ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Drooler, primul startup care produce și livrează mâncare gătită pentru câini, demarează campania de finanțare pe platforma Rōnin

23 Septembrie 2022   |   BizLawyer

Evaluat la 1 milion de euro, startup-ul targetează obținerea unei finanțări între 100.000 si 200.000 de euro ● Primul brand care produce în fabrica proprie și livrează mâncare proaspăt gătită pentru câini, Drooler urmărește ca prin finanțarea obținută să-și dezvolte capacitatea de producție și să educe piața de profil.

 
 
Drooler, startup-ul românesc care produce în fabrica proprie și livrează mâncare gătită pentru câini, a demarat o campanie de finanțare pe platforma de crowdfunding Rōnin. Evaluat la 1 milion de euro, Drooler iese pe piața de profil cu o idee inovatoare: mâncare proaspăt gătită pentru câini, sănătoasă și realizată în combinații care să acopere necesarul de proteine, minerale și vitamine pentru canine indiferent de vârstă.

Rețetele aprobate de medicii veterinari au fost produse pe scară largă după ani de cercetări împreună cu partenerii Drooler de la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca. „Meniurile Drooler sunt complete și perfect echilibrate, conținând tot ce are nevoie un câine, de la micronutrienți, la macronutrienți – fără a face rabat de la gustul savuros, bineînțeles”, spune Andrei Cerbu, fondatorul startup-ului. „Rețetele produse de Drooler sunt concepute astfel încât să fie potrivite atât pentru primele luni de viață ale cățeilor, cât și pentru nevoile de la maturitate sau cele ale seniorilor. Meniurile pe care le punem la dispoziția clienților noștri sunt conforme cu standardele nutriționale ale Asociației Americane pentru Alimentație Canină (AAFCO), dar și cu cele ale Federaţiei Europene a Industriei de Petfood”, mai spune fondatorul Drooler.


Startup-ul urmărește să atragă investiții în valoare de 100.000 de euro (suma minimă targetată) și până la 200.000 de euro. Capitalul obținut în urma campaniei de finanțare va fi folosit de Drooler pentru achiziția de echipamente care să ajute la producerea și livrarea mai multor porții de mâncare pentru căței, dar și la extinderea capacității de producție. Afacere cu un concept inovator, prima de acest gen din România, Drooler își propune să educe constant piața de profil. Mai concret, să familiarizeze stăpânii de căței cu avantajele mâncării proaspăt gătite asupra sănătății caninelor.

Meniurile Dooler conțin ingrediente proaspete, provenite în proporție de 65-85% din agricultura românească. „Ingredientele și condimentele pe care le folosim le consumă și oamenii. Mâncarea e gătită lent, ca să nu distrugem vitaminele și conține superalimente de genul varză kale, alge sau turmeric, pe lângă carne”, spune Andrei Cerbu.

Tichetul de investiție minimă în campania de finanțare derulată de Drooler pe platforma Rōnin pornește de la valoarea de 100 de euro. „Ne bucurăm să putem oferi oportunitatea oricui crede în ideea de business inovatoare propusă de Drooler să investească în această companie”, spune Ovidiu Ghiman, co-fondator Rōnin. „Drooler a fost acceptat pentru listarea pe platforma de investiții Rōnin tocmai pentru inovația pe care o aduce și pentru că răspunde unei nevoi reale a societății. Iubitorii de câini vor să aibă certitudinea că le oferă acestora mâncare de cea mai bună calitate, sănătoasă, gătită cu dragoste pentru animalele de companie, care de cele mai multe ori sunt tratate de stăpâni ca parte din familie”, mai spune Ovidiu Ghiman.

Fondatorul Drooler mărturisește că ideea de a dezvolta un startup specializat în producerea și livrarea de mâncare pentru câini i-a venit de la Foca, husky-ul lui. „Am început să o cresc pe Foca în perioada când abia ce-mi deschisesem primul meu business în HoReCa, un restaurant. Cred că atunci era câinele cel mai răsfățat din lumea întreagă, pentru că în fiecare zi mânca numai fripturile de cea mai bună calitate, care rămâneau de la restaurant. Eram învățat să gătesc mâncare bună pentru oameni. Dar de ce să nu fac același lucru și pentru prietenii noștri cu 4 picioare? m-am întrebat atunci. Și așa am demarat o serie de cercetări care au durat 4 ani și pe care le-am desfășurat împreună cu Facultatea de Medicină Veterinară din Cluj, ca să fiu sigur că meniurile Drooler sunt exact ce trebuie pentru sănătatea câinilor noștri”, spune Andrei Cerbu.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 1692 / 8250
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
RTPR a asistat PragmaGO la intrarea pe piața din România prin achiziția Omnicredit. Echipa a fost coordonată de Alina Stăvaru (Partner) și Ianita Țui (Counsel)
Andreea Zvâc face un pas înainte în carieră și devine Partener în cadrul biroului Wolf Theiss din București | Bryan W. Jardine (Managing Partner): Promovarea sa reflectă nu numai contribuțiile profesionale remarcabile la dezvoltarea departamentului său, ci și rolul semnificativ în consolidarea poziției generale a firmei pe piața din România
Bondoc & Asociații a asistat TDI Renewables, unul dintre principalii actori în domeniul dezvoltării regenerabile, într-o restructurare internațională
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Mihaela Scărlătescu, Head of legal - Farmexim: „Când ești managerul unei echipe de legal, rolul nu se rezumă doar în a asigura îndeplinirea sarcinilor, ci este de fapt mai mult orientat spre partea umană. Cresc echipe, cresc oameni de niște ani buni și nu există satisfacție mai mare ca atunci când vezi transformarea acestora, acolo unde există ‘sămânța dorinței de a evolua ’ ”
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Avansul cheltuielilor arbitrale (Powered by ZRVP)
„The Lawyer European Awards 2024”| Patru firme cu activitate în România concurează pentru titlu la secțiunea ”Law Firm of the Year: South Eastern Europe” | Popescu & Asociații și TZA, pe lista scurtă a premianților. ZRVP, pentru a treia oară în ultimii cinci ani, printre finaliștii secțiunii ”European litigation team of the year”
Rising Stars | Tudor Bonifate, primul admis la Facultatea de Drept și mai apoi șef de promoție în 2022, cu media 10, a ales să profeseze ca avocat la Țuca Zbârcea & Asociații: ”Învăț permanent – de la avocații care mă coordonează, de la colegii mei avocați, de la profesorii cu care am șansa de a colabora la facultate, de la studenții mei. Cred că avocatura mă face un profesor mai bun, după cum profesoratul mă face un avocat mai bun”
Încă un spin-off în piața avocaturii | Luminița Popa și Miruna Suciu, fondatoarele Suciu Popa, o iau pe drumuri diferite. Popa Legal se va focusa pe practica de arbitraj, iar Suciu Partners anunță consolidarea echipei
Țuca Zbârcea & Asociații apără interesele statului român în litigiul inițiat de Damen Holding la Curtea de Arbitraj de la Viena | Legea 187 ̸ 2023 referitoare la guvernanța corporativă a întreprinderilor publice a pus pe butuci modelul de cooperare cu investitorul olandez la Damen Shipyards Mangalia SA, o companie în care statul deține 51%, prin Șantierul Naval 2 Mai SA. Pierderea litigiului antrenează plata unor ”despăgubiri semnificative”
Mușat & Asociații intră în arbitrajul ICSID inițiat de bulgarii de la Eurohold și va lupta, de partea statului român, cu Pinsent Masons și DGKV. Reclamanții și-au ales un arbitru din Anglia
LegiTeam | Mitel & Asociații recrutează avocați stagiari
LegiTeam | Mitel & Asociatii caută avocat cu experiență (Litigii și Soluționare a Disputelor)
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...