologia blockchain: una dedicată freelancerilor, una pentru pasionații de gaming și a treia pentru amatorii de NFTs, cărora li se pregătește un marketplace pentru arta digitală. Cele trei platforme se vor baza pe tokenul LANC, emis în 350 milioane bucăți, care poate fi achiziționat de oricine de pe exchange-uri internaționale.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 3084 / 8056
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Kinstellar is recruiting a junior to mid-level Litigation Lawyer
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
Women in Business Law Awards 2024 | Două firme locale independente și două birouri ale unor firme internaționale, pe lista scurtă pentru premiul ”Firma anului în Europa de Est”. Popescu & Asociații, câștigătoarea de anul trecut, listată în trei categorii
Kinstellar a acordat consultanță ING Bank N.V. cu privire la o nouă facilitate de credit senior de 150 de milioane de euro acordată furnizorului român de servicii de telecomunicații DIGI România. Magdalena Răducanu (Special Counsel) a coordonat echipa
Raport IT&C: Oportunități de cooperare între Marea Britanie ̸ România | Mircea Moraru, Counsel la CMS România: Pentru investitorii britanici care iau în considerare scena dinamică de IT&C din România, este esențial să înțeleagă și să navigheze printre complexitățile juridice
Vasile Țiple, fostul Consilier General al UiPath și fondatorul Goodlegal, se alătură KPMG Legal - Toncescu și Asociații
PNSA a consiliat Grupul Orange în fuziunea post-achiziție dintre Orange România și Orange România Communications. Partenerii Bogdan C. Stoica și Irina Ivanciu au coordonat echipele din mai multe arii de practică
Bondoc și Asociații obține un nou succes în materia litigiilor de achiziții publice. Ce avocați au fost în echipa de proiect
Cererea de inițiere a procedurii de arbitraj cerută de Eurohold și EIG a fost înregistrată la ICSID | Reclamanții se pregătesc să conteste restricțiile impuse de Uniunea Europeană în privința acordurilor de investiții încheiate între statele membre și spun că un astfel de arbitraj va crea un precedent pentru alte întreprinderi din UE. Ce avocați fac parte din echipa care consiliază asigurătorul
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Norris Alexandru Mircescu, al cincilea cel mai bun punctaj din anul 2022: ” Mi-am rezervat ultimii doi ani de facultate pentru a descoperi lumea avocaturii. Cel puțin momentan, îmi doresc să progresez și să mă dezvolt în România. Îmi iubesc țara și familia, nu văd cum aș putea sta departe prea mult timp de lucrurile care sunt cele mai importante pentru mine”
Avocații Wolf Theiss văd o creștere de 20-30%, anul acesta, în practica de Dispute Resolution | Ligia Cecilia Popescu, Partenerul Wolf Theiss care coordonează Departamentul de Litigii şi Arbitraj, al doilea ca volum de activitate și ca încasări al biroului din București: “Avem o echipă foarte puternică. O parte semnificativă a portofoliului de clienţi ai practicii provine din recomandări provenite de la firme internaţionale de avocatură”
Mergermarket - League Tables of Legal Advisors (Q1 2024) | Piața de M&A își revine în primul trimestru și crește cu o treime, la nivel global și cu 42% în Europa. CMS, printre primele în clasamentul global și în Europa. Wolf Theiss și DLA Piper, pe podium în Europa Centrală și de Est
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...