ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Deloitte România deschide înscrierile pentru a 21-a ediţie a competiţiei Technology Fast 50 Europa Centrală

19 Iunie 2020   |   AGERPRES

Competiţia Deloitte Technology Fast 50 Europa Centrală este un program care recunoaşte cele mai dinamice 50 de companii din regiune în domeniul tehnologiei, în funcţie de creşterea procentuală a veniturilor în ultimii patru ani şi include companii din toate sectoarele conexe - comunicaţii, tehnologii pentru mediu, fintech, hardware, sănătate şi ştiinţe medicale, media şi divertisment, software.

 
 
Deloitte România deschide înscrierile pentru cea de-a 21-a ediţie a competiţiei Technology Fast 50 Europa Centrală, adresată companiilor locale mari şi mici din domeniul tehnologiei, din sectorul public sau privat, care înregistrează o creştere accelerată, potrivit unui comunicat al companiei, remis, vineri, AGERPRES.

Desfăşurată simultan în alte 17 ţări din Europa Centrală, respectiv Albania, Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Republica Cehă, Estonia, Ungaria, Kosovo, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Montenegro, Polonia, Serbia, Slovacia şi Slovenia, competiţia oferă atât companiilor mature, cât şi celor emergente, o platformă prin care îşi evidenţiază poziţia de lider în domeniul lor de activitate.


Competiţia Deloitte Technology Fast 50 Europa Centrală este un program care recunoaşte cele mai dinamice 50 de companii din regiune în domeniul tehnologiei, în funcţie de creşterea procentuală a veniturilor în ultimii patru ani şi include companii din toate sectoarele conexe - comunicaţii, tehnologii pentru mediu, fintech, hardware, sănătate şi ştiinţe medicale, media şi divertisment, software.

Câştigătorii competiţiei Fast 50 de anul acesta vor fi desemnaţi în funcţie de creşterea veniturilor înregistrate în intervalul 2016-2019. Pentru a fi considerate eligibile în topul Fast 50 Europa Centrală, companiile trebuie să îndeplinească mai multe criterii financiare.

Astfel, trebuie să aibă venituri operaţionale anuale de minimum 50.000 de euro în primii trei ani (2016-2018), şi de cel puţin 100.000 de euro în 2019, să aibă sediul central în Europa Centrală şi să dezvolte sau să producă tehnologii patentate sau să deţină drepturile de proprietate intelectuală asupra acestora.

"Competiţia Technology Fast 50 Europa Centrala reprezintă pentru mulţi jucători locali recunoaşterea angajamentului şi dorinţei de a inova în tehnologie, a capacităţii şi viziunii antreprenoriale. România se numără printre ţările care s-au bucurat de această apreciere atât la nivel european, cât şi la nivel mondial, lucru care confirmă apetitul ridicat al companiilor pentru dezvoltarea de tehnologii capabile să modeleze lumea", a spus Andrei Ionescu, Partener coordonator Consultanţă şi Managementul Riscului, Deloitte România, şi coordonatorul programului Technology Fast 50 Europa Centrală în România, citat în comunicat.

Din 2008, momentul implicării în această competiţie, România a avut 30 de reprezentanţi în clasamentul Fast 50, afaceri locale care au fost fie incluse printre cele 50 de companii care au înregistrat cea mai mare creştere din Europa Centrală, fie au primit distincţii la categoriile speciale, precum "Rising Stars".

Printre acestea se numără UiPath, lider global în automatizarea robotizată a proceselor, companie recunoscută în 2017 cu premiul "Rising Stars", şi agenţia de voiaj Vola.ro, premiată pentru "Cea mai mare creştere din Europa Centrală" în 2011 şi deţinătoarea poziţiei de lider pentru următorii doi ani consecutivi.

Competiţia Fast 50 Europa Centrală din 2020 are două categorii - "Fast 50" şi "Rising Stars"- şi o recunoaştere specială - "Impact Stars" -, introdusă pentru prima dată anul acesta, care premiază companii ale căror produse sau servicii au un impact pozitiv asupra societăţii, mediului, diversităţii sau zonei de inovaţie.

Impactul programului Fast 50 se extinde dincolo de Europa Centrală. Toate companiile participante care îndeplinesc criteriile programului (nu numai cele care intră în Top 50) au şi posibilitatea de a fi recunoscute în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA) în clasamentul Fast 500. Pe lângă iniţiativele Fast 500 ale Deloitte din Statele Unite ale Americii şi regiunea Asia-Pacific, acest lucru le va aduce recunoaştere la nivel local, naţional, internaţional şi expunere în social media.

Perioada de înregistrare se încheie la 14 august 2020, iar rezultatul clasamentului va fi anunţat în noiembrie 2020.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 5693 / 7966
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Echipa integrată a KPMG Legal & Tax obține în fața Curții de Apel Ploiești anularea măsurii nelegale de stabilire a sediului fix în România a unui important jucător în industria fashion, precum și obligațiile fiscale aferente în valoare de 1,5 mil. €
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
CMS asistă Iberdrola în vânzarea activelor sale eoliene din România. Cumpărătorul i-a avut alături pe avocații firmei Bohâlțeanu & Asociații
Studenții din București s-au impus și în acest an în cadrul Hexagonul Facultăților de Drept
RTPR a fost desemnată „Firma de avocatură a anului în România” la Chambers Europe Awards 2024. Costin Tărăcilă, Managing Partner: Premiul are o semnificație și mai mare în contextul în care sărbătorim 20 de ani de activitate și este o mărturie a muncii de echipă impecabile și a abilităților excepționale ale avocaților noștri
Clifford Chance Badea câștigă Premiul IFLR Casa de Avocatură a Anului în România | Clifford Chance este Firma internațională de avocatură a anului și câștigă 12 premii la IFLR Europe Awards 2024
Ziua Mondială a Proprietății Intelectuale, sărbătorită și prin Concursul de Procese Simulate în Dreptul Proprietății Intelectuale, ediția a doua. Ana-Maria Baciu (Managing Partner Simion & Baciu): „Este o mare bucurie să putem contribui la ascensiunea viitoarelor talente în domeniul dreptului proprietății intelectuale. Ne-au bucurat energia și pasiunea pe care le-am simțit din partea concurenților, ceea ce a făcut ca această competiție să fie încă o experiență memorabilă pentru toți cei implicați”
Kinstellar consiliază divizia de ospitalitate a grupului House of Julius Meinl în achiziția istoricului Hotel Ambasador din centrul Bucureștiului. Victor Constantinescu, Managing Partner al biroului din București: ”Aceasta a fost de departe una dintre cele mai complicate tranzacții, cu numeroase părți, cu multe persoane implicate, necesitând abilități de negociere și o structurare inteligentă pentru a fi semnată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Dinuță, Legal and Administrative Manager - Amromco Energy: ” Cred că un grup profesional atât de important nu poate evolua cu adevărat doar în virtutea inerției, ci trebuie să existe o coeziune reală. Competiția și concurența în anumite limite sunt clar productive, dar în final noi toți trebuie să fim, în primul rând, colegi de breaslă și nu adversari, chiar dacă lucrăm pentru un concurent de pe piață”
Avocații ZRVP au în derulare, de la începutul anului, cinci proiecte de M&A în domeniul energiei regenerabile şi alte câteva tranzacţii în alte sectoare economice | Anca Danilescu, Partener Senior: Nu doar profitabilitatea sau perspectivele de business ale societăţii – ţintă decid soarta unei tranzacţii, ci şi „sănătatea” juridică a acesteia, ceea ce face ca profesionalismul avocaţilor implicaţi în tranzacţie să încline semnificativ balanţa spre un final sau altul al respectivului proiect
BONDOC ȘI ASOCIAȚII anunță 5 noi promovări în cadrul echipei sale de avocați, inclusiv un nou partener | Lucian Bondoc, Managing Partner: Continuă recunoașterea meritocratică și echitabilă a atingerii unor praguri de experiență și a unor contribuții speciale la succesul nostru comun
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...